Otkad je GTA V bio zapravo jako dobar.
Printable View
To se još nije dogodilo.
Oprosti Gospon "imam prejebeni život koji uključuje tisuće sati CoD-a i laganje po forumima da se bavim sa tisuću sportova".
@Falus - meni je sve to bilo zabavno svih 70-80 sati koliko sam proveo igrajući GTAV. Besciljna vožnja po Los Santosu mi je bila zabavna. Lijepo mozak na pašu i voziš se dok te iz auta ne izvuče tranny od 2 metra i prebije te na mrtvo ime.
Zašto misliš da lažem što sam cijelo djetinjstvo svoje slobodno vrijeme provodio na igralištu?
Naučio sam se nadmetati, a to što si ti iskompleksiran, pa moraš vrijeđat ljude po forumima i obična si pička IRL je tvoj problem.
Odi trolaj muriju u GTA zabavljaj se ajde.
Igram Just Cause 2, ali je skroz nezanimljiv. Jedino je ok letat i bacat se, ali ne mogu to radit više od pola sata u komadu.
Jebote od 10 igara što kupim jedna možda ne bude govno
Opa, pogodili smo u živac gosponu Nadmetalu.
Odi pucat online po dvanaestogodišnjacima, ajde. To će ti smiriti živce. Bolje nego da po gaming forumima govoriš ljudima da su pičke.
@Falus - a prestani kupovat igre na random ;(
Kupujem samo i isključivo igre koje me zanimaju. Ako za neku nisam siguran onda pogledam malo gameplay na youtubeu da vidim jel valja.
Remasteri spremni? Interaktivni filmovi?
Pa ti si prvi počeo vrijeđati. Na stanici prije sam normalno upitao za primjere. Nisi odgovorio, pa sam poslije zaključio da ti je neugodno govoriti jer se na takve SP igre valjda pale klinci od 10 godina. Ako ti je to zanimljivo onda fakat izgleda da nisi pročitao jednu knjigu u životu. Mislim to valjda odigraš zbog priče i likova samo.
Jebeš me ak ja ikad kužim kaj ti pričaš.
Napisao sam ti lijepo primjere pizdarija koje možeš radit u igri.
Kakve knjige? Kakvi likovi, kakva priča?
@dugi - čekam da Vedran proslijedi Until Dawn, a Uncharted remasteri su na redu tek u listopadu.
Dobro, oprosti za uvrede ajde, zaboravljeno. Nisi me kvotao za primjere. Fair play.
Ma to te ja pitam. Na PS5 buš igral remaster until dawn. Remasteri interaktivnih filmova, LOL. Trkout, krug, kvadrat...to će izgledati daleko bolje u višoj rezoluciji :D.
https://www.youtube.com/watch?v=5gWz46t50rU
Ne zajebavaj, to je bug u igri ako ne stisneš trokut.
Moš mislit kak će imat. Na koju foru bi onda šišali vunu.
Jesmo. Nikad nismo ni bili neprijatelji.
http://www.bitrebels.com/wp-content/...toon-image.jpg
He,he
Uostalom, ti avioni su sranjska igra izašla i na PC-u, u kojoj zapravo voziš avione.
Ak već hoćeš ismijavat interaktivne filmove, barem nađi pravi interaktivni film.
Takva sranja nitko ne igra na piceku. Pravi interaktivni film bi bio the order.
Opet ne znaš, neznalico jedna.
He,he
Koliko vas kupuje remaster ordera na PS 5?
Xero i ja smo već dogovorili da zajedno kupujemo PS 5. Možda uzmemo bundle sa The Order remastered.
E to i ja čekam. Jasno je ko dan kako je to najbolja igra, Vedran je preporučio.
Order je Hexu bio pretežak pa smo se dogovorili da zajedno uzmemo remaster i da ga ja vodim kroz igru.
Muče me oni dijelovi kad piše da stisnem trokut ili kvadrat pošto koristim Xbone gamepad.
Order je bolja igra nego ste vi ljudi.
Zla jedna.
Pa mislim, da je ne znam kak loša, ne može bit gora od nedovršenih glitchavih amaterski odrađenih govana kakve dugi obožava. Tipa Stalker, Metro, World of Tanks i sličnih. Te igre su na prvi pogled baš odbojne.
Pa Order je privlačan prve 3 minute jer je grafika dobra dok ne shvatiš kakvo sranje igraš.
Prve 3 minute još animacija traje, neznalico.
Pa nakon 3 minute već shvatiš da su likovi i priča sranje.
Ista stvar ko i s True Detective S2.
Fak of dugi
Tebi se stalno dugi ubacuju.
Baš čitam metacritic za Minecraft: Story Mode i ovo je najbolja user recenzija:
Naravno, ocjena je 0/10 i iako ne znam koji je jezik, a ne zna ni Google translate, kužim izraze pizdec i gavno, pa je recenzija legit.= Citat =:
pizdec eto takoe gavno, 4to ya ohuel, prosto obmajtes' gavnom, telltale vi umerli v moix glazah, ya voobwe ebal vas i nadeus' vi sgorite v adu za eto gavno.
Neki Rus ili Polak ziher.
Za razliku od njihove zadnje dvije, ovaj Minecraft me uopće ne privlači. Možda da sam ga ikad igrao...
I krajnje je vrijeme da unaprijede grafički engine. Game of Thrones baš izgleda zastarjelo. Možda je Borderlands malo bolji jer je sam svijet ipak šarolikiji.
Jebote igram ovog Witchera sad već par sati i gotovo ništa nisam napravio. Zasad najebeniji quest vraćanje tave.