-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Likovi su katastrofa. Osobito kad ih usporediš s onom bagrom u prvom Predatoru, strava.
kad se samo sjetim :cry:
http://images.starpulse.com/Photos/P...-movie-f03.jpg
http://chenzhen.files.wordpress.com/...y-predator.jpg
5/10 od mene, za ovakav tip filma je prilično dosadan.
-
-
Nemoj me ni podsjećati ...to je horor a ne srpski film. Tulio sam zadnjih deset minuta .Nema šanse da ga ikada više pogledam .Ne usudim se . :cry:
-
Daj neserite i prvi Predator je smece od filma :D...zapravo svaki Predator je los :(
-
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Likovi su katastrofa. Osobito kad ih usporediš s onom bagrom u prvom Predatoru, strava.
Poncho: You're bleeding, man. You're hit.
Blain: I ain't got time to bleed.
:pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Daj neserite i prvi Predator je smece od filma :D...zapravo svaki Predator je los :(
Šališ se.Prvi predator je kultni film .U kategoriji SF/akcijskog filma je remek djelo .Nastavci su smeće .
-
:pray:
Billy: I'm scared, Poncho.
Poncho: Bullshit. You ain't afraid of no man.
Billy: There's something out there waiting for us, and it ain't no man.
Nema druge nego :pray:
Sve snimljeno nakon toga na tu temu jednostavno nema smisla komentirati.
-
-
E napravil iremake onog filma, death at the funereal, kako se več piše xD.
Sa crnjačkom glumačkom postavom, i par bijelaca :P.
Koja glupost e... loša gluma i sve... Poznati glumci. Ali svi su ušminkani i loše glume.
Na original sam se kidao od smijeha, ovo je smeče da sam odma ugasio. Zgražam se...
-
-
Amerikanci previše drkaju na te rimejkove engleskih komedija i serija. Jedina koja je ispala dobro, u rangu s orginalom je The Office.
-
Hachiko: A Dog's Story
http://img.photobucket.com/albums/v6...story_ver2.jpg
Odličan i vrlo emotivan film po stvarnome događaju, koji me je stvarno oduševio. Čak sam se i zamalo rasplakao u nekim dijelovima. Uglavnom, definitivno najbolji film koji sam gledao, da se tiče odnosa životinje i čovjek. Preporuka svakom ljubitelju filmova, jer nije bitno jeli volite drame ili ne, ovaj film će vam se sigurno svidjeti.
10/10
Zanima me još kakav je original, Hachikō-Monogatari, volio bih ga pogledati, ali sumnjam da bih ga uspio nabaviti. :(
-
http://lookpic.com/d2/i2/2736/Tfzdzbb5.jpeg
Neki dosadni nigger i Brus Vilis, u nekakvoj akcijskoj komediji koja Brusu nije trebala.
5/10
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
S obzirom da mrzim životinje, osobito pse, i da mi je Richard Gere iznimno antipatičan, ima li šanse da mi se film svidi?
-
Ako ti se ne svidi onda imaš kamen umjesto srca .
-
Ja ga isto još nisam pogledao, al ne volim takve filmove koji previše diraju u srce, tak da još moram razmislit dal da ga pogledam ili ne.
-
http://www.impawards.com/2010/poster...ators_ver6.jpg
Neznam sta da kazem. Kao prvo to je Predator! Obozavam taj serijal otkad sam ga prvi put pogledao!
Ovaj film, neznam dal da kazem dal je genijalan ili ocajan!
Ajmo prvo relativno lose strane: scene i muzika (cak i Long Tall Sally) su doslovno preuzete iz prvog Predatora te je film nemastovit.
Dobre strane: Film je kao da gledam Predator 1 sa drugom glumackom postavom, genijalan!
Uglavnom ono sto je lose jednako je i dobro jer ipak nastavak nemoze nadmasiti original a ovo je i kako sam poster kaze Reborn.
Odlican Predator film za nove generacije a oni stari veterani ce uzivat u akciji i flashbackovima te pozeljet ponovo pogledat original!
Ekipa je odlicna i potpuno luda, zakon :pray:
Nazalost dijalozi nisu na razini prvoga (a bome ni pamtljivi... mislim da svaku rijec koju progovore u prvom filmu znam napamet i kad ide) iako je pola toga iskopirano.
"What do you see?"
sutnja nakon piljenja u nesto cloakano
"Nothing..."
Uglavnom, long story short 4/5
Pogledajte, nemojte se previse zamarat i uzivajte u putovanju u proslost/buducnost (za one koji su gledali prijasnje)!
-
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ovaj film, neznam dal da kazem dal je genijalan ili ocajan!
Definitivno očajan .
-
A zato sam reko, to je cisto kako kome. Tesko da se mozes opredijelit, ili ti ne valja ili uzivas u njemu (i zaboravis)
Predator ('87) je za pamcenje!
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
film ja barem bolji od onog smeća zvanog Hurt Locker. BArem sam tokom avatara uživao, a ne u suzama molio boga da će koja bomba raznest cijelu glumačku ekipu Hurt Lockera koliko je film prokleto loš
Smeće zvano Hurt Locker je višestruko bolji film od filmova kao Spašavanje vojnika Ryana.
-
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Smeće zvano Hurt Locker je višestruko bolji film od filmova kao Spašavanje vojnika Ryana.
cool story, bro. Film je overhajpan do bola, Hurt locker, jel.
Nego...
