200eura uz igru,valjda.
Printable View
200eura uz igru,valjda.
Shvatiti ćeš jednom, mladi učeniku da najveća čast u StarCraftu nisu niti slava niti novci - to predstavlja put nesretnosti i patnje. Boli me srce kada vidim ovako mladog Protosa da deviira od puteva Khalae. Moraš osjetiti psihičku povezanost svih Protossa i sljediti naše puteve moralnosti, discipline i djeljenja sve za povratak našeg izgubljenog homeworlda Aiura.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Novce i slavu prepusti Zergovima i Terranima. Već i sami znamo kako je Khas predvio njihovu budućnost.
Entaro Adun. Entaro Tassadar. Neka Khala bude tvoj vodič.
J'tokoh Zohl!
Ti si onaj koji prodaje SC2 beta acc?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
:)
http://www.gosugamers.net/starcraft2/members/Smoochy= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
A to je da su razmak od 13 godina iskoristili za nešto doli cistog unaprijeđenja grafike (cak ni to nije spektakularno) i dodavanja par novih jedinica.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Multiplayer ce se igrat, no po meni to je vise zbog neke navike nego do toga da je najbolji rts na trzistu.
Mozda singleplayer spasi igru, prica, animacije i to. Tu barem Blizzard nije nikad podbacio.
Ajde, ajde... nemoj se zaletavati. Moze blizzard ubaciti sve nove unite, ali na sta bi onda igra licila? Nostalgija, fanovi itd. jednostavno ne mozes izmjeniti sve stvari inace to vise nije starcraft.
Slazem se, a koliko Blizz govori trebalo bi nas docekati nesto spektakularno.= Citat =:
Mozda singleplayer spasi igru, prica, animacije i to. Tu barem Blizzard nije nikad podbacio.
Teško je biti bolji od najbolje igre u galaktici.= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
A dvojka to jest.
Vidjeti ćemo to moj mali prijatelju. Vidjeti ćemo. Nadajmo se.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Vidi ih sto su uzviseni
SC > Norris
A da se udaljiš sa fanboy stajališta i pogledaš racionalno igru?= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Reci mi koji je RTS trenutno na tržištu kvalitetniji od StarCrafta 2? Koja RTS franšiza ima veću zajednicu, sljedbenike i pro/amature scenu? Supreme Commander? C&C?
Koliko "dugo" si isprobavao SC2?
starcraft nije igra... starcraft je filozofija :)
Spletom okolnosti je ispalo da je SC stekao takvu popularnost kakvu je. Igra koja je u produkciji bila dobre tri godine, te izašla davno a rađena je od strane blizza...teško a da nemože uspjet, jer da nije, Blizz teško da bi danas bio na sceni s takvom snagom kakvu ima. Da nije SC uspio, netko drugi bi. Npr. meni je Total Annihilation uvijek bio bolji, koji je došao dobrih pola godine prije. Meni je setting u SC-u samo po sebi fascinantan, te naravno priča i likovi. MP me uopće ne zanima, tako da igru gledam sa gledišta SP-a te onoga kaj je čini i zbog čega se u biti na prvu ruku zainteresiraš na igru. I zbog čega se SC i počeo igrat, kaj su ljudi tad znali kaj je mp. Blizz je imao viziju koja je ispala i bolje nego su i oni sami očekivali.
Teško je više napravit neki rts a da ima takvu popularnost kao sc, da je takva strategija postojala u vrijeme sc-a onda bi to možda bilo to. SC2 sam igrao i jako mi je drago što su zadržali izvorni koncept same igre a ne mijenjali ga u neprepoznatljivost. Znam da ću uživat u priči, kampanji, likovima, atmosferi i svemu tome kad izađe; to mi je jedino bitno.
A ostatak ekipe će se ovako i onako palit na grafiku te zanemariti dublji balans ove igre. Zato će dvojka u današnje vrijeme sasvim drugačije proći nego jedinica.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Sorry no boldano je tako daleko od istine... StarCraft je jednostavno bio po pitanju gameplaya poprilično perfektan RTS. U to vrijeme je izlazilo više RTS igara koje su imale i bolje "prilike" i "spletove okolnosti" nego StarCraft koji je mjenjao i cijeli engine i morao okupljati novu ekipu za snjimanje cijelokupnog soundtracka. Do danas nema RTS-a koji ima takav balans rasa. SC nije poznat zbog ubitačnog singleplayera, savršene priče i slično - već zbog svojeg kompetativnog multiplayera.
Znači igra je došla, večina ljudi nije ni znala kakva će bit, i odmah se počeo mp španat? Ok, zašto onda nisu napravili igru sa "Dora među cvijećem" koncpetom, isto bi se valjda igrala. Kome su ikad setting, rase i atmosfera bile bitne. U to doba su svi bili okorjeli mp haleri. Kao što rekoh, igra se radila dobre tri godine i teško bi bilo da je zajebala u nečem, pogotovo kad ju je radio Blizz te polagao velike nade u nju. U to doba smo svi bili kreten do kretena jer su se igre igrale na kapaljku, a ovakvih igara baš i nije bilo. Barem ja sa svojih 25 godina danas tako gledam na situaciju tada.
