Doći na Guru server bez bar 500+ sati iskustva je kao najavljeno se pojaviti na vlastito klanje - mesaru će biti zabavno, tebi baš i ne. :)= Citat =:
Izvorno postao Čux
Printable View
Doći na Guru server bez bar 500+ sati iskustva je kao najavljeno se pojaviti na vlastito klanje - mesaru će biti zabavno, tebi baš i ne. :)= Citat =:
Izvorno postao Čux
ašto neb moglo :) recimo okolo 19:00h ?= Citat =:
Izvorno postao flander
Ne nužno. Ako se svi u ekipi potrude stavit Team u Team Fortress onda to ide ko podmazano :) A ako i neko od guruovaca navrati, sigurno ne igra svoju main klasu i nisu solo brijači, na takve se moš uvijek oslonit za teamplay. Problem je jedino ak se stackaju na jednu stranu svi xD= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
[quote=Arbiter of Change]Doći na Guru server bez bar 500+ sati iskustva je kao najavljeno se pojaviti na vlastito klanje - mesaru će biti zabavno, tebi baš i ne. :)[/quote:27waoi5n]= Citat =:
Izvorno postao "Čux":27waoi5n
Istina. Ja imam oko 160 sati, siluju me tamo.
Ja mislim da sam jednom igrao tamo i bilo je troje ljudi :(
Ja se isto bojim tamo otići, a i ne znam oću moći danas, mogu ili ranije ili dosta kasnije od 7 :/
Istekao mi edit, a Steam se baš sad mora updatat pa ne mogu javit -.-
Anyways, ne mogu igrati s vama :( Komp se uspio dvaput ugasiti tijekom partije, imam 4 nova oružja koja ne znam koristiti jer ih ne mogu isprobati i tako. nsfkjyhf. jebote!
>_>
ko igra i kad se igra
Sad se igra, odi na Steam vidjet, Guru server
Igrat ću tamo negdje do četiri, nek mi se pridruži neko ako hoće.
Jel ima netko Degreaser?
Sad igrao sa nevenom, skoro cijelo vrijeme sam bio pyro. Shotgun dok se ne približi, zapalim ga, shotgun dok bježi. Zabava.
degreaser i reserve shooter u kombinaciji je još veća fora. Skuriš ga, airblast u zrak i puniš olovom prije neg padne :) Pyra stvarno moš na 10 različitih načina igrat.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Samo nek ne bude Backburner.
Neće, brži weapon switch bi mi taman trebao. Što je najgore, imao sam i Degreaser i Backburner, ali sam oboje iskoristio za craftanje dok sam mrzio pajroa :(
Flare gun je isto fora, jer ima veći range, a i daje criteve na već zapaljene ljude
Šta tu svi igramo pyroa :(
Scoot for life.
I flare gun sam isto imao ;(
Evo vam TF2 strip:
http://www.teamfortress.com/meetthedirector/?p=1
Eh?
hahahahaha, awsome
UUURRGHHH NJUBOVSKI TIMOVI
Ono, turbine igramo, bez mene ne bi ni taknuli kufer, praktički sam sva 3 samostalno doveo do baze. Gg.
Kaj uopće igraš CTF u ovoj igri?
Najzabavniji mi je?
I volim turbine.
CTF je najgori u ovoj igri. Od turtlanja do toga da su zastave obično 5 sekundi od spawna
Bokte CTF sam igro u prvih 10 sati igre i onda nikad :/
Krivim druge ljude. Igraš CTF sa 80% tima spya i snipera. Ono, možemo odmah predati rundu čisto na osnovi frustracija.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
I jos ako se igra two forts onda totalno poludim :/
2fort je ok, ako ju shvatiš kao DM mapu
Disi Xero kaćemo opet kritfišem server pokorit?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Yeah, maybe so.