Sužas, koliko ti je puno više stalo do psa nego do živih i mrtvih osoba...
Pa kad je pas bezuvjetno odan bez obzira na sve i sigurno te ne bi napustio radi nekakvih gluposti ili te zajebao kao što bi manje više svaki čovjek napravio ukaže li mu se prilika :wink: Ne kaže se uzalud da je pas čovjekov najbolji prijatelj :wink:
Odgađam već duže vrijeme gledanje tog filma i odgađat ću još duuugo jer ne volim tužne scene koje uključuju pse :cry:
18-07-2010, 17:43
W3DR4N
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Daj kakve vi gluposti meljete. U I am Legend su stavili odvratnog vučjaka, što je uvjerljivo najodbojnija pasmina. Bilo je olakšanje vidjeti da više neće smetati u scenografiji.
18-07-2010, 17:46
bango
ehm koji je tvoj problem vedrane? :o
18-07-2010, 17:58
Sonic_Moronic
Mora nas uvjeriti da je on objektivno u pravu.
Inače, psi su zakon.
18-07-2010, 18:18
kikl0p
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Daj kakve vi gluposti meljete. U I am Legend su stavili odvratnog vučjaka, što je uvjerljivo najodbojnija pasmina. Bilo je olakšanje vidjeti da više neće smetati u scenografiji.
Imaš pravo, trebali su stavit zlatnog retrivera. :|
18-07-2010, 18:30
Raz
Mislim da su trebali staviti velikog crvenog trola, jer je on ipak mnogo manje naporan od psa.
18-07-2010, 18:39
Feanor
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Mislim da su trebali staviti velikog crvenog trola, jer je on ipak mnogo manje naporan od psa.
Za njim bi plakali jedino u slučaju da ostane živ :D
18-07-2010, 19:19
Medolina
Najdraži peseki su mi jazavčari. Meni je najbolji film s životinjama Veličanstveno putovanje, s onom mačkom i 2 psa..ne sjećam se vrsta..mislim da je mačka perzijska, jedan pas je retriver, a jedan mješanac....ima 2 dijela film... i bio mi je fenomenalan.
I am legend mi nije neki film... kaj ja znam....već su mi dosadili ti zombiji...S:P
Vrlo dobar cyberpunk film koji je među ostalima, kasnije poslužio kao inspiracija Matrix-u. Sada konačno shvaćam kako naslov savršeno odgovara pitanjima koje film postavlja i koja isto tako ostavlja nerazjašnjenima. Očekivao sam doduše malo više simbolizma, minfucka i svega što dolazi sa time. 9/10
18-07-2010, 21:50
Kid A
Onaj dijalog puppetmastera i sefa policije mi je nesto najace ikad.
Daj ga c/p ovde ako ga nadjes
EDIT
ili youtube link
18-07-2010, 21:56
Electromaster
Pogledo si ga prije mene. D:
A bar mi nije već dva tjedna "u pripremi". ;_;
18-07-2010, 22:02
Raz
Pretpostavljam da misliš na ovaj. :)
= Citat =:
Puppet Master: As a sentient life form, I hereby demand political asylum.
Chief Aramaki: Is this a joke?
Nakamura: Ridiculous! It's programmed for self-preservation!
Puppet Master: It can also be argued that DNA is nothing more than a program designed to preserve itself. Life has become more complex in the overwhelming sea of information. And life, when organized into species, relies upon genes to be its memory system. So man is an individual only because of his intentional memory. But memory cannot be defined, but it defines mankind. The advent of computers and the subsequent accumulation of uncalculable data has given rise to a new system of memory and thought, parallel to your own. Humanity has underestimated the consequences of computerization.
Nakamura: Nonsense! This is no proof at all that you're a living, thinking life form.
Puppet Master: And can you offer me proof of your existence? How can you? When neither modern science nor philosophy can explain what life is.
@ predo- tematikom je sličan Serial Experiments Lainu, tako da će ti se vjerojatno svidjeti. Jedino što je GitS malo više fokusiran na akciju, dok je kod SEL-a sve u atmosferi, dijalozima i simbolici što ga još uvijek drži na no1. mjestu kod mene.
