jedva cekam ovo
Printable View
jedva cekam ovo
Na bakabt došao Katanagatari, izgleda zanimljivo pa ću provjerim, ima zanimljiv art style. Fora je kaj ima samo 12 epizoda al svaka traje 50min.
Kao što se po naslovu može slutiti, od autora Bakemonogatari. Btw, tih 50 minuta se sastoje od 95% dijaloga, a 5% akcije. :)
ma neka
ovo obavezno gledam :)
al cekat cu BDMV jer mi se nakupilo stvari
EDIT: zapravo BD je vec tu
al jebene coalgirls :S
Nema veze, nije bitna tolko akcija, nego sama priča i to sve...baš me zanima.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ah, skippao Katanagari, bezveze je.
Told you so. :eyebrows:
Prva je epizoda i meni bila bezveze, ali kasnije postane bolje.
Tko je rekao da Naruto nema vise fillera. :-x
Mislim da si ti Aral, ubicu te. Taman sam se ponadao, jos buraza nagovaram, "ma vidi jos jedna epizoda i iduca zicer nije filler", kad ono nista. (Nismo pogledali 4 ep.)
Bas sam se razocarao. :( Taman sam se nabrijao kao cu viditi Sasuke-a kako ulazi u leaf village šora se sa Narutom.
Pa ja sam zadnji put rekao da još uvijek filleri traju, pitam se do kad. Pratim svaki petak svaku epizodu, čim filleri završe, javim :)
Pogledao prvu Princess Resurrection OVA, moglo bi biti fora.
Pogledao Hoshizora Kiseki OVA, mutavo. Bezvezni likovi, blesava priča, animacija često fejla.
Pogledao i My Neighbour Totoro, bokte na kojem tripu je to Miyazaki radio. xD
Likovi mi se dosta sviđaju, ali cjeloukupna radnja mi je nezanimljiva.
Also, Satsuki izgleda isto kao još bar 15 Ghiblijevih glavnih ženskih likova.
Ne mogu sad naci ali cini mi se da si ti rekao. (Sad svi imate te crvene kapice pa ste slicni.) Jos da ne dobijemo bar dvije-tri stranice po danu mozda bih uspio naci. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Uglavnom javi kad stanu sa fillerima. Sve mi se cini da cu izgubiti jos koju godinu života dok to docekam.
Taj Naruto serijal rastezu i muzu pare do besvijesti, fakat su pokvareni.
EDIT:
Bas zasluzujem jednu iza uha. Krivo sam procitao. Kako sam procitao da nema fillera aaaa.
Izgleda da sam procitao samo ono sto sam htioSda procitam tako da sam podsvjesno shvatio kako nema filera vise. :D
Bilo bi lijepo.= Citat =:
Mislim da sam negdje pročitao da će prekinut s fillerima iza Nove Godine.
Mislim da sam negdje pročitao da će prekinut s fillerima iza Nove Godine.
Eto :) Al kad prekinu s fillerima i počne prava stvar...to će bit najbolje još od pojave DBZ-a ^^ Jedva čekam, fajtovi će rulat.
vec dosta dugo zujim i sram me pitat pa sad sam skupio hrabrosti.....i evo pitanja
Šta su filleri?
Filleri su epizode koje nemaju vraga veze s glavnom radnjom serije, i služe samo za fanservice/popunjavanje time skipova/etcetera.
hvala= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
nista idem baccano pogledat do kraja
Tokyo Anime & Manga Ban Passes
OH FFFFFFFUUU-
U prijevodu, maknut će pol anime koji imaju ili nepodobne sadržaje ili kaj? Također se to odnosi i na mange. U biti, iz kolijevke animea i mangi je krenula zabrana. I na kraju, kaj to znači za nas? :)
U najgoroj opciji, znači da će se ukinuti distribucija i produkcija svih animea i mangi koji u sebi imaju ikakvu "nepodobnu" scenu ikad.
A bome, čak i GiTS ima pokoju fanservice scenu. Pa ti vidi...
kakvi retardi...
Da ziher. Al ček, to se odnosio samo na Tokyo ili...? Ak je tak, nek se samo isle iz grada i to je to :) Fakat mi nije jasno od kud takva odluka...
Nije to tako jednostavno kad su velike produkcijske i televizijske kuće sve uglavnom u Tokyu...
Nego, pogledah novu epizodu Ore no Imouto.
http://d.imagehost.org/0621/Mazui_Or...3_21_05_24.jpg
Win.
Sljedeći tjedan dolazi zadnja TV epizoda i "Good end" a nakon toga kreće Internetovsko airanje...
http://img3.imageshack.us/img3/8093/...doesitwork.gif
:)))))))))))))))))
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Tko god da je osmislio taj zakon, neka umre groznom smrću. Što ćemo onda uopće imati za gledanje... shounen trakavice i cenzurirane harem komedije?= Citat =:
The most immediate and direct effect of the law will almost certainly be to see ecchi manga such as To Love-Ru, bishoujo titles such as Champion Red and most BL manga, as well as any seinen manga with especially mature themes, banned from general salesS– presumably most will then be cancelled due to a lack of suitable magazine or tankobon distribution channels, with a few perhaps being resurrected as 18+ ero-manga.
FUCKETY-FUCK :(
Nitko ne sluša prvi amandman više. To je bar nešto pametno iz jamerike. :(
j.... moram novi hobi početi tražiti. Anime/manga ide underground, barem što se tiče "odraslijih mangi"... Da takav zakon pokušaju donjeti u hrvatskoj ja mislim da bi ih sve streljali
EDIT:- najači mi je komentar jednog lika
"I tell ya what.
JEWS DID THIS LAW!"
Pokidao sam se
Ček, u što P&S spada?
To je trenutno jedini zanimljiv anime koji baš pratim, ovo ostalo gledam više iz navike :/
Ak takve stvari otpadaju onda se nemam kaj brinut, tak ne gledam to niti bilo šta slično tome :)
Što ne spada Berserk u taj seinen? =(
Spada. Pretpostavljam da neće biti ban u punom smislu te riječi, već će podignuti age rating animea/mangi i time ih učiniti nedostupnima mlađoj publici. Neznam, vidjet ćemo kako će ovo ljudi prihvatiti i kakvog će utjecaja imati na cijelokupnu industriju.
Nabavio Kurau Phantom Memory. Djeluje zanimljivo.
http://2.bp.blogspot.com/_FvTZ7EJsuj...tom+Memory.jpg
= Citat =:
It is the year 2100, and on the colonized Moon, a project is under way to explore new aspects of energy. Amami Kurau is the daughter of the chief scientist on the project, and on her 12th birthday, she accompanies her father to the lab to observe the experiments. Then something goes awry, and Kurau is struck by twin bolts of light. In the aftermath, her father is dismayed to find that his daughter is no longer his daughter. Rather, her body is now home to two energy entities with fantastic powers.