Drugi i treći nastavak su smeće. Ne očekuj previše.
Printable View
Drugi i treći nastavak su smeće. Ne očekuj previše.
Planiraš ti nazvat ili ne?
Ne. Zaspao sam.
Shvaćam te, i ja sam ranije zaspao.
ebay, rabljeno...na njuškalu su preskupi i još me poštarina dođe dodatnih 25kn= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Outlast
Koja strašna igra, nevjerojatno. Po danu je igrat scary, a što tek bude navečer...
Opet sam u onoj post Dark Souls fazi kad su mi sve ostale igre jednostavno toliko nemaštovite, blijede, loše dizajnirane, dosadne, siromašne, ne nagrađujuće itd. Ta igra mi doslovno ubije volju za ostalim igrama na neko vrijeme i sad ne znam kaj da igram :/
Igraj GW2, imam ti account viška.
Ma ne igra mi se MMO :D Bum već nekaj smislio...
Ak ti Dark Souls to napravi onda fakat neznam :) Stvarno moram zaigrat tu igru, mada sa teškim zgražanjem koje sam imao kad sam je prvi put zaigrao.
I ja ću ga jednom nabavit.
Čini mi se cool.
Vičer Jedin'ca se igra.
Hoće dolaziti Dragon's Dogma na PC, s obzirom da je ima i za Xbox?
Cashcom je u pitanju pa neka nada uvijek postoji.
Kaj, i to bi prošo na youtubeu?
Ma ne, DS je bio iznimka, pitam pošto mi se sviđa.
Po meni je DD next best thing poslije Soulsa (što se žanra tiče).
Tak sam i došao do te igre, pošto fakat ne znam kaj bi igrao nakon DS-a. I onda skužim da je nema za PC :/
Evo, ovo igraj.
Hitman: Absolution
Čak nije ni toliko loš koliko se govorilo....
pffffff
Nije uopće loš. Bolji od Silent Assassina u svakom slučaju.
Problem je što je lošiji od Blood Money-a. :(
Pa peti najbolji je, nije to tak loše...
Čak i da je najlošiji, svejedno je dobra igra.
Završio Jak and Daxter i ujedno dobio svoj prvi platinum. Vedrane jesmo si opet dobri?
Nije.
Pa da, sigurno nije najlošiji.
No neki kažu da je.
Svi čije mišljenje je bitno kažu da je.
Ja sam na tom Absolutionu odustao u pola igre, a inače pređem neku igru kad je počnem makar bila loša. Na tom Hitmanu se nisam mogao natjerat a nisam došao ni do onog WWE dijela.
Hitman Blood Money je bio umjetnost, jedna od najboljih igara ikada, ima još i dan danas nenadjebiv replayability, ta igra je stvarno nadmašila franšizu u svakom pogledu. Hitmana Absolution on the other hand prešao sam jedanput na "pola" zadovoljan, entuzijazam s kojim sam krenuo u prvi level splasnuo je kada sam shvatio da je igra poprilično linearna. Bilo je par otvorenijih levela ali opet se i u tim otvorenijim levelima krećeš u jednom pravcu, naprijed. Stoga kada sam krenuo igrati drugi put, došao sam do onog levela kada si u bolnici sestara milosrdnica i kada skupljaš nekakve fuses, nisam mogao više :S, prokleta linearnost ti stvarno upada u oči drugog puta. A da ne spominjem onaj glupi sustav kada pogneš glavu i prođeš pored nekoga, jebeni burek.