Mačke > psi.
Pređi na tamnu stranu.
Printable View
Mačke > psi.
Pređi na tamnu stranu.
Bar možeš imati nešto u kući :(
Htio bih pasa mnogo puno jako. Možda za osamnaesti rođendan natjeram babu da prihvati :)
Taman bi imao u kući, u dvorištu je. Ali je jaka ko isus i otrgne se sa lanca, ili se zamota okolo kuće pa se nemože pomaknuti i davi se, i slično.
Kuja mutava.
MISOGYNY
Pa kaže se kuja pravilno :U
Vrsis opresiju. Lancima.
Sram da te bilo.
Moj je u kući... i u dvorištu... i šeta. I ne radi suicide.
Nije ni cudo da radi suicid kad je na lancu :S
Abu.
Najbolje odvezat pa hvatat po selu.
Haha, pa zatvori kapiju :D
Nema kapiju poorfag.
Zasto imat ljubimca ako nemas uvjete za njega? :(
Cijeli dan utovarivao random sranja u kamion, vise nemamo stand na Bundekfestu. Ko je vidio vidio je
Uklještilo me noćas između kralježnice i lopatice. Nemam pojma šta je. Živac, mišić? Ne mogu se pomać :(
Auuuf. To mi je najgore. Živac vjerojatno... Mene jednom ful gadno, morao sam na injekciju ići da mi to otpusti. Al DROGA EEE.
Nek te neko masira il namaže voltaren il tako nešto.
Namazao voltaren već, uzeo i tabletu protiv bolova. Injekcija će pričekat ako baš bude nužno...
Meni svaki put kada primam injekciju bilokakvu postane zlo i skoro se izrigam. Ne znam uopće zašto, prije dok sam bio klinac je sve bilo u redu, sad iglu u sebi nemrem smislit :(
Psihologija.
Upisao trecu godinu faksa.
Osjecam se prelose.
Imam neku vrozu/gripu/prehladu/virus zapadnog Nila...neki shit i grlo me boli, ne mogu disat ni gutat, kljukam se pastilama i lupocetom i limunom i čajevima....eto, to radim i tak se osjećam. :hangin:
A danas bi trebala igrat.
Koji kurac, pa kolko ti imaš godina? Mislio sam da si godinu dana mlađi od mene, a ne stariji.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Upiso opet prvu godinu, preodvratno izgleda kad piše da moram platit 8400 :(
Dvajst mi je godina tek.
Ja sam morao pljunut 3.8k i osjecam se prelose.
Tvoji zaradjeni novci ili su pak starci platili?
Dio moje dio njhovo.
Dobri studenti.
Ma ja sam sjebo cijelu godinu bzvz, jedva skupio uvjet za trecu. Morao sam starce zicat pare, zbog cega i jesam u kurcu
Kod mene evo upravo zadnji ispit završen, sad samo još čekam rezultate jednog od jučer da znam imam li 61 ili 67 ECTS bodova.
Ma ja prvi semestar prošo sve, drugi semestar sam ošo doslovno 3 puta na faks (uključujući ispite) i falilo mi 2 boda za uvjet. Ni preko ljeta nisam niš dao jer mi se nije dalo učit i pao. Sad mi stara mora platit 1100€, al' ću radit prvi semestar pa vratit bar deo. Svedno imam 1 predmet na fagsu :)
Zar nije max ECTSa na prvoj godini 60?!