-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Danas idemo na blef u kino, gledati ćemo nešto od ovoga...
1) Šerlok Holmes
2) Book of Eli
3) The Fourth Kind
4) The man who stare at goats
Jel netko gledao muškarce koji bulje u koze? Jel valja film?
Film u kojem se prica o jedi-ima nikako ne može biti loš. Od ta 4 filma ja bi izabra koze 8)
jedi-jima? tko? sta? gdje?
brzinskim imdb-anjem ta 4 filma nisam nigdje pronasao ikakvu povezanost s jedijima...
šerlok je detektiv... book of eli je neki vrag postapokalipticnog vremena radnje koji govori o knjizi u kojoj je ocuvana tajna spasenja svijeta, the fourth kind su elijeni, a koze govori o nekakvoj spešl US army jedinici...
gdje su tu džedaji?
-
-
U kozama su džedaji i svatko tko drži do svog star wars statusa bi morao pogledati taj film.
-
nije da me briga za star wars status, ali filmovi su mi predobri... :D
nema jos blu raya... strpit cu se malo... ;)
-
za The Man who stare at goats
čuo sam da su najbolje fore u traileru a da je film bezveze, ali svejedno ću gledati
gledao
Triangle
počeo je na jedan način i mislia sam da će skroz se drugačije odvijat (dosadnije), ali otišlo je skroz na drugu stranu (bolju) , treba bi ga još jedanput pogledat da sve povežem
nisam odavno gleda neki mind-fuck tako da je odlično
7/10
-
Evo vratih se sa, ''Book of Eli'', a što da kažem. Jako zabavan film, sa po meni lošom karakterizacijom nekih od glavnih likova (jednostavno neznaš što ih pokreće), ali sve u svemu jako zabavan film za pogledat i izgubit dva sata.Eh i da atmosfera je prejebena, na početnoj sceni sam samo očekivao ''war, war never changes'', i ima jedan dio di je praktički citat iz introa fallouta 2 kad smo već kod toga...
At the time of big flash, some people where in a place like this, or a shelter, but most of them weren't so lucky
Seh i da za fanboyeve (myself included) u filmu se pojavljuje i Tom Waits te ima malo više od cameo uloge, eh i da spominje se Johnny Cash. C l a s s i c.
Ocjena - ocjena je 7,9 jer film nije zaslužio osmicu...
-
Ja se vratio sa Sherlock Holmesa.
Film mi je bio odličan. Super humor, zanimljiva radnja, odlična šora, fenomenalan ambijent/atmosfera i odlična zvučna podloga. Robert Downey Sindrom Junior je pun pogodak za ulogu Holmesa, drito mu odlično stoje takve uloge. Sve je na nivou i zadovoljan sam.
8/10
PS: jedva čekam dvojku :D
-
-
Vratih se sa The Book of Eli i nisam zadovoljan.
Moglo je to mnogo bolje. Atmosfera je dobra (kao sto feanor rece i ja sam ocekivao "War...), ali postapokalipticni western bi trebao imati vise od dvije dobre akcijske scene
ona na pocetku ispod tunela i onda malo kasnije u saloonu
.
Likovi su mlaki, ima tu par finih kadrova, ali i mnogo praznog hoda.
Moze se pogledati ako nista onda zbog atmosfere i one male iz Ludih 70-ih.
Hajde, bar film salje poruku.
6/10
-
-
= Citat =:
Izvorno postao senad_986
Vratih se sa The Book of Eli i nisam zadovoljan.
Moglo je to mnogo bolje. Atmosfera je dobra (kao sto feanor rece i ja sam ocekivao "War...), ali postapokalipticni western bi trebao imati vise od dvije dobre akcijske scene
ona na pocetku ispod tunelaSi onda malo kasnije u saloonu
.
Likovi su mlaki, ima tu par finih kadrova, ali i mnogo praznog hoda.
Moze se pogledati ako nista onda zbog atmosfere i one male iz Ludih 70-ih.
Hajde, bar film salje poruku.
6/10
Koja je BTW cijela CGI, ili barem tako izgleda...
-
Znaci manje-vise mlake ocjene na Book of Eli?
