Nakon razočaravajućeg filma jedva čekam spin-off koji bi trebao doći 2011. godine - Avatar: The Legend of Korra.
= Citat =:
The new series will take place 75 years after the end of the Avatar: The Last Airbender story arc, with all-new characters and settings. The protagonist of the new series, Korra, the next Avatar after Aang, is a rebellious girl from the Southern Water Tribe who is hotheaded, independent and "ready to take on the world". The series plans to follow Korra as she faces an anti-bender revolt while mastering the art of Airbending from Aang and Katara's son, Tenzin.
The primary and only confirmed setting is Republic City, a "metropolis powered by steampunk-type technology", "inhabited by people from all four nations".
Moar steampunk ftw. <3
OST je naravno win, kao i crtani serijal. Definitivni must watch.
08-12-2010, 15:38
Bikar
Re: Anime & manga everything related
jel taj avatar uopce anime?
ne izgleda mi tak
08-12-2010, 17:02
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Bikar
jel taj avatar uopce anime?
ne izgleda mi tak
nije zapadnjački je, ali cijela ekipa je prije započinjanja gledala FLCL po 5 ili 6 puta
08-12-2010, 17:46
Aral
Bog te, pogledam jednu epizodu Ping Pong Cluba i dosta mi je za cijeli tjedan s obzirom da tamo ima svakakvih luđaka xD
08-12-2010, 22:42
Electromaster
Pogledao novu epizodu Ika Musume, lulz. :)
Ika je i dalje win u svemu ikad što nema veze s osvajanjem. Pretpostavljam da se nitko nije sjetio u pravilima baseballa zabraniti krakove. xD
Crteži su epic. :pray:
Čovječe, Cowboy Bebop mi je bio genijalan zbog ideje korištenja glazbe kao važnog dijela settinga i atmosfere. Nisam znao da ima još nešto takvo. Samuraji i hip-hop, ZAKON.
09-12-2010, 20:31
Aral
Da, to je bilo prvo kaj su isticali prije izlaska. Sjećam se kad je anime tek došao, pa mi je to bilo baš zanimljivo pošto sam tada slušao tu vrstu muzike.
10-12-2010, 08:35
Aral
One Piece je vani od neki dan, također je i Naruto došao danas; Impure World Ressurection :pray: Ovo će bit most epic rat ikad. Jedva čekam da to i sve ostalo dođe u anime, naravno nemoram ni pričat da još traju usrani filleri. Jedino vrijedno gledat ovih dana kaj izlazi van i onda je filler, baš nemam sreće. Dobro da u arhivi imam i previše starih stvari za gledat :)
10-12-2010, 15:37
Raz
Nabavljam ovo. :)
10-12-2010, 16:19
Bikar
bolje nek se oni ostave tih dubova i nek citaju malo
jer ovak samo unistavaju anime
10-12-2010, 18:57
Sonic_Moronic
Pa ovo nije dub, ovo je originalan anime audio?
10-12-2010, 19:03
Bikar
da gle stvarno
zazujo sam malo
ma nek se i japanci ostave engleskog
nejde im bas
10-12-2010, 19:05
Aral
Lik niger a sinkro white boy, lol.
10-12-2010, 19:38
Raz
Završio sa Samurai Champloo, savršen je. Možda mi je čak i draži od Cowboy Bebopa budući da ima više character developementa.
Ono, riječi ne mogu opisati koliko epski je ovo :pray:
10-12-2010, 23:27
Electromaster
Pogledao novu epizodu Kuragehime.
So. Much. Win. <3333
Vozač je epic. :) - ''I'm sorry but I couldn't spy on him, even on your orders.''
- ''I'll buy you a new Benz.''
- ''Hey, Sugi, my man. I need a background check on someone.''
Also, god damn nuns, još ne kuže da je glavni lik muško. :pray:
Ako naprave neki gej end ili ne bude druge sezone... Ne znam ono, plakat ću. :(
11-12-2010, 00:35
Electromaster
Double post de geso~
Pogledao i novu epizodu Index II.
Fajt je bio okej al niš posebno, no zato su Mikoto VS Index scene i dalje ftw. :)
On the other hand pak, ne znam kojim underpaid korejcima ili komeveć su da crtaju ovo, ali vizuali u nekim scenama epski fejlaju, pogotovo po pitanju Misakine stare.
Nego, jel to Kuroko u kolicima pregazila Toumu u previewu? :)
11-12-2010, 01:01
Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledaj Baccano, mogao bi ti se svidjeti. :)
Eto, na Plan to Watch listi mi je :D
11-12-2010, 04:57
Jopax
Dosta kul P&S sviđa mi se konstantno mijenjanje svega, nadam se samo da im neće nestati ideja.I prvi dio sa Garterbeltom je bio vrlo dobar :D
11-12-2010, 12:24
Electromaster
Pogledao prvu epizodu Haiyoru! Nyaruani: Remember My Love(craft-sensei).
Lulz, epic troll anime. Onak, kompletna epizoda traje 4 minute, a od toga su 2 minute ED i preview.
Nadalje, te 2 minute actual animea su u crappy flash animaciji, dok je ED "normalno" animiran... A preview se sastoji od naracije likova dok se na ekranu prikazuje rl snimka asfalta... Wtf? xD
A da ne govorim kako se radnja te 2 minute animea sastoji od nekog love triangle natezanja oko doručka, nakon čega se u zadnjoj sekundi prikaže slika nekakve divovske Borg kocke [?]Su orbiti uz natpis "Još 70 dana do uništenja Zemlje."... Wtf? xD
Brijem da budem čekirao još koju epku, samo zbog lolwuta. Nije da će me 4 minute ubiti... Valjda.
11-12-2010, 20:49
Electromaster
Double post de geso~
Izašli su Occult Academy specialsi. :3
xD
... Samo ovaj prvi je AMV-like, ostali su "normalni"... U drugom je sum Maya & Ami loli swimsuit fanservice. :eyebrows:
11-12-2010, 22:13
Electromaster
Triple post de geso~
Pogledao novu epizodu MM!
Oh konačno, konfešn tiem...! FUKKEN AMNESIA. :@
Preloše ono. Ali barem i Yuuno i Mio znaju na čemu su... Valjda će napraviti drugu sezonu, inače fail. Nema Isusa da sve stignu riješiti u jednoj epizodi.
Other than that, dio s amnezijom je actually bio prilično komičan. Tarouov život prilično sjebano zvuči kad ga netko prepričava. :) -"FML!"
Also, pogledao sam konačno još jednu epizodu Gunslinger Girl... Seems like Elsa's gonna snap~
11-12-2010, 22:29
Bikar
a hebem ti ryuumaru kolko im je trebalo
ja sam vec prije par dana pogledao od nekog drugog