nažalost.
Printable View
nažalost.
Jel će se moć skakat? Jer to je odma zabavnost + 50%...
GW1 me jako živcira zbog toga kaj su likovi previše zalijepljeni za pod, dok npr. u WoWu se nekak osjećaš slobodno jednostavno zato jer možeš skakat i nemoraš uvijek ić okolo i po stepenicama nego neke ograde možeš preskočiti i skratiti si put. Neznam za vas ali meni takva "sitnica" puno znači...
I jel će se moć tankat (mislim na normalno tankanje s warriorom a ne neki glupi shadow form tankovi...) normalno, ne ko u GW1 neke šeme da mobovi napadaju ekipu s najmanje HP i kaj sve ne?
Da, moć će se skakat. Pathfinding neće bit tolko lineran ko u GW1 nego ćemo moći skakati s litica i slično.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
mene zanima kakav ce bit PvE, vidim da tu nema klasicnog healanja, a oce barem biti klasicni tankovi. Baš ovo sto fatal_mrkva pita.
pa logična stvar da će jedna osoba morat držat aggro, nemojte ih toliko uzimat za riječ. rekli su da neće biti dedicated klasa, neznači da time i izbacuju određene uloge.
zapravo nevidim uopče način kak bi bilokakav rpg funkcioniro bez dps/healer/tank trojstva
Moći će se skakati, a kažu da tankanja neće biti.= Citat =:
Što fali šemi da mobovi napadaju ekipu sa najmanje hp-a?
Dedicated klasa su se riješili upravo zato da bi riješili mmo trojstva.= Citat =:
Izvorno postao .
kao što rekoh. jesu se oni rješili dedicated klasa, al sumnjam da su se riješili tih uloga, kako god ispadne, neko mora pušit damage, neko teško lupat, a neko krpat sav primljeni damage i pri tom buffat ostale(guardian), baš me zanima vidjet scenu kad onak guardian dpsa i boli ga kurac za ostalo, nastalo bi epic rageova.
Ne mora jer je to posljedica uklanjanja dedicated klasa. Ne mora jer je svaka profesija sposobna za sve budući da igra nije složena oko Holy Trinitya.= Citat =:
Izvorno postao .
Ako želiš igrati sa partijem punim Warriora možeš.
Svaka klasa moze "tankat" (drzat aggro na sebi a da ne umre odma, npr warrior ce primat dmg, ranger ce kiteat, necro ce koristit minione, assassin ce dodgeat), isto kao sto svaka klasa moze supportat (healat, buffat i slicno)= Citat =:
Izvorno postao .
Guardian je napravljen tak da buffa i kad je ofenzivan i kad je defenzivan, tak da ce i bit ocekivano da dpsa, ovisno o situaciji u kakvoj se nalazi jer pritiskom jedne tipke ti si promjenis setove oruzja i cjelokupni nacin igranja. Tko bude igrao samo jedan setup znas da suxa
I samo da dodaju neki damage meter ili barem podršku za neki takav addon jer mi je to jedan od najboljih dijelova mmo-ova ( uz skakanje :P )
Ma kakve addone, nadam se da ih nece bit, ko u prvom dijelu
Pa zašto ne, nemoraš ih instalirat ako nećeš...
Ne.
S obzirom da damage meter ima običaj privlačenja određene vrste igračaSja ga nemam neku želju vidjeti u GW 2, a i mislim da ne bi imao previše smisla s obzirom da bi se borba trebala dobrim dijelom temeljiti na kontroli protivnika i potpori saveznika.= Citat =:
[quote=Arbiter of Change]Ne mora jer je to posljedica uklanjanja dedicated klasa. Ne mora jer je svaka profesija sposobna za sve budući da igra nije složena oko Holy Trinitya.= Citat =:
Izvorno postao ".":1r7w50an
Ako želiš igrati sa partijem punim Warriora možeš.[/quote:1r7w50an]
da možeš, i opet će bit određeni warrior koji će hilat onog koji prima dmg, a ostali će pokušat što više dmga izdilat.
uostalom, vidjet čemo kad izađe. kako god ispalo neće me smetat :)
A mislim istina je da dps meter pojačava hejt u partyu, no opet nekak daje natjecateljski duh igri, i na mene dps meter utječe tako da se bolje trudim i imam veći dps i nekužim zašto svi ne bi vidjeli onu gamad koja jede sendviče dok ja trgam tipkovnicu na frontu.