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Nemoj se zavarat, po meni je atmosfera najmanje u rangu Mad Max-a i fallouta(jedinice i dvojke fkors), ako ne i bolja, tako da se samo radi toga isplati pogledat. Mlaki likovi i mozda previše praznog hoda (ala Watchman), tj. više no što bi trebalo biti, a u ovakim filmovima trebaju postojat scene di nema razgovora po 20 minuta tako da nema previše zamjerke na to. Barem ne s moje strane. Eh i da, tokom filma će vam doći želja za mačjim mesom, ali nebrinite se bolje to nego kanibalizam... :wink:
-
Fora je man who stare at goats. Kasnije malo prestane bit tako smiješno, ali dobra komedija.
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ljubitelji Fallouta i Mad Maxa ovo svakako trebaju pogledati bez obzira na ocjene.
Sad cekam da The Road, koji je sudeci po ocjenama mnogo bolji od Elija, dodje u sarajevska kina, a vjerovatno nece. E, da, nisam vam rekao da sam iz Sarajeva. E, imate veliki pozdrav iz BiH! :)
Sad procitah da je TBoE kostao $80 mil!!!?? Garant je vecina tih miliona otisla Denzelu.
-
= Citat =:
Izvorno postao senad_986
E, da, nisam vam rekao da sam iz Sarajeva. E, imate veliki pozdrav iz BiH! :)
Disi jarane :D
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
= Citat =:
Izvorno postao senad_986
E, da, nisam vam rekao da sam iz Sarajeva. E, imate veliki pozdrav iz BiH! :)
Disi jarane :D
Evo me! Djes ba ti!? Sta ima!? :D
-
X-men origins wolverine
Pa i nije toliko los koliko sam ocekivao da ce bit
5,8/10
-
The Informant!
http://bluemoviereviews.files.wordpr...ant-poster.jpg
Stvarno odličan film po stvarnim događajima, s iznenađujuće puno humora, uživao sam u gotovo besmislenim monolozima glavnog lika. Jedan od boljih filmova prošle godine, itekako zaslužuje gledanje.
8/10
-
Avatar-odlična produkcija,dobra gluma i klišej priča :D
sve u svemu,dosta dobar film.
-
http://www.technofile.com/images/bd/gattaca.jpg
Davno sam ga gledao prethodni put.Izvrstan film,makar obicno ne podnosim Umu i Judea(ne da nisu dobri glumci nego me jednostavno nerviraju).
8,7/10
-
Ne spada baš u ovu temu, ali došao vam je Moon u kina... znam da ste ga svi već gledali prije 2 mjeseca ( :D ) ali možda će netko htjeti reprizirati pod boljim uvjetima :P
-
Moon je apsolutno genijalan. Dokaz da zlatni globus i oskar ne znače apsolutno ništa je nenominiranost Rockwellovog/ih lik(ov)a u filmu.
-
Mislim je da se oskari djele sakom i kapom, ali mislim da Moon ni po cemo ne spada u katergoriju filmova koji zasluzuju oskara
-
Ne smatraš da je Sam Rockwell bio genijalan? Meni je bio dovoljno za oskara, ne samo za nominaciju.
-
Bio je dobar, ne dovoljno dobar za oskara, tu i tamo neuvjerljiv, mozda je to uzrokovano scenarijem koji nije bas impresonirao, a i ove godine je bilo par odlicnih filmskih i glumackih osvarenja koji su iznad Moonove klase.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ne smatraš da je Sam Rockwell bio genijalan? Meni je bio dovoljno za oskara, ne samo za nominaciju.
ludo mi je bilo kada se počeo derati pri ulasku u atmosferu XD
-
The Informant
Ok je. Mogu samo reč da je lik smiješan na čudan način. xD
Ima fakat probleme xD.
Triangle
Podosta zanimljiv, makar malo čudan, i neke stvari mi nisu pasale.
Ali definitivno nisam mogao prokužit kako če se odvijat dalje.
Vrlo dobar mind-fuck.
-
Sherlock Holmes
Jako dobar film, onako za ubit 2 sata, očekivao sam malo više detektivski film ali ni ovo nije loše, sviđa mi se odnos Sherlocka i Watsona, one epizode sa anilozom situacije i slično, sve u svemu jako dobar film, nastavak je očit ali ako bude ove kvalitete neću se buniti :D
9/10