Ne znam na kog si od nas mislio al aj :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
Ne znam na kog si od nas mislio al aj :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
kirk hammet: god of guitar sent me to earth to show people how to play guitar
alexi laiho: what the fuck? i didn't send anybody...
:)))))))))))))))))))))))))))
Najvjerojatnije idem.= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Lajkam :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Arena, najjeftinija karta 250 kn (tribina gore) pa na dalje.= Citat =:
Izvorno postao System
sandi (norther) i cura mu imaju karte vec odavno :)= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
De nitko nije odgovorio na pitanje gore XD
Jel ide onda neko na Summer Breeze u Švabiju?
Ne spominju se baš često na ovom forumu, pa da ispravim to. Zadnja 2 albuma su im savršena.
Jup, zadnja dva od Gojire su meni nešto najbolje u mjetal svijetu unazad dosta godina:
Gojira <3
Slayerovi fanovi su... posebni. :D
Nego šta:= Citat =:
Izvorno postao Korpse
btw, Korpse, iz koje teme si uzeo sig, zanima me na što je ciljano ovo "najogre smeće" :)
E metalčuge, recite mi što prvo od Obituary da čujem.
Slowly We RotSi Cause of Death. Na tim albumima nema loše pjesme. Kasnije isto imaju dobrih uboda, ali nijedan album nije dobar ko ova prva dva.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Super, može.
Inače, što više metal albuma gledam po wikipediji, to sam više uvjeren da Allmusic guide očito ima nešto protiv tog žanra. I najvećim klasicima daju neke mizerne ocjene, uopće nije fora. :(
Allmusic je i općenito jako retardiran, to je znana činjenica.= Citat =:
Ane, evo random citat od recenzije za Death - Spiritual Healing, koji je dobio 2 zvjezdice:
Koji vrag lol.= Citat =:
True to form, Death's lyrics are dark, morbid, and pessimistic. But as brutal as this album is (both musically and lyrically), it's important to stress that it isn't as extreme as many of the unmelodic, one-dimensional grindcore releases that were coming out in 1990.
Pa, iskreno, ne vidim gdje je problem u tom citatu?
Pa ono, zbog ocjene bi čovjek reko da se to ističe ko negativna stvar? Neznam, fejlam možda :(
Ne fejlaš, citat je totalno u nesrazmjeru s ocjenom, nalazio sam i na recenzije gdje bi album dobio 1.5/5, a u opisu bi ga opisali kao neko prosječno djelce, čak s par svijetlih trenutaka. Debili.= Citat =:
E pa to, da, obrnuto vrijedi i za visoko ocjenjena izdanja. Ispada da je ocjena u vezi s nekakvom popularnošću albuma, a recenzija jedina zapravo ima smisla. :?
Meh, ne bi bičao da mi ne upada toliko u oko svaki put. :)
Evo vam Bolt Throwera, ovaj album jedini trenutno i silujem od mjetala.
Jesi slušao njihov zadnji, Those Once Loyal ? To mi je najdraži album, savršen oldskul death metal izdan 2005. Nema tehničkih izdrkavanja, nema preglasne i previše ispolirane produkcije, breakdownova, vrištanja i svega onog što danas ne valja s DMom. Samo rat, ludi i grooveasti riffovi, žestoki bass i razumljivi vokali.= Citat =:
[quote=Duke of Earl]Allmusic je i općenito jako retardiran, to je znana činjenica.[/quote:3lxhzi4m]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":3lxhzi4m
Točno,ali bar su Celtic Frostov Cold Lake album ocijenili kako spada.
Iako,s obzirom na dostupnost glazbe danas,ne vidim razloga zašto bi itko čitao bilo kakve glazbene kritičare.
Nisam još, teško mi se odvojiti od ovoga. :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Doduše probao sam slušati prethodni, The Ivth Crusade, ali zbog produkcije užasno zvuči na mom mobu, gdje i slušam većinu stvari u zadnje vrijeme. Tako da mora čekati bolje prilike :(
Bilo nešto u GMK, "najgore smeće" je išlo za religiju i za misu nedeljom. :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
I btw. ja sam Mr. Ante samo mi čika Boz dao ovaj nick jer sam ga fino zamolio.
Znam da si Mr. Ante, skuži se po slici i broju postova :D= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Novi Crowbar je onako, za muške suze kao i svaki njihov :D
Memories :)
:pray:
Vuco + thrash