da da, ide se. i cijena je sasvim ok.
znas mozda koliki je kapacitet te dvorane otprl?
Printable View
da da, ide se. i cijena je sasvim ok.
znas mozda koliki je kapacitet te dvorane otprl?
2011. bogovska godina za metal/rock koncerte, a na dva sigurno dolazim:
-6.4.2011.- Slaya!+ Megadeth u Zagrebu
-13.6.2011.- System of a Down, Nickelsdorf, Austrija
SOAD!!!! :pray: :pray:
4-5k cca.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Samo da naglasim, imam prijevoz (2 automobilčeta) za SOAD koncert (idemo u Milano), pa tko ima putovnicu i pare, nek mi se (ako hoće) predbilježi za taj dan, ja mu se javim i vozim (4free, ofkorz). Max kapacitet koji primam: Ja + frend + 2 vozača= 4. Primam još 4-6 ljudi. Vaš NeeJoe tours.
sta je ovo sve neki hardcore metal koncerti voo noo a sta je s halidom u dvorani mladosti veceras a? :D
Tko jos svira u milanu,koliko je karta tamo za koncert, kad se vracate,i koliko bi izasao put?Iako je austrija zasad prebolesno dobra jer sviraju mejdeni,flogin moli, flejmsi itd...pa se to cilja= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
ako mi netko pokloni kartu, pravi mi društvo i napije me, ja idem
Pardon, da se ispravim, moj lapsus lingve, nije Milano nego Nickelsdorf (tip me na msn-u zbuniše). Put ne bi izašao previše, gotovo ništa, pošto gorivo nije preskupo. Sredim smještaj u Njemačkoj, a pare za konc ćete morati sami sredit..... Vjerojatno će biti cca 500-600kn, al moguće je i manje.... Jedina izmjena koja će se možda dogoditi je eventualno 50kn ako će mi prijevoz srat zbog goriva.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Samo da mogu na Sensation otici, i onda mogu i umrijeti! :(
svasta..= Citat =:
Izvorno postao Carp
[quote=Nee Joe Hendrix]Pardon, da se ispravim, moj lapsus lingve, nije Milano nego Nickelsdorf (tip me na msn-u zbuniše). Put ne bi izašao previše, gotovo ništa, pošto gorivo nije preskupo. Sredim smještaj u Njemačkoj, a pare za konc ćete morati sami sredit..... Vjerojatno će biti cca 500-600kn, al moguće je i manje.... Jedina izmjena koja će se možda dogoditi je eventualno 50kn ako će mi prijevoz srat zbog goriva.[/quote:15np4lkm]= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
PISI ME ODMA ZA AUSTRIJU!!!:) mozes i frenda(iz benda) ako nije bed??
flogging molly u austriji!?!?! :shock: koje mjesto i datum, molio bih ASAP... :)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
http://www.novarock.at/S:)= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
@Masa, može- znači dvoje ljudi.... Imaš me na fejsu, pa mi se javi ako treba ;)
Ajd lagano... :*= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
a gle, ja cu ti reci slijedece.
vidim da si <18.
ako ces nastaviti slusati elektroniku probably ces kroz godine otkriti puno kvalitetniju muziku, i onda ce ti sensation biti smijesan.
(puno ljudi je proslo tu skolu, ukljuculjuci i mene)
iako je meni sensation oduvijek saksao :d
ali imao sam i ja svojih musica kad sam poceo slusat elektroniku, sad si takvo nesto nebi opet pustio ni za 1000€. :)
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...71/patnja4.jpg
nova subvultures fešta patnje! i to možda najjača do sad! vraćaju se legende aussitot mort a dolaze legende heaven in her arms koji su trenutno možda jači i od envija kaj se tiče japanske post metal rock screamo scene! plus naši moraines! biće najbolje. patnja </3.
28.1.2011.