Shvaćam tvoje glorificiranje igre, i ja je volim al je ne volim pretežito zbog gameplaya nego zbog svih drugih stavki koje čine ovu igru igrom za pamćenje. I to ne u samo ovom žanru, nego i općenito, kod kojeg je opet gameplay najvažniji ali ne i presudni element. Kasnije se ispostavilo da je u SC-u baš taj element najvažniji, i zbog toga je uspjela. Puno će mi bit zanimljivije kako će SC2 proći kod sadašnje publike. I to ne mislim da one luđake koji bi igrali SC2 da ima daš praznu kutiju, nego mislim i na ostale igraće. Ako dvojkom uspiju privuć nove igraće to bi bio veliki uspjeh. O da, to će biti zanimljivo. U svakom slučaju, jedva čekam da zaigram i vidim tu pomanu i doživljaj koji će se stvorit oko igre.
Nije SC bio odmah hit, igra se usavršavala godinama korz patcheve. Što zbog Blizzarda što zbog hvalevrijednog communitya. Mnoge se igre danas rade više od 3 godine pa su smeće. Koliko se radi na igri ne treba značiti odmah dda je i igra kvalitetna. Atmosfera, setting, priča ... ima puno ljudi kojima je to bitno kako ne... samo što je to u ovom slučaju trivijalno. Glupo je ponižavati industriju koja teži više love nego cijelo Hrvatsko gospodarstvo, i to sve u 12 godinam, a Republika Hrvatska je starija od 12 godina jel tako?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ne glorificiram igru, samo ti kazem realnost koju sam prozivio u svih 12 godina igranja StarCraft. Objektivnost mi je ipak prioritet a ne fanboyizam. Nisam skužio ovo u vezi "prazne kutije", no ja se pitam - ako sam ja jučer potršio 8 sati na SC2 i sad idem spavati tek - dali me to čini luđakom ili mi je igra, kao i njezin prethodnik jednostavno predobra da moram uzeti "fix" i igrati?
Naravno, slažem se ja sa svime kaj ti veliš. Ja igru ne gledam nit s lijeva nit se desna, nego iz sredine. Da SC u startu nije imao ono nešto ne bi se danas ni igrao. Kroz godine se samo usavršio i to primarno zahvaljujući igračima. Neminovno je da je SC utabao put glavnoj stvari ove priče, Starcraftu2. Dao bog da za 10 godina doživimo nešto što bi se zvalo SC3 :)
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Trebas report visegodisnjeg iskustva jedinice, i visetjednog dvojke?Kakav fanboyizam,jednostavno igram najbolje sto trziste nudi , a to su u ovom trenu SC2 i Just Cause 2. I sto nevalja u novoj igri?Onako racionalno gledajuc?
Nisam rekao da nešto ne valja. Jednostavno da sam ocekivao vise.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Mozda mi to sp ponudi.
Daleko od toga da MP nije zanimljiv ni zabavan za igranje, ali ne donosi mi nikakve novitete.
E da, moram pohvaliti muziku :D
Iskreno, meni je u SC:BW muzika puno bolja. Kao i svi zvučni efekti. A nisam niti sam po ovom pitanju, mnogo ih je ovo prigovorilo Blizzardu. Ljudi su napravili čak patch koji dodaje stare zvukove iz SC:BW u StarCraft 2.
@Aral It's all cool man, we are havin' a discussion :)
Da, zvukovi su dosta diskutabilni. Kao i sama muzika. U biti nemam neka posebno protiv toga ali nakon godina SC1 zvukova ovo je čudno :) Vjerujem da će nešto promijeniti do izlaska Wings of Liberty-a, ako i ne promjene neka bude kako bude. Uostalom, beta je dobar način da saznate kakve su želje publike i po tom pitanju.
macan i ja smo se dogovorili da cemo rejpat reika i masu u 2on2.
cekajte taj dan.
Challenge accepted. Tko izgubi placa put,pivu i porciju cevapa protivnicima u Sarajevu.
Moze.
Sa tim da onda igramo i WC3 + neku neutralnu igru po dogovoru :D
Ko pobjedi u 2 igre to je to. :)
Kada igramo?
Može i Warcraft 3, samo mi daj 2-3 dana da se uigram i imat ću više gejmova nego ti kroz cijeli svoj ciklus igranja Warcrafta :)
Ali svakako mi se čini da bi okladu trebalo malo začiniti više ovako je preblaga i samo se drži financijskog djela.
Ja prihvacam kako god da bilo:)
igra se na petak 13, tocnije 31.2.2011
:D
Dugo nisam popio besplatnu pivu i smrsio besplate ćevape. Ali uskoro će to jel tako Masa :)
zavrsit ce te ko sabbatovci.
pitajte pingivna st oje to sabbat, KIA i FEAR combat.
ili blek_stenu. on je vise popizdil. strgal mis ak se dobro sjecam
il Wikinga. on je isto bio u sabbatovcima.
jup, bilo je fun.
hf :D
e, jel mozemo umjesto wc3 igrat dotu nekak sys? neda mi se sad bas 2 strategije praksati xD