Meni su isto Transformeri 2 bili sasvim ok zabava.Štoviše imam oba dijela u HD i rado ima se vratim uz kantu kokica i litru pivice. Što se komada u filmu tiče meni je sasvim ok i stara od maloga :D .
Printable View
Meni su isto Transformeri 2 bili sasvim ok zabava.Štoviše imam oba dijela u HD i rado ima se vratim uz kantu kokica i litru pivice. Što se komada u filmu tiče meni je sasvim ok i stara od maloga :D .
Ne razumijem zašto bi to bio stereotip!?
Da, baš se ne vidi.= Citat =:
uživaš u svemu što muškarac voli - bezglavoj akciji, odličnim efektima i komadu iz snova
OK, koji muškarac osim možda modnog mačka ne voli kojput pogledati sve što sam naveo u tom postu? To nije stereotip, to je činjenica :D
evo taman se vratio sa gledanja book of eli(smrznuo se na putu kući -10 °C bilo)
što se tiče filma nemam prigovora, pogledajte ga
Menace II Society
Inače Nebudi Zao dok Ispijaš Đus u Centralnoj Americi(komedija) je parodija na ovaj film, ja sam to tek nedugo saznao.
Uglavnom film je prva klasa, stvarno odličan film.
http://nycomedy.files.wordpress.com/...omic-dog-2.jpg
Ne mogu se opisati stomacki grcevi koje sam imao gledajuci ovo.
Apsolutni kralj
Universal Soldier 3
OK za pogledati, ali opet poprilično dosadan.
Ed Wood - odličan!
Na ovo sam se više nasmijal nego na večinu filmova kojima je komedija primarni žanr.
vjerojatno najbolji burtonov film
The hurt locker 9/10
dosta realno napravljen :thumbs2:
Charlie and the Chocolate Factory
dobar
Slučajnost... bumo rekli da je slučajnost...= Citat =:
Izvorno postao olio
Također pogledal Čarlija i fabriku i par put sam se tak nasmijal Deppu. Lik je genije.
kakav je face off
http://www.imdb.com/title/tt0119094/
?
Ima John Woo i boljih filmova. Al' za poslati mozak na pasu se moze iskoristiti, ako nema niceg boljeg na TV-u.
Meni osobno dosta dobar. Bio je na TV-u dosta puta, pa me čudi da ga nisi pogledao. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ne gledam tv.
Vratio se sa "The book of Eli"
Dobar je bio. Malo djeluje trešasto zbog forsiranja nebitnih slow-mo scena kako bi istaknuli coolness faktor kod glumaca. Gluma protagonista i antagonista je genijalna, obojca su odradili odličan posao. Atmosfera je uglavnom odlična no u par scena izgleda previše umjetno tako da to malo kvari dojam. Točno se vidi da je film našao ogromnu muzu u Falloutu 3. Onaj razrušeni most je drito iz F3, također su i raideri baš kao u F3 te količina nasilja.
Scene melee borbe su fenomenalne i brutalne, drito kao da lik ima Bloody Mess trait :D Uglavnom je akcija odlična. Radnja bi mogla biti nešto razrađenija ali niti ovako nije loša.
7/10
došli smo do zaključka da= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo konacno pogledao transformere jedinicu 1080p,i moram reci da sam jaaako ugodno iznenadjen.Bio sam skeptican oko filma,ali dobio sam sta sam trazio; odlicne efekte, malo badass humora i hot chick.Strah me dvojku gledat posto su je svi popljuvali...
@Anarion.Umarth :rotfl: :pray:
ma ok je. ak ti je jedinica gg bice ti i dvojka. nema tu velike mudrosti.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
O tome i pričam, ne kužim ljude koji idu gledati Transformerse i onda se žale na nerealnost ili lošu glumu :D Ono, roboti su bitni, a ne mali Witwicky... xD
Dvojka ti je znatno lošija od jedinice ali i dalje ćeš dobiti hrpu vratolomne akcije, uglavnom genijalne efekte (osim u par navrata) i "More Megan Fox" ( :rotfl: ). Humor je dosta forsiran i nametljiv te je za nekoliko stepenica lošiji nego u jedinici, ali jebiga, kaj je tu je... Roboti su i dalje na nivou te znaju imati koju dobru provalu ("ninja stile" :D)...
Taj mi film boguje. Mislim, jest da sam ga gledao prije deset godina, no ok je akcija, neizvjesnost, građenje radnje i napetosti. Svidjet će ti se.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Face off mi je pre genijalan film. Apsolutno svaki segment filma je na vrlo visokom nivou, nigdje ne kaska i jednostavno se mora pogledati.
e fallout nije bio prvi... ako ćemo tako fallout se fura na mad maxa= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kaj još postoji netko tko nije gledao Face off?! Strašno :o Kako mi je to dobar film, gledao sam ga valjda 5 puta al svaki put mi owna. Travolta i Cage, epic.
John Woo, nemože biti loše. :D
I iz nekog razloga, muzika tog filma mi je negdje u podsvijesti i zna se "upalit" u odredjenim situacijama.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Uglavnom, jedan od boljih filmova!
Ma sve rula, ko sto je reko WeedRun