-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
O jebemti, sad čitam i vidim da je King's Bounty Crossworlds zapravo expanzija na Armored Princess i da ako želiš prismrditi contentu, moraš preći čitav AP kako bi imao max level lika :/ Sad mi žao što sam kupio pošto nema šanse da igram ispočetka :( Eventualno da nađem neki save ili nešto :cry:
-
Počeo sam usporedno igrati Thief 3 i Gemini Rue.
Thief sam dosad počinjao barem 5 puta, ali nikad nisam igrao dalje od tutorijala. Nekako mi je dosadno u odnosu na Splinter Cell ili Hitmana. Sad sam ipak prošao prvu pravu misiju i došao do krađe u crkvi. Vidjet ću kak bude dalje.
Gemini Rue s druge strane mi je odličan zasad. Avantura po mom guštu. Napete i zanimljive priče, ali sa zasad laganim zagonetkama.
-
gemini rue propadne kad na pola provalis navodno sokantni preokret
-
Ja se isto ne mogu natjerat na thiefa baš. Pogotovo kad sam pročitao da kasnije ima par strašnijih misija :/
-
Vidjet ću, ni ja nisam baš fan scary dijelova. Mislim da je čak tu na forumu netko napisao da mu je neki nivo iz Thief 2 nešto najstrašnije ikad. Ne znam kak je trojka na tom polju.
Gemini zasad rula, a kasnije ćemo vidjeti. Neće bome biti ni prva ni zadnja igra gdje vidiš twist prije nego se dogodi.
-
Ima jedna misija sa pre jebenom atmosferom i dosta je spooky. Inače je T3 fenomenalan, isplati ga se odigrati.
-
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Gemini zasad rula, a kasnije ćemo vidjeti. Neće bome biti ni prva ni zadnja igra gdje vidiš twist prije nego se dogodi.
kad se igra zasniva na tom preokretu, to je ogromna mana
-
Počeo Dead Space malo, nekih pola sata, i za sad mi se sve što vidim mnogo sviđa :)
-
= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
kad se igra zasniva na tom preokretu, to je ogromna mana
Prošao danas i twist mi nije bio toliko očit kao tebi. Pretpostavljao sam da neki likovi imaju drugačije motive, ali nisam prije vremena skužio kako će završiti. I stoga, jedina mana je ponekad teže uočavanje objekata. Sve ostalo je fantastično. Ide na listu omiljenih avantura.
-
ja sam provalio cim prvi put saznas da je neko pobegao iz zatvora (bese je zatvor, zaboravio sam detalje)
-
Metro 2033. A i nije nešto. Ko da igram još sterilniji Bioshock.
-
= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
ja sam provalio cim prvi put saznas da je neko pobegao iz zatvora (bese je zatvor, zaboravio sam detalje)
Meni zbog dijela gdje istovremeno kontroliraš oba lika tj. prebacuješ između njih, uopće nije palo na pamet da se dio u Center 7 ne događa u isto vrijeme kad i dio na planetu. Al priznajem da se može skužiti koliko toliko rasplet ako se malo bolje promisli negdje na pola igre. Srećom, nisam razmišljao :D.
Počeo sam igrati Little Inferno. Onak, genijalno... Niti ima priču, niti imaš neki cilj i gameplay se sastoji od jednog elementa lol, ali baš mi je odlično. Obožavam kad tak naletim na nešto u libraryu što sam pokupio u bundlu, a da nemam pojam što je i oduševi me.
-
meni je gejmplej little inferna mnogo dosadan, ali mi se kraj veoma dopao u narativnom pogledu
-
Pred samim krajem New Vegasa sam i nakon toga krećem na Dark Souls, oprao me neki pre brutalni hype i ne mogu odoljeti :D Vidim da ima hrpetinu modova za njega, pre jebeno :pray: Sad tražim koji su esencijalni, prije je bio samo DSFix, sad ima i modova za fontove, za UI, za texture, ma svega.
@Xero i ostali koji igraju, imate kakvih osobnih preporuka za esencijalne modove?
-
Very Easy game mod. Ako ti slučajno trainer ne bi radio s modanom igrom.
-
Ja sam proba Dark Souls. Nakon 2 minute vidio sam o kakvoj je koverziji riječ, reko lolnope
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pred samim krajem New Vegasa sam i nakon toga krećem na Dark Souls, oprao me neki pre brutalni hype i ne mogu odoljeti :D Vidim da ima hrpetinu modova za njega, pre jebeno :pray: Sad tražim koji su esencijalni, prije je bio samo DSFix, sad ima i modova za fontove, za UI, za texture, ma svega.
@Xero i ostali koji igraju, imate kakvih osobnih preporuka za esencijalne modove?
Imaš:
Connection fix koji ti omugućava da insta summonuješ ljude sa frend liste.
Dosta UI modova ja koristim SilverUI jer je srebrna kul i jer ima keyboard button layout i visable health bars integrirane.
