To znači dobra ili loša ? Gledam danas navečer, al me opet znatiželja ubija.
Printable View
To znači dobra ili loša ? Gledam danas navečer, al me opet znatiželja ubija.
Meni se epizoda svidjela.
Odlična epizoda Losta. ALI!!!
OMG OMG OMG!!!! TREME! OMG OMG OMG!!!!
Ovo rula previše. Mislim da će mi biti bolje od Wirea... Glume Bunk i Lester iz Wirea i još glume Steve Zahn i JOHN GOODMAN. Pogledao prvih 20 min tek :D
Muzika. <3
Oduševljen.
U joj pa zaboravio sam na Treme
Ane muzika predobra, još sam se usrao da ih ništa neću razumjeti što govore, al ajde to je bilo samo prvih 5 minuta. :D= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
I John Goodman kad ragea stalno, predobro.
Je, zadnji Lost je stvarno dobar. Onaj misteriozni klinac me fakat plaši. I sad sam saznao da nakon 13. epizode serija ima pauzu od tjedan dana. FFFUUUUUUUUU-. A finale serije će trajat 5 sati :)
Pogledat će se sve to :)= Citat =:
while the finale proper remains at a running time of about 2 hours, ABC has announced that the 1-hour recap clip show will be extended to two full hours, running from 7-9 PM. A Jimmy Kimmel Live! one-hour finale special "Lost: After the Final Rose" will also air that evening after the local news and will be dedicated to the show, which host Kimmel has frequently cited as his favorite
Sad idem pronać Treme.
E nervira me taj klinac.
Neeeeeee pauza.
5h mindfucka. Može.
Ne znam, meni u lostu kad dođe neki mindfuck moment uvijek budem nekak meh.
Meni u ovoj zadnjoj sezoni ima baš pravih mindfuckova.
I sve je bolje i bolje kak se bliži kraju, sve kockice polako dolaze na svoje mjesto. Also, sad sam pročitao izjavu producenta:
= Citat =:
When asked to describe the last three episodes, Lindelof said "Water."
Uf ne sviđa mi se baš izjaval. Vidjet ćemo.
Ma može se protumačit na 100 načina, ko zna kak će to ispast.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
I nabavio sam Treme, al nekak mi je "mračna" serija, u smislu slike, a s obzirom da mi sunce tuče direkt u monitor, moram čekat večer da pogledam FFFUUUUUUUU-
Ili spustiš rolete? :(
Pokvarena je roleta :(= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
koliko taj lost ima sezona,ako krenem od recimo četvrte sezone hoce li to biti problem,jel serija kontinuirano odlicna ili varira.
zato sto sam ja pogledao par sezona,ali dosta davvno,a nisam siguran da mi se sve gleda ponovno.
@Constantine - Trenutno ide sesta, posljednja sezona Lost-a. Iskreno, kvaliteta sezona varira. U svakoj ima i boljih i losijih epizoda, a po netu se fanovi prepucavaju koja sezona valja, a koja ne, tako da nema nekog definitivnog odgovora. Ako ides gledati, najbolje je krenuti od pocetka jer se radnja nastavlja iz jedne u drugu sezonu.
And now for something completely different. Fanove Treme-a ce obradovati da je HBO vec potvrdio drugu sezonu serije.
Random link s vijescu - http://insidetv.aol.com/2010/04/13/hbo-renews-treme/
Pa ak se sjećaš većine detalja, najbolje da pogledaš Recap svake sezone, i onda kreneš od tam di si stao zadnji put, valjda 4. sezona.
Zakon. Baš sam krenuo gledat prvu epizodu, očekujem rulanje.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
EDIT: John Goodman :pray: :pray:
Nip/Tuck zabavlja me u zadnje vrijeme, itko dijeli tu zabavu s mnome?
"V" postaje odlična serija
"Welcome to the war" :rambo:
gledam upravo sedmu epizodu,također,sutra gledam Treme prvu epizodu
Jest da je tek prva epizoda, ali mislim da se Treme kvalitetom i opsežnošću neće približit The Wire, makar se duboko nadam da sam u krivu.
Novi Fringe, kakav fail na kraju epizode lol
Da, kraj bas i nema smisla. Nelogicnosti kol'ko hoces.
Nisam pogledao novu epizodu, ali s obziriom na prvu sezonu ova mi je naprona. Ne znam da li cu nastaviti gledati.
Zaboravio ja da je počela 4. sezona Tudora već.
j.... stg:u više liči na big brother nego na stargate seriju
kakva je serija FlashForward ?
Iznimna lošost s obzirom na iznimno dobru ideju. Glavni glumac toliko loše glumi da ga mrzim.
Ali isprobaj prvih par epizoda možda te zaintrigira, dosta ljudi je reklo da se može prijeć preko loše glume, efekata, scenarija.. Ja nisam mogao, odustao nakon 2. ep.
Pogledaj prvih par epizoda pa javi dojmove.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Gledao sam malo Fringe ovih dana... ne znam tko je rekao da je ovo novi X-files, ali daleko je ova serija od toga.
Nije nužno loša, ali nije ni ništa posebno (iako je stari profa zabavan sa Fishmalk humorom).