Kada sam igro Mass Efect igra mi se rusila svakih 25min ja se najutim pa sakom u monitor alll se fino sasul. :killyou:
Printable View
Kada sam igro Mass Efect igra mi se rusila svakih 25min ja se najutim pa sakom u monitor alll se fino sasul. :killyou:
:pray: isuse kako volim kad ovako neko ofirno izmislja :pray:
fatso...ženi me...odmah...= Citat =:
Izvorno postao Abadon
Kad sam igrao gta SA pršo sam misiju i nisam je snimio , a kasnije u nekoj drugoj misiji budem wasted ili busted.
PES2009, šutnuo i odvalio prednju masku kućišta...
09?? Kaj je vec izasla igra?= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Bas si kull :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Abadon
NOT
Moj brat je hraknio u monitor i onda ga gnjevno briso maramicom i guro ga pa je skoro pao.
Ja sam vrisnio kad sam to vidio
:pray: :pray: :pray: :pray:
ja popizdim uz F.E.A.R
kombat
ping je kriv :rambo:
Aha, ping je uvijek kriv.
Sinoc sam zveko ko blesav po monitoru dok sam igro crysis.
Da neko moze napraviti tako nerealno i neoptimizirano smece pa to je nevjerojatno.
FPS mi je bio oko 2-3 i onda cekas jednu sekund u pa onda opet 2-3 frejma...
Poludio sam. I onda jos AI protivnika tako bjesavo napravljen.
:-x :-x :-x
igraj na low detaljima.
inače,ja ne živčanim kad igram igre,ja živčanim dok instaliram igre.
A sta mislis sta i radim.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Igram sa svime na low i minimalnoj rezi (800px)
To sam odavno prerasto :D= Citat =:
inače,ja ne živčanim kad igram igre,ja živčanim dok instaliram igre.
Gamad Locustska, izdržljivi su i pametni, a najviše volim kad me onako spraše raketom i kad mi samo noge ostanu stajati a ostatak tijela odleti po čitavoj prostoriji. Pričam o Gears of War, da se razumijemo. Također, kad mi se Far Cry 2 bez razloga crasha, lagano podivljam.
Komp je prevrijedan za take stvari...ali moja kuzija os playke nije..... uz legendarnu fifu 2000 na pro...... to je bilo bacanje pada kad u zadnjim minutama dobijes gol...
Seamane konjino brani kako spada!!!!!
cod2 kad znam da tip haxa u waru a nemogu mu nista -.- mrakkk
Ja mog brata ne kontam... Kad igra igre gotovo nikad ne pizdi al kad net zašteka zbog downloadanja il nečeg popizdi ko bik jbte i počne pljuvat po monitoru i slično
lol, :D ovo je extra tema smijesna sav se pisem od smijeha citajuci. :pray:= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Friggin Fallout 3 i rušenje igre, arghz!
Pošto mi je komp u prozoru tipkovnica i miš svakodnevno trpe moj teror i zlostavljanja :D
uz gta:sa
mučio se s onim malim aviončićima i jednom mi se posrećilo i ostane mi još dovoljno goriva da se vratim nazad i gledam zgradu i mislim si napokon i onda me izbaci iz igre
tipkovnica je odletila kroz prozor sa četvrtog kata (doslovno)
bilo je lomljenja tipkovnice i misa naravno uz CoD :D al evo vec dugo nisam nista slomio...mozda je vrijeme... :rotfl:
samo bi malo lupnut znao, čak i kad sam imo onaj mainstream periferiju, a sad kad imam mx 518 osjetljiv sam kad frendovi jače stišču mš pa ga siluju odma mi se lice grči :-x
prije par tjedana sam skoro smrvio miš pritiskom nakon što je nestalo struje kad sam trebao rolati za t6 u SWP-u...ako nismo wajpali 4 puta dok nismo sredili gada, i na kraju mi nestane struje u ulici... :(
isti t6 sam dobio 2 dana kasnije bez ijednog wipea...
Guitar Hero 3 me ponekad izludi do krajnjih granica, ali uspijem se suzdržati :)
Sjećam se da me je i Al Mualim (zadnji boss u Assasins Creed-u) mučio dok nisam skužio da ga se lako riješi throwing knivesima.
Soldier of Fortune 2 : Double Helix je isto bio zeznut u nekim situacijama...
također, u sof-ukad mi dođe 20 neprijatelja samo lupam po mišu kad vidim da sam gotov
stisnuo gumb svom snagom na đojstiku,PES2.
Sada je već postalo sranje ti miševi i tipkovnice. Baš sam nešto popizdio, usrani program nikako da napravi ono što želim, izgubio 7 sati na kodu i grešci i uhvatim miša za šnuru i opalim par puta od zid ali se neda mali. Doduše ne koristim više ms-ove miševe oni brzo popuste. Jednom ih baciš u zid i gotovi su :? .
Ja nikada nis ne lupam kada igram :nonono: