Diablo 2 je jedna od rijetkih igara koje neče past u zaborav. Vjeruj mi
Printable View
Diablo 2 je jedna od rijetkih igara koje neče past u zaborav. Vjeruj mi
Cthulhu, nije to C.A.B.A.L. napiso neg mronki
Ma šta pričate vi da su zaboravili na D2 otkad je najavljen D3... Mene to još više nabrijalo, pa eo opet igram D2 iako sam nedavno izgubio save zbog nekih problema...
Nema tu stajanja, D2 je legendarna igra i nikad neće biti zaboravljena! Pa igrat ću je za 10 godina makar da se sjetim svojih mladih dana :D
LOL to isto ko Warcraft 2... Možda sam lood al meni je 2 puuuuuno bolji od 3... Jedva ga našoh na netu, pa eto sad ga rasturam... Ja sam očito ljubitelj starih Blizzardovih hitova...
PS: E sad, ima igra koju tražim, al je baš nigdje nema... Asghan: The Dragon Slayer
Sad sorry zbog offtopica al, ako neko ima neke informacije di downloadat igru, ili samu igru da mi proda (inače iz '98 godine), nek mi samo to pukne na PM...
A evo sad je 5 ujutro, i ode nastavit razbijat D2, jooj al sam bolestan hehe...
Uff :(
Opet svi zatajili. Izgleda da jedini ja igram tog D2 :P
Pa ja sam rekao da bi opet igrao, ali na battlenetu i to iz pocetka.
I ja bi ga igrao na battlenetu da imam orginal koji nigdje ne mogu nač za kupit :(
a ja ga igram, ali sp, posto ovo u mp nije stabilno, malo se igra, malo ne... radje cu levelati nekrića, s njime jos nisam posteno igaro... a onda do izlaska trojke jos ostaje amazonka, assassin i druid...
Ne znam... Ja sam u Vukovaru i znam da ima oriđiđi za nekih 90 kn kupit... Čak sam ga i ja htjeo si uzet al besparica je bila jača... :D
Nego, imam jedan problem... Tj. imaju ga svi...
Igram taj D2 jedno 3 godine već i promjenio sam konfiguraciju sto puta ali bemti oni FPS u igri su uvijek na 25... Kad stisnem ESC i odem na menu FPS skokne na nekih 140... To znači sammo jedno: FPS je igleda zaključan na 25 i neda više...
Pa jel zna neko kako se to može sredit da ti FPS radi normalno a ne samo na 25?
Ima neka caka kako "clockat" FPS da radi na malo više od 25? :hangin:
FPS u MP ili u SP?
btw. u Crovortexu i u Algoritu ima za kupit original Diablo, bagatela tako da tko god tvrdi da nema za kupit, nezna o čemu priča.
nemam ti pojma... to vam je zato jer se bespotrebno zamarate sa tom prokletom brojkom... ja niti neznam na kolko fpsa mi radi, i frankly, i don't care... jer savrsena igra radi savrseno... :)= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Pa dodite igrat na x8088 server :D, mi igramo tamo diablo 2 preko battleneta :) .
Ja sam instalirao onaj x8088bnet upalio diablo 2, odabrao taj getaway, stisnuo battlenet i pisalo mi je da se ne mogu spojit
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ma u Single Playeru...
Ma ne znam, glupa mi to fora zaključavat framove... Frend ima 8800 GTX, a igra stara 8 godina mu radi na 25 FPS... Pomalo ironično, ne??
E ljudi... Jel ima neko SHAEL runu? Pod hitno mi treba!!!
Spreman sam i na zamjene itema :D
Dobio sam dosta zanimljivih unikata u zadnjih par dana... :D
E lik, spojite se sad ponovo na x8088 za daiblo, admin je nešto krivo bio loader složio.. popravio je sad... ccc= Citat =:
Izvorno postao mronki
BTW, mi smo digli bnet, jer original saka, igra sam original prije koju godinu bilo ok, al sad... nemože se više to, zapostavljeno je, čiteri, bla bla bla.
Daj... Pa nemojte reći opet da niko ne igra D2... :-x
Ajd ako makar imate saveove pa mi dajte prokletu SHAEL runu, imam AMN imam THUL, treba mi još samo SHAEL da napravim onaj Rune Word Armor za Amazonku
A da ironija bude još veća, dobio sam DOL neki dan a ona na listi jedna poslije SHAEL...
Eh kad bi ju mogo pretvorit u 3 SHAEL nekako... :hangin:
Jedna rijeć za vas sve. KLIK
Ubaci je jedinu u kocku i vidi što če biti.
:rotfl: :rotfl: Fora kad lik baca Find Potion na frajeru :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Aaaaaa, pa ja imam svih 10 simptoma!!!= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Neki dan sam ispizdio psa i dobio 3 level-upa
Čak sam i vidio Dark Wanderea kako mi piša u WC-u
A mogu ti reći da sam probo i nije se ništa dogodilo= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
OČU ŠAEL RUNU!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Cheataj sa nekim Editorom :D
pa da, na isto ti dodje da li ti je pokloni netko sa foruma ili si je ubacis sa editorom... svejedno cheatas... :)= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Pa ne želim da mi ju pokloni... Ja bi se trejdo... Dajem DOL runu u zamjenu za ako nekom treba. Mislim da je fer ponuda jer je DOL malkice rijeđi od SHAEL.
:D
A ne, neću varat, nikada i nisam. A u ostalom mogu opet ići farmat Countess u Toweru na Nightmareu al bi je moro nekih 30 puta ubit da bi dobio taj cursed SHAEL... Al čekaj, trebam ja prvo ubit Baala na Normal da bi uopće došo do Nightmarea, a onda još do Towera...
Joj, ništa od mog armorčeka ako mi neko ne pljune tu runu... :(
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovisnici :|
E, gledo ja neke unikate i vidim ja neki Bartuc's Cut Thorat.
Bartuc, jel tako nastalo tvoje ime? :D
Bartuc je onaj Baalov minion ako se ne varam, u igri, kad Baal pušta Councile tak im se zve onaj najjači.
Da, no taj Bartuc je nastao prije u knjizi Diablo (by R. Knaak) Legacy of Blood, te je onda poslije Blizz nadodao Bartuca u igru
VIš zanimljivo... Kom se još da uopće pravit history igre? A ima i takih eto hehe...
Heh, zanimljivo :D
ta knjiga, jel to prevedno na hrvatski i jel je samo jedna il ima nastavke?