Po mojem mišljenju najbolji filmovi o nogometu ikad snimljeni.Ko voli nek izvoli ; :thumbs2: U filmu se pojavljuju prave nogometne zvijezde da ne bi mislili da je ovo tipa neki
retardirani film sa nepoznatim igračima, eto to bi bilo to ukratko pogledajte pa javite dojmove.
01-07-2010, 23:18
Da_killah
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
ja ga nikad nisam neš volio, bolji mi je bio i bijeg u pobjedu
01-07-2010, 23:50
MasaKrisT
RocknRolla , dobar, nije najbolji Richiev uradak, ali mu ocjenu dizu scene poput pijanih rusa. Neprocjenjivo.
8/10
Pogledo sam horor Room 6, i nakon trasheva koje sam gledao u zadnje vrijeme ovo mi je super sjelo. Volim kad se u hororima igra sa psihom i kad se svi oko glavnog lika prave ludi, kao nemaju pojma šta se dešava.
Znao sam da će biti lošije od animirane verzije, ali nisam opčekivao da će biti toliko loše.
Sve me više strah kako će Cowboy Bebop ispast. :(
02-07-2010, 10:39
Electromaster
Ne znam što ste očekivali. :I
Inače, pogledah Futurama: Bender's Game.
Iako uz malu dozu "pravog" SF-a ovaj puta, prezakon zajebancija, a ujedno i tribute D&D-u, kao i parodija na LotR i tko zna što sve još.
"In the end, it was not guns or bombs that defeated the aliens but the humblest of all God's creatures, the Tyrannosaurus Rex."S :)
Neloš WW2 akcić,ali me smeta to sto njemci govore engleski i smetaju mi neke urnebesne scena npr. dok onaj auto izleti sa ceste pa eksplodira u zraku bez ikakvog razloga te oni dramaticni pogledi na neki objekt :rotfl:
7,5/10
ako dođete u priliku gledati OBAVEZNO pogledajte! 10/10
Dokumentarac pokazuje kako je američka vlada izmanipulirala smrt jednog lika u propagandne svrhe, predobro
05-07-2010, 19:03
Konšiljer
ajde mi sad preporučite jedan dobar horor da se isprepadan,osim SAW,to je smeće dosadno.
05-07-2010, 19:15
Constantine
REC
05-07-2010, 20:20
flander
The Fourth Kind
05-07-2010, 21:57
Korpse
[quote=Konšiljer]
= Citat =:
Izvorno postao "Mr. Ante":2y2t76a8
Pogledaj, meni je osobno film na početku užasan, i prema kraju ide na bolje. Kraj filma je seksi, skroz. Sve u svemu film je solidan.
oću ga pokvarit ako ga gledan na monitoru u sobi(20.5 inči je)[/quote:2y2t76a8]
Ma ne, ja sam gledo na 17 inči. :D
05-07-2010, 23:14
kikl0p
= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
E,jeli itko možda gledao "Paranormal Activity",zanima me vrijedi li ga gledati,i da li je napet ako se gleda na računalu.?
film je tesko smece
ako mos gledat filmice s youtubea na pc moc ces i gledat ovaj film koji je sniman kucnom kamerom i budget je parsto dolara il tak nes tak da ionako nema sta vidit (nema eksplozija niti ikakvih fascinantnih scena, nema ni zgodnih zena)
05-07-2010, 23:17
Konšiljer
ti si seljak,pa nije to akcijski film,koje te eksplozije pucaju?
05-07-2010, 23:23
kikl0p
:toilet:
O cem ti pricas pito si jel se isplati gledat film na monitoru, ja ti objasnjavam da nemas ionako sta vidit dvoje ljudi sjede u kuci i pricaju, znaci da nista nije tolko zanimljivo vizualno da bi se film trebo gledat u kinu ili na hdtvu kao recimo Avatar koji je vizualno spektakularan...
