Probajte vi rusku cirilicu pisati.
;(
Printable View
Probajte vi rusku cirilicu pisati.
;(
Totalno. :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Jel to stvarno istina? :)
Sat i pol vježbao gitaru, mislim da ne napredujem. :(
Ja sam cijelo vrijeme pokušavao naučiti svirati pjesmu od 4 akorda, pa sam odustao na godinu dana, sad opet pokušavam. Odličan sam.
Da sam našao Plejku 1, awesum :pray:
I ja bih trebao malo naučiti koji akord čisto radi opće kulture, ali ne da mi se. Najgore je što moraš prste krivit ko degenerik da bi uhvatio žice kako treba i nije samo tako trzat ih. Gitara je toliko user unfriendly instrument.
Ma ja sam probao učiti te "uobičajene" akorde, ali ništa što ja želim svirati sadrže takve akorde, pa sam odustao. Gledam tabove na netu i gotovo.
Da sam si napokon malo organizirao zivot i imacu vise vremena za spavanje 8)
Sredio sam sve sto je trebalo oko azila sad je sve u rukama omladinske zajednice iz BL i malo pokroviteljstva od strane mladih iz Italije i opstine Gradiska. Ukratko, nemam vise nikakvih obaveza tamo sto je dobro jer sam zadnjih nekoliko mjeseci bio dobro rastrgnut kao da radim dva full time posla. Navraticu tamo svako malo cisto da obidjem peseke kad mi bude dosadno :D Sav posao je zavrsen i mogu reci da je ovo nesto na sta sam iznimno ponosan do ove tocke zivota. Jos jedan kratkorocni zivotni cilj postignut - sto bi rekao Harvey Pekar
Na početku je unfriendly, ali kad pohvataš osnove (sve durove) i malo razgibaš prste ( potrebno cca mjeec dana vježbe) onda ipak ni nije tolko teško.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Azil za životinje? Krasno, svaka čast.
@hrčak: eh, treba vježbat mjesec dana :>
Meni ne olakšava što imam steel string akustičnu pa mi prsti umiru nakon 2 minute, i neznam je naštimat nikako.
@admir
son
i iz praud )
Barre hvatovi... noćna mora za moje velike, nespretne prste :(
No dobro, meni je veći problem brza izmjena akorda. Pauza između svakog u npr. Krivo je More mi je otprilike 3 s dok namjestim prste iz G-dura u A-mol. Bah.
@Čevap
Tak je i kod mene problem što imam nešto šire prste ali ne baš dugačke pa mi je kod nekih radnji problem svirat. Probao sam odsvirat Sweet Home Alabama, nije da akorde nisam mogao imjenjivat bez da sam se naživcirao.
No dobro, glavno da učimo, jel.
Satovi gitare su zabavni i eto, svaki put naučim nešta novog.
Ipak, mislim da mi je draže soliranje ili sviranje melodije (pjevanje, to jest) pogotovo nakon Hank Marvina :pray: ali bi i dalje trebao akorde učit.
Ti ideš na satove gitare? Smrade jedan, a ja se doma sam mučim. :(
Idem, lik je malo čudan ali sam u dva-tri sata naučio osnove jako brzo - većinu na satu. I što je najbolje, uglavnom mi biramo što hoćemo svirat dok je god to na našoj razini. Čujem da drugi ovdje u Splitu više sviraju narodne - mi sviramo sve :D
Uglavnom, kad ja i on oderemo Krivo je More... eh. Obećao mi je dat note za Hotel California, ja sad sa strane vježbam Sabbathe i Shadowse... ma uglavnom, jaaaako zabavno.
