Ne, ona igra imouto erogeje.
... Ukratko, nešto takvo, samo s hrpom malih sestrica i lovey dovey & hentai scena.
Takve igre se igraju zbog priče, naravno. :eyebrows:
Printable View
Ne, ona igra imouto erogeje.
... Ukratko, nešto takvo, samo s hrpom malih sestrica i lovey dovey & hentai scena.
Takve igre se igraju zbog priče, naravno. :eyebrows:
znam to al mislio sam na isti sistem= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
jel ide tko na /a/ ja sam bio par danaa,ali nemogu vise sami debili tamo
pitas ih nesto odma one newfag/oldfag fore,a zapravo vecina njih su noobovi
samo sam se povukao natrag na /b/
Da, sistem je isti (iako, imaš i visual novela sa gameplayem). A sad... imaš lošosti poput ovih koje Kirino igra, ali i kvalitetnih stvari koji će te držati za stolcem makar trebaš ići spavati ali si kažeš... "još samo jedan potez... ovaj, rečenicu!" :)
Umineko je sound novel, što znači da se daje manju pozornost artworku (koji je koliko vidiš, prilično crappy) ali je zato BGM... eeeee!
Inače, pogledao i ja Ore no Imouto. Genijalna epizoda, naspram prošle.
uff da odlicno je= Citat =:
Izvorno postao Raz
btw imas koju igru za preporucit
Trenutno sam na Yume Miru Kusuri, prilično je dobra. Probaj ako voliš slice of life dramu. :)
http://cgland.free.fr/wp-content/2009/12/Yume_Cover.jpg
Inače, nisam ih ni ja igrao mnogo. Osim gore navedene sam igrao Utawarerumono (koji također preporučujem, bilo anime ili VN) i Umineko koji ću nastaviti tek kad završim Higurashi anime, budući da mu je ipak sequel na neki način. :)
umineko moram odigrat jer sam pogledao anime,a to je pola price :S= Citat =:
Izvorno postao Raz
btw za to netreba imat jak komp jel? jer sam na linuxu pa to mislim preko wine-a pokrenut
Nah, nije zahtjevno.= Citat =:
Izvorno postao Bikar
[Requirements]
● OS: Windows XP ● DVD-ROM drive
● HDD: 1.5GB free space
Display ●: 640 × 480 (FullColor models that can be displayed)
Memory ●: 128MB ● DirectX 8.0a or later
● DirectSound Sound compatible sound card
ok nema problema onda
nista idem zavrsit eden pa spat
Uf, danas sam doslovno požderao 8 epki FMA: Brotherhooda. Trenutno sam na 29. ep. Sutra nastavak. Sve mi je bolji i bolji :D
bas da vidim dal ovo tu radi
http://d.imagehost.org/t/0187/1291118950470.jpg
Don't click the picture.
Nisam kliknuo...i kaj sad?
Isuse i Marijo :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bikar
kako ovo radi?
Malo igranja sa BB kodom, ništa više. :)
http://webpages.charter.net/smerrow/.../migration.jpg
= Citat =:
Izvorno postao Raz
nije BB cod skini si sliku na komp i uploudaj na imagehost pa ces vidjet
to je igranje sa gimpom,layerima i jos svim i svacim
Ti zla osobo bez duše. :(
Oh? Zanimljivo... :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
je zasad na chanu sam vidio samo 2 takve slike ovu i neku gdje pise "every time you click this thumbnail i get raped" ali nemogu je nigdje naci
-----
igra se 8)
Repriziram ShiguruiSovih dana. Dobar anime sa feudalnim Japanom za setting (kvazi-realističnim jer previše wankaju oko položaja i rukovanja katanom, ali nema natprirodnoga) i 90% ispričan kao retrospektiva koja se vrti oko sudbine jedne mačevalačke škole i rivalstva. Kad anime počinje tako da si lik počupa crijeva onda znaš da te čeka prava stvar. Jesam li spomenuo da je brutalan? Smatrajte da jesam. Fanovi realističnih animeja (prepoznati će se) neka bace pogled ako ih ne odbija povremeni gore i golotinja.
Da, sjećam se tog Shiguruia, bacit ću oko.
Onaj P&S je toliko losa serija, ali je je ne mogu prestati gledati. Imam zelju da gledam, medjutim kad pogledam shvatim koliko je glupa i tako u krug. :(
Shigurui mi je bio preawesome, bio je takodjer Souten Kouro, historical anime koji je pricao o nekom kineskom caru, no ugl takodjer bez magije, jako jako dobro.
Hej, ima li mozda tko za predlozit koji historical anime, bez letecih ljudi s macevima normalne velicine i to ...
Ništa nova.
Meni je ovo bio ugodan podsjetnik na dosta animeja koje sam pogledao. Strawberry Panic, Claymore, Fate/Stay Night, Haruhi, Hellsing, Berserk... I pogotovo Ai Yori Aoshi, skroz sam zaboravio na tu seriju, i koliko je heart-warming, baš bih trebao pogledati 2. sezonu, odustao sam jer se ne događa ništa plot-related u njoj...
http://d.imagehost.org/0391/1291161009695.jpg
banda i pol
I ovako ima previše epizoda, a oni bi još :P
bas dobra epizoda Ike
Chizuru je ultimate badass
Pogledao i ja, zakon epizoda.
Chizuru je kowai bokte. :)
... A Sanae je megalulz. "Ika-chan, you liar! But I still love you!!"S :rotfl:
O ludim znanstvenicima [The three stooges?]Sda i ne govorim. Engrish je epic.
"Maybe so! Good animation! All free! See you!"
Also, Stocking Fighter IV. xD