Gdje sam bio kad je ova akcija trajala :(= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
No ajde, bar sam ugrabio Lone Lands za 50 bodova.
Printable View
Gdje sam bio kad je ova akcija trajala :(= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
No ajde, bar sam ugrabio Lone Lands za 50 bodova.
za N-A piše da još traje, za evendim sumnjam.
Lone-lands questpack je postao besplatan i dostupan svim F2P igračima. Yay, lvl 20+ sadržaj.
http://www.lotro.com/news/latestnews/92 ... s-now-free
Skidam pa da probam... koji ste server?
same thing= Citat =:
Izvorno postao yassuqee
Koji kurac... su oni mijenjali servere il sam ja to instalirao americku verziju igre??
Jel jos uvijek postoji eldar server???
Rejnđer bi mogao odgovoriti na to pitanje pošto on to još aktivno igra.
Revive!
Upravo mi se instalira ovo čudo, igra li još tko?
Noep.
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
Nisu valjda usrali igru nečime pa ste odustali? Reinstalirao sam jebene windowse zbog ove igre:(
Ja razmisljam o povratku, sad kad je F2P...A i mislim da su ovi momci izolirani slucaj, jer igra biljezi priljev od milijun novih igraca, te dvostruko vecu zaradu, otkako su presli na free to play...
pa...vidimo se u Middle-Earthu! :)
HoH NO!= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Kao što je i rekao lega iznad, igra bilježi porast kako u bazi igrača, tako i u prihodu.
No jednostavno dosadi nakon nekog vremena.
No da, nisam igrao otkako je ušla u F2P ^^
A što je bio onaj hobbit harassment što smo izvodili nad ostalim plejerima? :P
Što nije već tad bila f2p?
Nije ne, to je bio free "week" prije F2P-a.
Svako toliko pogledam one retajne videjčeke na Xfajru xD
:D crazy hobbits on the run
Ako netko jos ovo igra moze li mi ukratko opisati championa i guardiana. Kazu ljudi champion op za solo a guardian kad dobije neki owerpower jos jaci.....
Planiram izpocetka soloat ko u wowu a tek kasnije partiji....btw prvi put cu da igram
Champ je melee dps, vrlo brzo dobije heavy armore i bow, tako da može i pullat, i tenkat i poprilično dpsat (dual wielding ili 2-h, shieldovi se ne isplate,ak se dobro sjećam). Moj fav je bio 1-h spear u main hand i neki dobar sword u off. Milina :D
Ajde netko tko je duze igrao nek mi kaze koja bi se klasa jako slagala sa Championom(frend rolla). Znaci jos jedan dps ili neki healer ili nesto.
Znaci tek krecemo igrati po prvi put. Duo-solo leveling bez ikakih drugih partija.
Osim one dve klase sto se placaju nekim poenima
Rune keeper je awesum,al se plaća. Hunter fino paše uz championa, koliko sam uočio dosad (dps do neba), no također idu i lore master (magična potpora), minstrel (hilanje i bafanje),captain (fin dmg,dovoljno tenkanja i ponešto finog bufanja i hilanja) i burglar (protiv bossova, jaki skillovi s velkim cd-om).
Došao do lvla 30 jedva. Preporuka : NEMOJTE IGRATI OVO. DOBRO JE ZAMISLJENO LOSE REALIZIRANO. ANIMACIJE SPELOVA SU OCAJNE IZVODJENJE JOS GORE. jebiga digo sam 2 lika do 20 i jednog na 30 uz boostanje. Zali Boze potrosenog vremena
Da animacije spellova su loše. Tebi je naravno poznato da je ovo Gospodar Prstenova? Poznat ti je setting valjda?
a naravno, animacije spellova određuju kvalitetu igre. da ne bi bilo zabune, lotro mi je malo manje smeće nego wow.
Ja i dalje tvrdim da je Turbine još uvijek ne-prepoznati MMO div...
da mislim jedini problem je to što neznaju napravit onaj segment mmoa koji bi trebo održat ljude na igri, a to je pvp.
ja inače tvrdim da će anet s gw2 zgazit svaki mmo koji postoji uključujuči wow. btw bmk oče li wow igrati 12 trilijuna više ljudi, po svemu viđenom to će bit 1. igrivi mmo nakon upropaštenog WARa(hvala ti EA)
Da, Turbine je istu stvar napravio i u DDO i u LOTRO, odnosno sustav klasa u kojoj svako ima svoje mjesto i ulogu u timu. PVE je time jedan od najboljih na tržištu, no na štetu pvp-a... Men je to dobro,ionako preferiram PVE naspram PVP-a...
i slažem se sa gw2-om :D
Znam ja setting , čitao sam knjige , odgledao filmove (knjige su nadjebale filmove na veliko). Sve je to dobro zamisljeno ali lose realizirano. Ako jebeni kineski mmo bilo koji ima ljepse izvodjenje spellova o cemu mi onda pricamo... Igrica smara dao sam joj sansu. Mislio da ce biti "igrivija". Procitao sam svih vasih 50tak stranica ni necudim se sto su mnogi odustali.
dobro jesi ti retardiran il koji kurac?
nije ti ovo lol da svugdje pršte dugine boje i svjetlosni efekti od kojih ćeš dobit epileptični.
Nisam ali nisam fenboj ko ti. Po meni igrivost odredjuje kvalitetu. Svatko ima svoj ukus , meni je neukusno , neigrivo. Zz