FPS unlock ti je sad dio dsfix i možeš ga preko inija uključit.
Ima jedno 8000 hd texture modova samo odeš na Dark Souls Nexus i to je sve što vidiš.
Puno retexture modova koji su većinom svi sranje ne opisivo. Još ti i mogu rušit framerate. Ja sam uzeo sam jedan za grass crest shield jer mi je inače preružan.
Također, ako želiš počinit sepoku imaš jedan mod koji većinu ingame poruka zamjenjuje sranjima tipa "Thanks Obama" kad umreš, "The Legend never dies" kad reversaš hollowing i "Prepare to Die edtion" sa "Preapre to lel edtion". Genijalno. Mislim da ga je hansi napravio.
-
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ja sam proba Dark Souls. Nakon 2 minute vidio sam o kakvoj je koverziji riječ, reko lolnope
A dsfix ti je sasvim dovoljan, a treba ti maksimalno minuta da ga instaliraš, 2 minute ako usput četaš s nekim.
-
OK, selekcija je pala na ove modove, nadam se da će sve raditi kak spada... Ništa gamebreaking, samo peglanje tehničke strane igre...
DSFixS- ne treba predstavljati, esencijalno
DSCFixS- Xero kaže da je milina spajati se preko ovoga
Morten's UI for DSFixS- UI za DSFix preko kojega se tweakaju postavke
High Res UI i FontoviS- esencijalno, fontovi su grozni, lol
LWD HD TexturesS- mijenja najniže texture u igri u nešto više verzije, čini se jako dobro i logično pošto ne dira ono što ne treba dirati
HD Player MessagesS- pre sexy
HD Summon SignsS- pre sexy v2
Grass Crest Shield RetextureS- hvala Xero, i meni je odvratan taj shield, a rula isusa, ovaj metalni je pre pre!
Revamped Stat Buff IconsS- ESENCIJALNO!!! Vanilla je pre odvratno, ovo izgleda vrhunski!!!
To je to, sve su to mali twikovi na DSFix i nebi smjelo biti problema. Neki veći retexture projekti me ne diraju, igra mi i ovako izgleda fenomenalno, izuzev par detalja koji su sa ovim modovima popravljeni...
EDIT
I ovo
Tree LowRes Texture FixS- isto mi se čini kao esencijalno pošto više spada u bugfix nego u retexture...
-
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ne laži, pretežak ti je.
Da ne ostane:
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
OK, selekcija je pala na ove modove, nadam se da će sve raditi kak spada... Ništa gamebreaking, samo peglanje tehničke strane igre...
DSFixS- ne treba predstavljati, esencijalno
DSCFixS- Xero kaže da je milina spajati se preko ovoga
Morten's UI for DSFixS- UI za DSFix preko kojega se tweakaju postavke
High Res UI i FontoviS- esencijalno, fontovi su grozni, lol
LWD HD TexturesS- mijenja najniže texture u igri u nešto više verzije, čini se jako dobro i logično pošto ne dira ono što ne treba dirati
HD Player MessagesS- pre sexy
HD Summon SignsS- pre sexy v2
Grass Crest Shield RetextureS- hvala Xero, i meni je odvratan taj shield, a rula isusa, ovaj metalni je pre pre!
Revamped Stat Buff IconsS- ESENCIJALNO!!! Vanilla je pre odvratno, ovo izgleda vrhunski!!!
To je to, sve su to mali twikovi na DSFix i nebi smjelo biti problema. Neki veći retexture projekti me ne diraju, igra mi i ovako izgleda fenomenalno, izuzev par detalja koji su sa ovim modovima popravljeni...
-
Hvala Bartuče, sad imam popis za dan kad se vratim igri.
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ne laži, pretežak ti je.
Nah nisam nikog ni ubio u igri. Kad sam vidio da esc ne vodi do glavnog menija u meni se probudila snažna potreba da zbrišem igru
-
Jao kad ljudi propuste tako fenomenalnu igretinu zbog tako glupih razloga :D
-
I ja sam nekad bio mlad i glup.
Tek sad otkrivam neke dragulje koje sam prije propustio zbog idiotskih stavova (npr. Symphony of the Night).
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
see also: SR3
Tome sam 2x dao šansu, nakon 5 sati muke sam odustao.
-
Popričat ćemo o tome kad te invejdam.
-
Raspišite gfwl nickove, i ja bi neku coopčinu.
Moj je vex03,
-
Coopo sa Xerom, ubili zajedno Taurusa, Gargoyle i očistili pola mape. Invadeo nas neki lik, Xero mu doslovno zabio šaku u šupak i ovaj je pobego da skoči niz liticu od straha :pray:
Igra totalno rula, jedino sam zahrđao, sve kontrole zaboravio, pola pravila zaboravio, strašno :D Ali ajde, polako se vračam u formu.
@Vex, moramo se jednom uloviti za coop. Mi smo ti sad cca 24. level.
@Xero, nemoj daleko od mene, ostavi tog lika za COOP...
-