Orphan - 7/10
The Fourth Kind - 6/10
Printable View
Orphan - 7/10
The Fourth Kind - 6/10
The Karate Kid
Davne 84. sam kao 12 godišnji klinac gledao original i istinski uživao .Klinac kojeg ne prihvaćaju i ugnjetavaju se uspije nametnuti i izaći kao pobjednik i pri tome osvojiti curu ...idealan muški tin film :thumbs2: .
Da li će i današnji klinci uživati u novom Karate Kidu ? Hoće ...čak i stari fanovi originala .Kada sam vidio da klinca glumi iritantni Jaden Smith mislio sam kako će biti negledljiv .Ali mali je nekako uspio uz pomoć vrlo dobrog Jackie Chana izgurati film do kraja .Film odlično funkcionira sve do završnog obračuna koji je skroz neuvjerljiv i dosta ruši ocjenu filmu .
Gledati , solidna zabava .
7/10
ps. film se trebao zvati kung fu kid.
To obavezno moram pogledati, zanima me kako je Jackie Chan zamijenio Miyagia. :)
The CraziesS- solidno, malo me film podsjeco na The Mist 8/10
Trick r' TreatS -jebeno napravljeno :pray: uživo samS9/10
Zašto je meni taj Trick n Treat jedinome jako loš film ? Mislim žene vukodlaci u sredini filma, ranom eventi. itd... ko nabacane scene.
spoiler alert !!
film je odličan inače
Dune.
Odlican film za laku noc.
Samo da nisam zavrsio sa gledanjem prije minutu-dve.
Sam spomenuo da je odlican?
Onda opet.
Odlican je.
p.s. Sting u gacama
Trilogy of faith od Bergmana, odlično.
Nisi jedini. Gleda san ga ima neko vrime ali koliko se sican nista se nije dogadjalo u filmu. Osim sta je kraj onako... cudan.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
Nisam gledao film od kako je bio premjerno prikazan.Moram priznati da mi se tada za klasu više svidio.I dalje najbolji vampirski film .
7/10
Gattaca
I dalje izvrsna drama ....vrijeme joj nije ni najmanje štetilo :thumbs2:
8,5/10
Pogledaj si Let The Right One InSi Bakjwi (aka Thirst)Sukoliko te ne smetaju non ENG jezici.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Po meni totalno overrejtan film.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
blade i underworld djele prvo mjesto= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Svi su ti dobri, stvar je samo u tome što tražiš od vampirskog filma. :)
Green Street Hooligans
http://www.viewpoints.com/images/rev...50222_full.jpg
KOJA FILMČINA !
Kad je bio na TVu nisam ga stigao pogledati, pa sam ga sad napokon odgledao. Ovo defintivno ide u top 5 najboljih filmova po mom izboru!
I da netko ne pomisli, ne furam se na huligane.
10/10
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Malo hobit fag kao huligan?
Jeah..kao sundjer Bob nacista.
Daj ne seri da je i on glumio XD valjda onak da ga vise ne zovu faggom..osim ka taj film nije bio prije lotra
E ne hejtajte mi Elajžu! Dobar mi je u Sin Cityu. Doduše, kad razmislim i tamo je bio gej... :(
Covek da glumi Hitlera bio bi gej.
Nervira me.I on i njegov but-budy Sam.
Ne hejtamo sam kazemo da je malo fagg looking i tak XD ne znaci da lose glumi al jednostavno..ne izgleda ko ne ki nasilnik..ne volim kad stavljaju preatty boys i fagg looking likove da glume neke fightere
istina,hehe xD
E ono boli me kok kakav mu je lik u LOTR-u. Čovjek je u Green Street Hooligans baš genijalno odglumio, i lik mu uopće nije neki badass razbijač.
The Legion, 6/10. Jebo me Isus ak naprave još jedan film di je Amerima suđeno da spase jebeni svijet e onda bih vas molio da me jednostavno ubijete.
Eastern Promises
super film, viggo je nevjerojatan
8/10
el je gledao neko princ of prža?
planiram navuc ove svoje u kino u ZG, i buduci da nema nist bog zna pametno u cinestaru, htio bi to pogledat, al ne bi ih htio nagovorit pa da je glup film buduci da od ostatka drustva to nitko nije igrao...
film je predobar, obavezno pogledaj
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
prosječan film, nemoj očekivati puno tako da se ne razočaraš
http://www.starstore.com/acatalog/avp2-08-aq.jpg
lošiji od prvog dijela... 5/10
Ko, kalendar? Biće da godina nije bila prestupna.
Shes Out Of My League
Fora .Volim sladunjave filmove :thumbs2: .
tek sad skužio da sam stavio sliku od kalendara :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Stargate The Ark Of Truth
Katastrofa.
4,5/10
Naspram Stargate: Continuum to je jos dobro :p
Clockwork Orange
10/10
The Watchmen
Film je stvarno fantastičan i impresivno izgleda. U tih 3 i pol sata niti jednom nije bil dosadan.
Nemam zamjerke.
Ocjena 10/10.
Stargate Continuum
Lose,ali barem nije toliko los kao Ark of Truth.
5,5/10
pogledah
Spread
http://www.iwatchstuff.com/2009/06/11/spread-poster.jpg
dobra komedia/drama/romantika kajtijaznamveć
lik se troši sve u 16 dok ne nađe onu pravu....
The Bounty hunter
http://temptu.files.wordpress.com/20...ie_poster1.jpg
2 sata dosade