Ili ako ništa, da barem stave opciju da možeš vidjet jedino svoj dps, i da to možeš hideat tak da tetkice koji imaju premalog nemoraju gledat tu tugu, a mi ostali se možemo divit.
Jer dps je jedino sta utjece na rezultat borbe. Ne, kontrola, disejblanje protivnika igra ogromnu ulogu, tak da dps meter nema nikakvog smisla, jedino za e-peen
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Here a we go.
http://www.arena.net/blog/creating-the- ... arter-area
Isto tako, raspored za Charr tjedan.
= Citat =:
This week we’re going to take a closer look at the charr and go behind the scenes with ArenaNet devs to learn more about making the charr come to life in-game. Here’s what we’ve got planned:
Monday – On the blog today, designer Devon Carver explores the Village of Smokestead, a key location in the charr starter area and explains the iterative process behind this map’s creation.
Tuesday – In this blog post full of audio clips of charr chatter, writer Scott McGough will show how writing and sound design come together to create a compelling, immersive environment for players.
Wednesday – We’ll talk to the artists responsible for the visual look of the charr – Katy Hargrove, Kekai Kotaki, and Kristen Perry.
Thursday – We’re updating the charr page on GuildWars2.com with new charr background text by Jeff Grubb and a video tour of the charr homeland.
Friday – Lore and Continuity Designer Ree Soesbee illustrates the ferocious, competitive nature of charr society in this loreful charr blog post.
<3= Citat =:
You might think that after we had put several months into the map, we’d have been resistant to making wholesale changes, but we thought it was more important to make the game right than to just get it done.
fapfapfap
P.S. i ajde kak da se sad čovjek odluči koji će rasu igrat, još će mi i sylvarije i asure napravit simpatičnima :(
Ja uz svog necrota planiram najfizikalniju klasu igrati upravo kao Sylvarija.
Baš to i zato želim da ga stave. Ne razumijem zašto nebi bila opcija da vidim vlastiti dps, stvarno mi nije jasno. Nemoraš gledat ak nećeš.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Sam ti daj, al kazem ti da to fakat nema nikakvog znacenja da si dobar igrac, jer overall dps nije nimalo bitan, bitan je dps koji napravis na called targetu i ak napravis najveci burst u tom trenutku, to vec ima neko znacenje
neznam baš kolko će to imat značenje u WvW bitkama, koje će kolko kužim biti nešto ko large scale rvr u WARu samo bolje :D
Ma zaboli me za WvW lol, strukturirani PvP je ono sta ce se igrat, WvW tek tolko kad ovdje izgubis zivce
strukturirani pvp u gw mi nije zabavan ko orvr u WARu, koji btw također može bit strukturiran.
reći da će se nešto igrat dok drugo neće, ili da će jedno imat veću važnost od drugog je bezveze, čista stvar koja je zakon kod dobrog MMOa je versatilnost.
lol?
RvR - kaos, zerg pobjeduje
Structured - jednak broj igraca na obje strane, puno zahtjevniji od rvr, skill i ugiranost pobjedjuje
Tak da ono, structured > open, u svakom slucaju
ne baš, kad sam presto igrat WAR, oni koji su imali veći bomb power su pobjeđivali, što je također sakalo, al rani orvr, pogotov pre t4 je rulao na tolko razina da to nije bilo moguče, kad 1 party obrani keep od warband+ napadača, jednostavno predobar osječaj :))
Pa da, stavis par Bright Wizarda da spamaju rain of fire i gg, fakat jeben osjecaj kad obranis sa op klasama lol
znaš da nije bilo tako u početku :(
isuse sad sam dobio flashback kad sam u t2 dobio onaj split arrows tactic... *idem svršavat*