18-07-2010, 22:10
Kid A
E to, hvala
18-07-2010, 22:21
Bartuc
Leon - The Professional
- odličan film. Genijalna gluma, vrlo dobra akcija, nesvakidašnja "romantika", zanimljiva radnja.
- pogledao sam ga već par puta, sviđa mi se film. Travolta je do jaja glumac i svaki film savršeno nosi. Radnja je zanimljiva iako dosta nategnuta zbog previše twistova sa previše rupa, ali ajde :D
Vrlo dobar cyberpunk film koji je među ostalima, kasnije poslužio kao inspiracija Matrix-u. Sada konačno shvaćam kako naslov savršeno odgovara pitanjima koje film postavlja i koja isto tako ostavlja nerazjašnjenima. Očekivao sam doduše malo više simbolizma, minfucka i svega što dolazi sa time. [b]9/10[/b
]
Sad brzo pogledaj seriju i sljedeća 2 filma :)
Serija (GITS: Stand Alone Complex 1,2) i treći film (GITS: SAC - SSS) su nevezani za prva dva filma, ali svejedno su toliko sje*ani (u pozitivnom smislu) da vjerojatno nećeš skužiti o čemu se radi ako ne 1) pauziraš svakih 15 sekundi da pohvataš dijaloge, 2) ideš svakih 5 minuta na wikipediu da skužiš o kojem bogu to pričaju :D
E da, mislim da je drugi film (GITS 2: Innocence) bio jedan od 2 finalista za nagradu u Cannesu 2004 :D
19-07-2010, 10:43
Paran0a
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Serija (GITS: Stand Alone Complex 1,2) i treći film (GITS: SAC - SSS) su nevezani za prva dva filma, ali svejedno su toliko sje*ani (u pozitivnom smislu) da vjerojatno nećeš skužiti o čemu se radi ako neS1) pauziraš svakih 15 sekundi da pohvataš dijaloge, 2) ideš svakih 5 minuta na wikipediu da skužiš o kojem bogu to pričaju :D
E da, mislim da je drugi film (GITS 2: Innocence) jedan od 2 kandidata za nagradu u Cannesu 2004 :D
Nhf al koji bi kok to itko zelio. Pa idem gledat film ne istrazivat.
19-07-2010, 11:03
whiskey
Stiže nešto novo... nešto mocno.. kupaci cuvajte se :D
19-07-2010, 11:10
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ghost in the Shell
Vrlo dobar cyberpunk film koji je među ostalima, kasnije poslužio kao inspiracija Matrix-u. Sada konačno shvaćam kako naslov savršeno odgovara pitanjima koje film postavlja i koja isto tako ostavlja nerazjašnjenima. Očekivao sam doduše malo više simbolizma, minfucka i svega što dolazi sa time. 9/10
Jej, pogledao i ja~
Očekivao sam malo više epic scena doduše. :/
Ocjena, također 9/10. Čekiram ostale nastavke prvom prilikom.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
@ predo- tematikom je sličan Serial Experiments Lainu, tako da će ti se vjerojatno svidjeti. Jedino što je GitS malo više fokusiran na akciju, dok je kod SEL-a sve u atmosferi, dijalozima i simbolici što ga još uvijek drži na no1. mjestu kod mene.
Mda, ja sam ekšueli ovdje očekivao i više akcije... No, sve je to okej. Svidio mi se film, ali da, i meni je Iwakura [barem zasad?]Si dalje na prvom mjestu. :3
19-07-2010, 12:19
Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
S1) pauziraš svakih 15 sekundi da pohvataš dijaloge, 2) ideš svakih 5 minuta na wikipediu da skužiš o kojem bogu to pričaju :D
Nhf al koji bi kok to itko zelio. Pa idem gledat film ne istrazivat.
Pa onako, vjerovao ili ne, ali postoje ljudi koji vole razmisliti glavom :roll:
19-07-2010, 12:44
Paran0a
Zbilja nisi shvatio na sto sam mislio ? Onda mozda moras jos malo promislit s glavom.
19-07-2010, 12:45
Aerial
Prosvijetli me :roll:
19-07-2010, 12:51
Paran0a
"1) pauziraš svakih 15 sekundi da pohvataš dijaloge" .
Ako si tako spor prestani gledat film. Ocito sporo razmisljas s tom glavom.
"2) ideš svakih 5 minuta na wikipediu da skužiš o kojem bogu to pričaju :D"
Kako ti mozes film bit dobar kad nemas pojma sto se u njemu desava?
19-07-2010, 13:01
Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Ako si tako spor prestani gledat film. Ocito sporo razmisljas s tom glavom.
As for the rule. Oprosti ali nisam upoznat sa njim.I prelijen sam da potrazim.
19-07-2010, 13:23
Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
U videju govore ingliš.
Da, postoji engleski redub, ali ja sam sve gledao na japanskom s engleskim titlovima :D
Puristi će reći da je tako bolje, ali nisam gledao toliko animea da mogu zaključiti :D
19-07-2010, 13:38
The Boz
I u engleskom redubu govore brzo jer imaju manje vremena u sceni za razmjenu dijaloga...
19-07-2010, 13:44
Raz
@ Aerial_51 - naravno, pogledat ću sve ostale GitS naslove prvom prilikom. :)
19-07-2010, 23:12
Jopax
PoP
Ne znam, film je prosječan, ništa previše novo ni zanimljivo, borbe nisu loše, kao ni skakanje, humor je nekako nasilu stavljen na nekim mjestima, pogotovo onaj trgovac, također sjedio sam na tvrdoj stolici od koje mi je utrnula guzica, to isto smanjuje ocjenu
4/10
20-07-2010, 00:14
la50
Killers.Ašton manga nema šta...fora film,dosta je i smiješan,na kraju je ustvari pobijeno mac ljudi za ništa hahaahaha ali nije bed.Ocjena 7,5/10.
Repo Men,film je jebena brutala,dosta sam se iznenadio kraju ali eto.Uz to što je kraj čudan film ima par neobjašnjivo glupih stvari ali i to se da zanemarit pošto je brutalan do jaja.Ocjena 8/10.
20-07-2010, 00:25
MoD
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
PoP
Ne znam, film je prosječan, ništa previše novo ni zanimljivo, borbe nisu loše, kao ni skakanje, humor je nekako nasilu stavljen na nekim mjestima, pogotovo onaj trgovac, također sjedio sam na tvrdoj stolici od koje mi je utrnula guzica, to isto smanjuje ocjenu
4/10
Kvalitetan film te zamisli, za ništa drugo, nego upravo za njegovu temu/misao/priču/lika... Kvalitetan film te zaintrigrira za istog do te mjere da stolac, na kojem sjediš, zapravo nije uopće važan... Tako da ti vanjski utjecaji na koje si to obračao pozornost sve govore o kvaliteti filma.
20-07-2010, 01:31
hansi
hurt locker
10/10
jedan od najboljih filmova ikad po meni, čista desetka, da je bar trajao još više
20-07-2010, 01:32
Dania
Hi Konami 8)
20-07-2010, 12:19
GDra
Voila! In view humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the “vox populi” now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin, van guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous.
Verily this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it’s my very good honour to meet you and you may call me V.
Ako netko nije skužio, radi se o filmu V for Vendetta, kod nas prevedenog kao O za Osvetu.
Odličan film, ne znam zašto sam ga tek sad pogledao.
20-07-2010, 12:22
Constantine
:pray: na prijevod
20-07-2010, 12:22
BigBongman
evo bas cu da pogledam scary movie 4...jel valja sta??
20-07-2010, 13:08
tigerija
lol Jopax.
Jel postoji onaj Popfest kao nastavak na Beerfest ?
I btw šta sa Scary movie 4 ? Nije li 3 zadnji ? Sad kao rade 4ti.
Čujem da je inception odličan jedva čekam, čini se da opet krečem malo u kina xD.