Nema mi do Vicea, dan danas poslušam radio stanice. Legendarna igra. Nadam se da će petica biti još legendarnija.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Printable View
Nema mi do Vicea, dan danas poslušam radio stanice. Legendarna igra. Nadam se da će petica biti još legendarnija.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Meni je VC neusporedivo najbolji GTA, a i jedna je od zabavnijih igara.
Moram taj Red Dead Redemption odigrat... A i The Last of Us. Znam da neću nikad xD x(
SA>VC>3
Budeš već jednom nekak.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
The Last of Us je obavezno štivo. Odigraj. Nećeš požaliti. To ti ne moram niti govoriti.
To je sam za plejku, ne?
Nikad nisam posjedovao plejku (makar sam dosta igrao kod frendova) i sad imam ok plaću, al nekak mi je žal za to dat pare i onda još i telku neku.. Eh. #komplikacije
Je, PS3 eksluziva.
Sad se daju nać dobre ponude za PS3, i to za skroz novi.
U svakom slučaju, The Last of Us mi se dosta sviđao kada sam samo gledao trailere i gameplaye, a kad sam ju išao igrati na PS3..
Uff, kao da igram film. Ako to ima smisla. :D
Ko će igrat MP xD
Dok netko instalira tebe ce proci volja
Već ga je prošlo.
Kid A čeka dok se greenlighta na Steamu.
huha
X-COM: Enemy Unknown
A ok, nije loše.
Ali mislim da ću izgubit kampanju. :(
Nisam ja neki strateg.
U odigranih desetak misija izgubio sam već 4-5 ljudi.
A neke države već su mi na četvrtoj razini krize.
I onda se još dogodi onaj napad i dođu insektoidi.
A resursa nigdje.
I ne kužim kak misije sa easy (i možda jedna moderate) odmah skoče na hard i very hard.
Tješim se što mi je ovo prva strategija (ako ne računam Pokemon i Yu-Gi-Oh kartanje).
Ciljaj da gradiš satelite u prvih deset dana u mjesecu, satelite uplinke u prva 2 tjedna, a lansiraš satelite na kraju mjeseca. To ti nosi pare za sljedeći mjesec i spušta krizu za 2.
Na Impossible težini ti zna čitav kontinent otići u full paniku ako ih zanemariš u korist drugih, brutalno :D
Igram Porsche Unleashed, jedan od dražih mi NFS-ova. Dat Schwarzwald...
Nemam resursa za uplinke. U tome je problem!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prestani trošiti na kurve i kokain.
Ne, na tipkovnice ću.
I onda ću ih otvarat pred youtube publikom.
Ali to je bilo dobro otvaranje!
Ne shvaćaju svi taj genij.
stacking, po mom misljenju, nema posebno dobar gejmplej, a i prica je daleko gora od one u psychonautsima. ali, slazem se da je stil super= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Painkiller Black Edition. :pray: :pray:
A isse ja sam valjda ispod kamena živio kad je ovo izašlo u pm, odigrao demo malo i iz nekog razloga nisam cijelu igru nikad.
I danas krenuo. Ajme.
Pa ovo je onako najsočnije ubijanje i klanje i komadanja neprijatelja još od UT-a.
Toliko je igra stara da sam jednostavno zinuo kad sam vidio kako cool izgleda.
I onda skužim da rade remake Hell & Damnation :D
Pa čemu bokte originalna igra izgleda ko da je izašla nedavno lol. Al ok nije da se bunim, remake cu na novoj konfi.
I ona luda mjuza, totalno te nabrije, ovakve igre su mi glavni razlog zašto volim pucačine, onako kad ti dođe jednostavno 'jebeš RPG, ova je zakon' :D
Uglavnom jebeno legendarno - jebendarno. :gitara:
Ja probao igrat nedavno.
Odigrao 3-4 levela i dosadilo.
A nekad davno mi je bila dobra igra.
Sad je više za casual 15 min u nekoj rupi između drugih aktivnosti.
Jedino ti glupi komentari ne dosade.
Igra postane dosadna u kasnijim levelima. Ona prva kampanja sa gotičkim crkvama i grobljima je nešto prejebeno, ali kasnije je meh.
Na PS+ sljedeći mjesec: Assassins Creed III, The Jak and Daxter Trilogy i Stealth Inc.
također tko u sljedećih mjesec danas uzme PS+ godišnju pretplatu dobiva dodatna 3 mjeseca
Hahaha, skoro sam kupio Jak and Daxter trilogiju pred par dana, mislim da bi se propucao :)
Igrao dvije-tri misije novog Splinter Cella.
Zasad ocjena:
Deadwalker/10
Tako loše? :(
Dobro osmišljena mehanika igre i onda besmislena realizacija. Toliko je loše da ne mi se neda pisati.
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Probao Civ 5 na King stupnju težine.
Nezz, productivity bonusi koje ima AI su smiješno nerealni. Ono, prvi sam po gotovo svim karakteristikama, imam relativno solidnu obranu, no onda odjednom te napadnu tri civilizacije s vojskom koju ne bi uzgojili da su je doveli sa SW planeta Kamino.
Jedina taktika koja ima smisla je agresivna ekspanzija od početka uz pomoć jednog saveznika. Sve ostalo pada u vodu.
Lošost.