Meh, kažu da će do 196 epizode Naruta biti filleri!
Printable View
Meh, kažu da će do 196 epizode Naruta biti filleri!
Znači tek iza nova godine. No dobro, nije bed, kad počne onda će biti veći rulež.
True, ali pošto negledam ove filere nekako gubim volju za Naruta općenito!
Ali ajde, jedna mini recenzijica nove epizode od tebe će mi vratiti vjeru u Naruta! :D
A gle, ni je ne gledam fillere sad, al ako čitaš mangu onda bogme dobro znaš kakva nas sve čudesa i divote čekaju. Prošlo je tak dugo od fillera da se skoro ni ne sjećam gdje su stali sa radnjom u "normalnim" epizodama :)
Ne čitam mangu jerbo mi nije onda gušt gledati seriju, inače stali su tamo kad je naruto razbio pain-a te im je selo sad u rasulu!
Da, sjetio se naknadno :) Šteta kaj ne čitaš mangu, višestruko je bolja od anime i kad se to jednom sve pretoči u anime, pola toga već zaboraviš iz mange. Meni je svaka nova epizoda totalna enigma kad gledam, iako sam čitao mangu ^^ Svaka čast animaciji, al nema toga kaj manga crtež sve može prenijeti.
Pogledao novu epizodu Index II.
Holy fuck, Himegami. T_________________T
Scena kad Komoe-sensei pokušava ponoviti spell iz prve sezone je... Uznemirujuća. :(((((((((((
A Oriana ima da umre do smrti. ;(
Other than that, lulz na par "obaveznih" komičnih scena u epizodi...
Also, rofl na fail s Kurokoinim magičnim ozdravljenjem.
Cancer-inducing vizualeSneću ni spominjati...
Highest Rated Comments :D
OK epizoda P&S, pitam se kako će završiti.
Ovo me podsjeća na "Armed & Dangerous" (samo igra s najboljim smislom za humor) i citat "When I'm done killing you, you'll wish you're dead."= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo, nastavio sam. JESI SAD SRETAN? :>= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:>>>>>
COMMENTS PL0X.
A ono, što da kažem... zabavno je. Nisam očekivao onaj zagrljaj, niti da će Kuranosuke postati ljubomoran. :)
Odoh gledati 6. epizodu.
Ma zakon je. :3
Ali onak, apsolutno svi likovi su mi epic win, čak i ona zla biznis žena, bar kad popizdi... Also, Benz-otaku vozač i Kuranosukeov stari kojem uz svaku izjavu ide dramatična tišina. :))))))))))))))))
Double post nyaa~
Pogledao sada epizodu 7 Lucky Star.
Skontao sam puno referenci this time around pa sam hepi. :>
Also, this:
http://img404.imageshack.us/img404/3...2233800jb8.jpg
xD
EDIT: Nego... Gdje je MM! više, Isusa mu?! :@
Wat.
Inače, izašle su zadnje epizode MM! i Ore no Imouto... To jest, barem zadnja TV aired epizoda, u pitanju potonjeg.
ore sam gledao u 6 ujutro pa preso spat,a sad cu MM! ic gledat (ili ipak ne :S )
skoro me Kirino razocarala(ako je to uopce bilo moguce) kad sam pomislio kaj ce bit u onom albumu
Pojavilo se na animetake, chekiram obavezno, izgleda baš scary.
ANN
= Citat =:
Medusa Virus, a sickness that turns it's victims to stone, begins to ravage the people of Earth. In a desperate attempt to save humanity's future, a select group are chosen for the only cure: cryogenic sleep for many years into the future. The groups are chosen and put to sleep, only to wake-up early to a nightmare: freakish creatures are destroying the cryo facility that the chosen survivors have awoken in. Without knowing what these creatures are, why they are being attacked, or even the condition of mankind, the remnants of civilization must band together and fight these monsters in order to survive and escape the Cryogenics facility in an attempt to discover what exactly has happened to the Earth since they entered their exclusive slumber.
O da, našao još nešto uber zanimljivo. S obzirom na godinu, odlična animacija, zanimljiv setting te likovi.
http://www.animenewsnetwork.com/imag...yj_900x350.jpg
ANN
Wiki
Redatelj je Kazuki Akane, poznat po The Vision of Escaflowne te Birdy the Mighty. Uglavno, anime rula a pogledao sam tek prvu epizodu. Ko voli, nek chekira.
Pročitaj mangu= Citat =:
Izvorno postao Aral
@Aral
Oh, znam za to... Imam ga na listi brijem ali još nisam stigao pogledati.
Enihau, dovršio sad Ore no Imouto.
Okej ending, iako totalno drukčiji od događaja iz mange. Zanima me što će biti true end...
Umro sam na Kyousukeovog frenda koji mora kupovati homo stvari svojoj sestri. xD
Kuroneko is luv:
ALSO, THIS:
:O= Citat =:
http://img232.imageshack.us/img232/6990/oi2.jpg
5RE47IM5UT8G2
おREのIMおUTOG2
"ORE NO IMOUTO GA 2"?? We can only hope, don't we?
Budem, vidio sam da ima.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Evo nabavio King of Thorn, jaooo koja animacij i kvaliteta :pray: Bluray, 1920x1080, nevjerojatno izgleda. Jedva čekam da ga sutra pogledam.
Završio sa OreImo. Počeo je odlično, no kvaliteta je s vremenom počela opadati... finale je bilo zamorno i jedina je dobra stvar u njemu bila Kuroneko. Strašno kako su likovi u prvih par epizoda bili dobro okarakterizirani, da bi se kasnije pretvorili u klasičnu tsundere te lika koji će poslušati svaku njenu zapovijed. 6/10
Nadam se da će true end ličiti na nešto... što znači da želim Kuroneko, wincest ili nice boat/train kraj.
:roll:
Katafakingstrofa :pray: Zato anime industrija propada.
Koji randomness :rotfl:
Nego, gun od robota podsjeća na nešto. :)
http://kiyokochan.files.wordpress.co.../11/yamato.jpg
someone bash me please.... :hangin:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Baš sam to htio reć :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jel itko odavde na nihonomaru forumu?
Sta se desava sa sajtom u zadnje vrijeme, kad god kliknem na nesto kod njih, otvori mi se novi pop-up svaki put