06-07-2010, 00:54
Korpse
Avatar je precijenjeno smeće, i de mi reci, odkad se kvaliteta filma mjeri po specijalnim efektima i uloženom budžetu. Jedini razlog zašto je Paranormal Activity zaradio para koliko je zaradio, je genijalna reklama za film. Lik je uložio 15k dolara a zaradio je milijune i milijune, a ako misliš da ti možeš tako nešto uradit, slobodno.
Da ne bude zabune, ja ne govorim da je Paranormal Activity genijalan film, on je čisto solidan.
06-07-2010, 01:21
MasaKrisT
I avatar i paranormal su bili nahajpani filmovi,koji su po meni podbacili. Zna netko redatelja stila slicnog Guy Richie-u?
06-07-2010, 01:43
R@pt0r
@Mr. AnteSzabrijo si, pročitaj malo šta je čovjek napisao. :)
pogledao samo zbog zete - jones...na kraju ispalo da je sasvim solidan film 6,5/10
06-07-2010, 08:15
tigerija
= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
ajde mi sad preporučite jedan dobar horor da se isprepadan,osim SAW,to je smeće dosadno.
Descent ako nisi pogledao. Ima i drugi dio ali to sam čuo da nije dobro pogledat jer je gore od prvog djela u svakom slučaju. I pokvari ti prvi dio.
06-07-2010, 09:33
Niko Bellic
Gledao jučer "Sedam i po" nakon što je netko linkao scenu iz filma ovde na forum.
Boktemazo, ovi Srbijanci su stvarno preluda ekipa. Ne mogu verovat kakve lude filmove rade. Ovo je čisti art boktemazo. Prava filmčina brate. Mnogo, mnogo moćno!
100/10
06-07-2010, 10:02
Konšiljer
Jel to ono s bodybuilderom nekim,ili tako nešto?
06-07-2010, 12:12
Niko Bellic
Dada. Ma film je hilerijus. Radi se o 7 glavnih greha prikazanih kroz 7 preludih boktemazo bre omajfakingad priča. Opasno dobar uradak! Obvezatan za gledanje ukoliko ceniš lude Srbijance koji nisu bre normalni bre i njihove opičene filmove bre. Ludo bre!
06-07-2010, 12:15
Konšiljer
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Dada. Ma film je hilerijus. Radi se o 7 glavnih greha prikazanih kroz 7 preludih boktemazo bre omajfakingad priča. Opasno dobar uradak! Obvezatan za gledanje ukoliko ceniš lude Srbijance koji nisu bre normalni bre i njihove opičene filmove bre. Ludo bre!
Najprecjenjeniji film ikad. Jedan od najgorih filmova ikad. Očekivao sam da će biti barem gledljiv.
Najobičnije nadrkavanje s specijalnim efektima i trošenje novaca.
Priča je preuzeta i usto očajna. Mogli su ju barem zanimljivo obradit.
Dijalozi su na razini romantičnih komedija i punch-lineova akcijskih filmova. NEMOGU biti gori. Nikako.
Likovu ne mogu biti stereotipičniji nego što jesu. Vidili smo te iste likove u 100 drugih filmova kao i cijelu radnju filma.
Zločesti ljudi napadnu dobre, glavni lik se zbliži s njima i promjeni se, dobri ljudi na početku mrze glavnom lika, a kasnije kroz montaže nam prikazuju kako se on zbližio s dobrim ljudima osim s jednim likom koji ga mrzi. VIĐENO NEZNAM KOLIKO PUTA.
Film je stvarno očajan. Nema nijednu jedinu dobru stvar. Vizualno lijepo izgleda, ali je to subjektivno i meni se nimalo ne sviđa. To je i uostalom jedino što film može "ponuditi". Jeftin, jadan, precijenjen film. Ako netko može provest skoro 3 sata diveći se tim "predivnim specijalnim efektima" onda nije normalan. Film treba biti puno više od vizualne prezentacije.
06-07-2010, 13:51
hansi
EVO GA OPET :(
06-07-2010, 13:58
MILF hunter
I što sad? Nije mu se svidio i dobro. Njegovo mišljenje.