Prva stvar koju sam naučio je bio riff iz Smoke on the Water :D
Meni je ovo tek drugi dan učenja, naučio sam akorde i nadam se da ću do kraja mjeseca moći nešto odsvirat. :D
Ja iam gitaru nekih god ipo.. znam akorde Am, G, C, D, E i to je ugl to :D
Znam jos smoke on the water riff, znam sweet child of mine onaj intro riff, znam Farewell Ballad od Zakk Wyldea, znam Twinkle Twinkle Little star, Ain't Talking bout love od Van halena, od riblje corbe kad sam bio mlad i znam od Inoue Joe- Closer O.o
Imam gitaru vrijednu 3k kuna, i jos brdo opreme isto toliko vrijedno, to je jedino sto me drzalo da sviram gitaru kad sam bio u Cro, sad kad sam u madjarskoj dolazim iz skole u pol 5- 5, igram CoD2 nekih sat-dva, zajebavam se s bracom i toeto.. jednostavno neam vremena :S
Spoznao da mi je profesor iz matematike dao rješenja umjesto testa. :o
Use it wisely, young man :D
Zašto dovraga nemam flat,zaštooooooooooooooo
Lucky son of a #$%# :P= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ja imam dugačke i tanke prste, šta bi se reklo lopovske, tako da bi vjerojatno rasturao da mi se da vježbat.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Nema takvih prstiju kojima ne bi ti mogao svirati kak treba. Samo vježba,vježba i vježba.
nisam pro, al evo mali f.a.q. sacinjen od mojih iskustava, nemorate slusat al mislim da ne grijesim u nicemu.
rostilj, sweet home alabama, heavens door, house of the rising sun. ucit to za pocetak. prvih mjesec dana ucit samo to, s tim da pazis kojim ritmom sviras, da li sviras sve note u akordu i da ne sviras note koje ne bi trebo. kad bus siguran da znas odsvirat stvar, pjevaj uz sviranje. onda uci melodije tipa sweet child o mine, solo od a sta da radim i tako te stvari. mozda neces osjetit napredak neko vrijeme al bez volje i rada nista. za ritam nemoj trazit da ti neko pise D G D G i ta sranja nego probaj skinut po sluhu. ako ne ide, gledaj tipove na jutjubu kako sviraju ili gledaj tutoriale. nista dobrog ne proizlazi iz tih dgdg govana.
stavi zice za klasicnu il sviraj barem pol sata dnevno. za tjedan dana ce ti otvrdnut prsti dovoljno da primjetis razliku= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
kupi stimer= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ne stopaj si vrijeme. uci skale tako da mozes improvizirati kad ti dosadi ucenje novih pjesama.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
kaj nije svaki?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
posve normalno. vjezba i bice gg.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
ako imas slabe zivce onda uci 4-5 pjesama istovremeno. kad te jedna nazivcira, kreni na drugu. s vremenom ces jednu usavrsit i bit ce ti kao neka pjesma za ispucavanje frustracija od neuspjeha(koji eventualno vode ka uspjehu).= Citat =:
Izvorno postao hrčak
gl hf.
Tnx na uputama Tera.
Predator :pray: :pray:
BTW zadnjih 40-ak sekundi je VRH
:)))))))))))))))))))))))))= Citat =:
THIS VIDEO IS THE FINAL BOSS OF THE INTERNET
Umirem jebote :pray:
Yeah, I don't... do that kinda stuff? 'Cause it's... retarded and all that? :(
Enihau, video me sjetio na ovo~
Izgleda da ce matematika biti great success. Najvjerovatnije cu dijelit 2. mjesto s frendicom.
A bilo nas troje.
Oh, chuckle :)
Nas je bilo šestero, i ako dospijem do trećeg mjesta-- ja sretan.
Mene danas prof iz matematike udario, gej :O
Ovaj video gore je retardiran. Ne retardiran na smiješan način, već baš na autentično retardiran i nesmiješan način.
Fora mi je kako se autor ogradio od odgovornosti produciranja ovog videa na kraju tako da ne bi ispao tard.
Inače, da, nesmiješnost i retardiranost jesu poanta linkanja ovog videa u ovu temu.
NAjjeftinije karte za Megadeth su 250 kn, nije loše.
Ja ako budem imo dvice,sretan :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Japanese kids sure are cheerful.