Prince of Persia: The Sands of Time - 3.5/10S :/
Nadam se da Inception i Salt neće sakat kao i večina filmova u proteklih mjesec-dva. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
= Citat =:
film ja barem bolji od onog smeća zvanog Hurt Locker. BArem sam tokom avatara uživao, a ne u suzama molio boga da će koja bomba raznest cijelu glumačku ekipu Hurt Lockera koliko je film prokleto loš
Tanka Crvena Linija i Vod Smrti. To su ekšuli ratni filmovi.
Pad Crnog Jastreba, Spašavanje vojnika Ryana i Hurt Locker (Narednik James rofl @ prijevod) su napravljeni isključivo za nagrade i nemaju nikakve vrijednosti.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
= Citat =:
Pad Crnog Jastreba, Spašavanje vojnika Ryana i Hurt Locker (Narednik James rofl @ prijevod) su napravljeni isključivo za nagrade i nemaju nikakve vrijednosti.
od ta tri jedino je hurt locker relativno dobar,ostala 2 su smeće.
-
= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
cool story, bro. Film je overhajpan do bola, Hurt locker, jel.
Spašavanje Ryana je overhajpan do bola. Iako nesumnjivo ima odlične efekte i srceparajuću priču, fali joj opipljiva realnost i drukčija vrsta napetosti koja se pojavljuje u Hurt Lockeru, za koji ipak moraš malo promisliti što je pisac htio reći.
@Wedran,
U kategoriju "pravih" ratnih filmova spadaju i Flags of our fathers, koji preporučujem svima jerbo jako dobro prikazuje razliku između onog što propaganda servira i onog što se zaista dogodilo. Film je snimljen po istinitom događaju, i nije tipično američko patriotsko-redneck govno. 8/10
Također, Letters from Iwo Jima me oduševio, prikazuje bitku za taj kršni otok sa japanskog gledišta. Dosta šokantan, mnogo krvi i samuraja. Posebno šokantne scene su masovna samoubojstva u tunelima planine Suribachi. 9/10
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
= Citat =:
Jeli moguće, ekšuli se slažem s W3dranom, ali nastranu umjetnička kvaliteta, nemožeš reći da Black Hawk Down, Spašavanje Vojnika Ryana i Hurt Locker nisu zabavni filmovi, idealni za potrošiti 2-3 sata jedno dosadno nedjeljno mamurno popodne....
-
The Girl Who Played with Fire (6/10) - A solidan film, ali nije na razini The Girl with the Dragon Tattoo, glavni glumci su kao i u prvom djelu odlicni, a prica je soldina, samo tu i tamo izgleda kao bez pocetka i kraja, lose prikazano, te se izgubi atmosfera. Ipak je drukcija radnja nego u prvom filmu, te nema previse poveznica osim likova, a Lisbeth mi je u prvom djelu bila puno bolja, sad je nekako postala pravo holivudska. Ma sve u svemu isplati se pogledat, sad jos da pogledam The Girl Who Kicked the Hornet's Nest pa zaokruzim sve.
-
@ljudi koji misle da se razumeju u ratne filmove:
Ha-Ha.
Najbolji ratni filmovi-(anti-ratni zapravo)
Apoclypse now.
All Quiet on the Western Front.
TACKA.
Svi drugi su mere hollywood trash.(ima jos par ok,ali su ova dva najbolja.
-
-
Ti su ok,fun to watch.Ali mi dodje muka od novim hollywood filmova,gde 5 amera unisti Panzer Bataljon.. :? .
Ono scena:Amer lezi u rovu,tiger tenk se sprema da ga pregazi kao malu bubu,i bas u tom casu bojno polje nadlete saveznicki avioni i 1 shotaju tiger tenk,Ameru naravno nista. :? .
Evo jos par dobrih anti-ratnih filmova.
Hitler:The last days.
Ili Der Untergang.
Za zabavu je savrsen Kelly's Heroes.(jeste da su Ameri svemocni,ali je film legendaran,i ipak sam ga gledao :D)
Also:Cross Of Iron.
Takodje:Stalingrad.
I jos:Atack on Leningrad.
-
A svi zaboravili na Bitka na Neretvi
http://www.imdb.com/title/tt0064091/
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
-
A što vam The Bridge on the River Kwai i The Dirty Dozen ne valjaju? :(
-
Ma ok su,ali nisu u istom rangu s gore pomenutim.
@bitka na neretvi:heck of a war movie :D .Ne bas anti-ratni film doduse :D.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
iod ta tri jedino je hurt locker relativno dobar,ostala 2 su smeće.
Tanka Crvena Linija i Vod Smrti smeće .Dva najbolja ratna filma smeće ?Što sve neću pročitati na ovome forumu :( .Dobro da ti Apokalipsa nije smeće .
-
vjerojatno misli na blekhouk i vojnika jajana
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
iod ta tri jedino je hurt locker relativno dobar,ostala 2 su smeće.
Tanka Crvena Linija i Vod Smrti smeće .Dva najbolja ratna filma smeće ?Što sve neću pročitati na ovome forumu :( .Dobro da ti Apokalipsa nije smeće .
lol ne :(
black hawk down i saving pvt ryan
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Dobro da ti Apokalipsa nije smeće .
To meni nije ni ratni, ni antiratni film.
Apokalipsa je film ceste. Odnosno u ovom slučaju film Nung rijeke. Frajeri idu i upoznavaju svakojake luđake usput. Čista zabava.
-
Samo što si izostavio jednu od najjačih RATNIH scena u povijesti filma ikada .Helikopterska konjica u napadu i miris napalma ujutro .
Također pad crnog jastreba i rajan su odlični filmovi.Jesu dio amričke propagande ali su i ostati će odlična filmska zabava .