Pasi u Mostaru u OKC Abrašević, ulaz 7 maraka ja mislim :D
ipak sam odustao od flogging molly u austriji na nova rocku... slušao sam ih dva puta u zagrebu, a ne da mi se plaćati karta za cijeli festival...
međutim, 25.4. u munchenu DROPKICK MURPHY'S... jučer sam kupio karte... :)
evo koncerti u zagrebu narednih par mjeseci
http://forum.hr/showpost.php?p=31088447&postcount=78
solida.
omg omg Swansi!!!!! :pray: :pray: :pray:
The Swansi? Oni Swansi?
skitkide ljubim te u celo
--------------------------------
Postaj slobodno ovdje kad naletis na informacije kad ce biti gdje i koji koncert, ja inace nemam pojma gdje bih to trazio
pa swansi su već davno najavljeni :D
bum staljval ak bude kaj novo.
već sam rekel bil na ALBUMI temi da ROSETTA dolazi isto nekad u 6. mjesecu u Zagreb al nije grijeh ponovit! :D
a ne, baš kad pomislim da šteta što neću do Austrije na Flogging Molly, vidim ovo...
KLIK
baš sam mislio postati ovdje da vidiš, jbte kupit cu 2 karte za svaki slucaj :D
dvaput sam ih propustio, treći put, nadam se, neću
Ne škodi spomenuti...
Malopre čuo za ovo, sad se pokušavam sjetiti jel mi ta žena odnekud poznata. >_>= Citat =:
Time: 22.4.2011.
Preluk bb
Rijeka, Croatia
CJENA ULAZNICE: 90kn (100 na dan koncerta)
1 sat Meet & Greet
Pop/rock zvijezda Nana Kitade najavila je europsku turneju u travnju i svibnju ove godine. Pod imenom „Nana Kitade feat. Loveless“ ona i gitarist TAIZO će održati 16 koncerata u EU uključujući Hrvatsku 22. travnja, Rijeka, Lanoche klub.
Nana Kitade, rođena u sjevernom dijelu Japana u gradu Sapporo, potpisala je ugovor sa Sony music u 2003. i uskoro postala jedna od ikona japanske Gothic Lolita rock glazbe pri čemu izdaje velik broj hitova koji uključuju i završnu temu serije Full Metal Alchemist pod nazivom „Kesenai tsumi i” i uvodnu temu za seriju Jigoku Shoujo pod nazivom “Tsukihana”.
Nakon razdvajanja sa Sony-em sredinom 2009. udružila se sa gitaristom Taizo-m (bivši član benda “Feel”) koji je isto tako surađivao na snimanju njenog zadnjeg Sony-evog albuma“Bondage” izdanog u Europi 2009. Njihov novi projekt je dobio ime “Loveless” i u prosincu je Nana potpisala ugovor sa njemačkom izdavačkom kućom “Spark & Shine” kako bi snimila nove pjesme koje bi bile izdane u ožujku 2011.
Nani je pružena prilika da radi sa jednim od najinovativnijih europskih producenata u studiju u gradu Hamburgu, mjestu u kojemu su se proslavili Beatles-i te da s tim mogućnostima stvore novi zvuk za Nanu i razviju njezin glazbeni stil na načine koji se do sada nisu mogli zamisliti. Tako je ona postigla da njezini glazbeni snovi postanu stvarnost.
Prateći izdavanje svojih novih kompozicija Nana će održati turneju u Europi
i Sjevernoj Africi u travnju 2011.
HRVATSKA, RIJEKA 22.04.2011. LANOCHE CLUB / PRELUK !
For further news follow : http://twitter.com/#!/point_zer0o
or http://www.facebook.com/iva.hana
Za fansuppport i sve vezano za meet and greet molimo vas kontaktirajte
http://www.facebook.com/kamikaze.noise
Event stranica: http://www.facebook.com/event.php?eid=180955471945177
EDIT: O, vidi ti to.
= Citat =:
Beet the Vandel Buster (TV) : Theme Song Lyrics (ED 1), Theme Song Performance (ED 1)
D.Gray-man (TV) : Theme Song Lyrics (ED4), Theme Song Performance (ED4)
Demashitaa! Powerpuff Girls Z (TV) : Theme Song Performance (OP)
Fullmetal Alchemist (TV) : Theme Song Lyrics (ED1), Theme Song Performance (ED)
Hell Girl: Three Vessels (TV) : Theme Song Lyrics (OP), Theme Song Performance (OP)
Persona -trinity soul- (TV) : Theme Song Lyrics (ED), Theme Song Performance (ED)
hu da fak iz det?
E, je li itko od zadrana ide sutra na Jinxe???
Ono, ako me sretnete, platite mi piČe!! Bio bi red jebemu!
Ja sam onaj sa dredovima i 100kg mišića!!
Predator me plaši :(
= Citat =:
Gothic Lolita rock