imo sam to u planu, najvjerojatnije oću ovaj vikend .
Printable View
imo sam to u planu, najvjerojatnije oću ovaj vikend .
ajd pa reci šta ima...= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
aj dobro.
moj savjet je uzimaj full hd, definitivno da se isplati to, je da je skuplje ali opet, moja bravia je došla 12000 i ja sam prezadovoljan, filmovi na bd disku strava
al dati baš 12000 za televizor :?= Citat =:
Izvorno postao snowblind
zapravo to je bila akcija 14000 tv i sony 3 sa 2 đojstika i 2 igre, 60 bg hard
može link na neki web shop sa večim izborom tv-a nove generacije? :)
pa pogledaj na hg spotovoj stranici, ve mil...
thx, budem :)
12k za TV mi je lame, 4k za TV može.
Da al to je bilo sa ps3.= Citat =:
Izvorno postao misterante
A uostalom prije kolko si to kupio i kolka ti je Bravia?
Frend mi ju ima pa pitam.
u 11 mjesecu sam mislim to uzeo, 101 cm
On ti je uzeo sad prije mj. dana, nema ni toliko.= Citat =:
Izvorno postao snowblind
Al on ima 89 meni se cini al nije ni on jeftino prosao meni se cini da je dao 6000kn
ja imam namjeru uzet si samsungov lcd neznam oko 80cm
ova media server stvar za ps3 je odlicna, poskido sve video i glazbene sadrzaje s kompa, za svakog izvođača našo fino sliku covera albuma, popunio sve informacija, sad to igleda fino i uredno sve gušt mi je browsat po tome :thumbs2:
Da opaka stvarcica samo ja se brinem da prebrzo ne popunim 60gb-a harda morat cu ic po novi od 120 :)= Citat =:
trica mi prestala vrtiti diskove, moram na servis nositi :( nemam sreće kao što sam imao sa jedinicom i dvicom koje mi perfektno rade
meni jedinica radi od 98' do sada... :pray:
= Citat =:
Izvorno postao misterante
PS2 i PS3 su prodani u toliko primjeraka zato jer je ekipa kupovala po 2 tak da može igrat dok im je jedan na servisu.
PSX ne crkaje tak lako, leti kroz zidove i radi uvijek :D
Sta glumis ti meni je 20-ak puta pao ps2 i nije mu nista.= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
A ljudi su sad kupovali ps3 za bozic za djecu i te gluposti nije ih se uopce moglo nac po ducanima.
u nas u gradu stoji onaj stari model sa 60 GB, i nitko još nije kupio, nema se para.
Moro sam ic na 2 post.Evo novosti o padu cijene PS3 konzole:
At CES this year, Kaz Hirai, the President of Sony Computer Entertainment, stated that the PlayStation 3 was going to be profitable in 2008; unlike the huge losses it made for Sony in 2007.
After Hirai's statement the production costs were reported to be cut in half from the high $800 production costs down to $400 for each unit. Due to this news it sounded unlikely that the price was going to be cut again. Rumors were beginning to circulate that said the price was going to be cut to $299 in late January.
Combining the statement of Kaz Hirai and the $400 production costs, it doesn't really seem to increase the chance of a price cut so early in the year. That is probably why Sony confirmed to Bloomberg that they have no plans to cut the price of the PlayStation 3 in Japan, North America or Europe. Sorry for the people waiting for the PS3 to drop another $100, but it probably won't happen any time soon.
Znao sam da nece kratit cjene :)
Evo vam izvor http://www.psu.com/Sony-denies-PS3-pric ... 499-p0.php
cjene nece jos jedno vrijeme padat bar dok rulja polako nekrene na ps3
Bolje da srede da ne rikavaju laseri u ovim novim 40 Gb-ajtnim modelima.Navodno svaka deseta rikne.
nah iskreno sumnjam da svaka 10-a ja imam 40 gb i nemam problema ni 3 moja frenda također
KLIKNI= Citat =:
pa već je na tržištu.= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
a dobro ajd , meni je samo drago sto se moj ne trga , a tu je i garancija tako da nema problema= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Nema puno kvarova na playstation 3 konzoli.A kaj bi da imate xbox360 govorili cujem da se on svako malo kvari
ma to je popravljeno sada vise se ni x360 ne kvari bas