To sam mu i ja rekao, al ja sam mu rekao da uzme odmah mining/JC pa da ih dize simultano, to je masa ore-a za prospectanje, nece morat poslije kupovat.
Printable View
To sam mu i ja rekao, al ja sam mu rekao da uzme odmah mining/JC pa da ih dize simultano, to je masa ore-a za prospectanje, nece morat poslije kupovat.
Odjednom će se naći na 40-om,60,70 lvlu i trebati će mu lova za mounta.Reci mi jednu crafting profesiju koja daje pare,iz crafting profesija se korist izvlači na 70-om levelu -- u vidu geara ili love.Do tada je zakurac.
onda cu se prebaciti na m/jc :roll:
GL sa žicanjem para :).
http://screenshot.xfire.com/screensh...48ac2ebdf6.jpg
Nisma ni jednom nazicao pare,a vidi chat :D
Kaj ti je to u prvom slotu? Vidim da imaš netherweave bag, očito imaš dobre frendove u guildu :)
Kakvom slotu? :)
Imam par dobrih prijatelja koji su u najacm guildu na serveru :wink:
Nek tebe ubace :)= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Pitao sam i rekli su da nema sanse na tako low lvl-u preko veze.Da sam 70 pa da nemam bas neku opremu onda bih mogao upasti ovako nista.Sada mi je cilj uzivati u igri i pomalo doci do 70.Onda uci u neki raiding guild jel volim PvE,PvP nepreferiram :wink:
PVE FOR TEH WIN!!!!= Citat =:
I ja sam samo igrao PVE pvp sam rijetko kad nabacio.
PvP uvijek sito :o
PvE mi je lud,razliciti monstrumi i do 50 metara :D
Evo ga jedan spider pig:
http://screenshot.xfire.com/screensh...c8f9791093.jpg
Jbga-steta sto ga nisam izbliza piknuo :D
Ajde dizi ti to na 70 pa buš videl kaj je pravi PVE :D
Zanima me razlika izmedu flying mounta i epic flying mounta? :o
Pve je iz pocetka dobar, ali recimo kada prodes karazhan od vrha do dna i obrnuto miliun puta onda nije tako zabavno, ja preferiram pvp jer u pve sve mozes predvidjeti, uvijek znas sto ce boss napraviti, i jer je nemoguce nac odlican server di ce se nac 25 normalnih ljudi, uvijek neki retardi
Flying ima 60% brzinu,a epic flying ima 280% brzinu.= Citat =:
Pa nije Karazhan jedini raid :o
Thx prcko
Karazhan uopce inje pravi raid odi u ssc ili tk pa ceš vidit.Karazhan je casual instanca koja je vec odavno izumrla među Black Temple igracima.= Citat =:
Izvorno postao skywalker
Npr ja kad sam igrao i kad smo poceli tk nisam više uopce bio tamo jer nemam kaj tam trazit ko i ostali ljudi iz guilde.
slazem se ali prosao sam sve i iz prvi put je uvik zabavno, ali uvijek znas sta ocekivati i sta ce biti.= Citat =:
Izvorno postao prcko
Edit: i ja sam raidao tk i ssc
Trebao bi mi neki addon koji pokazuje vrijeme auto shota (kod huntera).
Pa ako neko ima link/zna kako se zove.
mislim da se zove litteltroubel tak nekako nisam 100% siguran wow mi više nepodnosi add-onove ^^= Citat =:
Izvorno postao Pharun
Uzeo sam onaj zhunter, ali dok sam ga nabavio su vec hot-fixali auto shot.= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
Littletrouble je samo za auto shot
BigTrouble je za sve hunter castove
LittleTrouble
BigTrouble
Izvor
= Citat =:
Izvorno postao Pharun
joj kak je to bilo zabavno ;(((
napraviti švedski sir od warlock u sekundi
a jbg bilo je premocno ^^
Da moguce je , bar ja mislim...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
100% sam siguran za patcheve ali kako ti to sve ide preko BLizzard Downloadera trebalo bi se moc i klijent prekinit pa onda nastavit dl...
np :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Izgleda da se isti problem javlja kod svih koji su patch 2.3 sa PCPlay DVD-a "skinili".Probaj ako imaš flat skiniti sve patcheve "ručno",odnosno da se potrebni patchevi skinu automatski...ili ako imaš dobrog frenda pitaj ga da ti stavi patcheve na CD.
Potpuno uninstaliraj cijeli WoW,obriši sve zaostale foldere,(dotad patcheve sa DVD-a),restart da ti se digne memorija,instaliraj WoW,i nek' ti se ovaj put skida preko Blizzard Downloadera.Najsporiji,ali najsigurniji način i jedino tako možeš biti 100% siguran da je sve OK .
Ako misliš probati službeni trial onda nemoj uopće instalirati tBC jer on ima zaseban trial za koji trebaš imati aktivan običan račun.
Okai, idemo redom (neka me redoviti igrači isprave ako uoče grešku):
1. Trial situacija:
Imaju 2 triala;
- za običan WoW (koji zahtjeva da imaš up to date patchiran WoW klient, bez ekspanzije) i
- za tBC (koji zahtjeva da imaš aktivan WoW account (tj, da je već mjesec dana aktivan) i tBC klient patchiran na 2.3.3 ili koji je već zadnji patch)
2. Čista situacija:
Ako account kupuješ od nekog drugog onda ga dobiješ u onom stanju u kojem je tada (ako je lik već upgrajdao na tBC onda je to tBC account), ali kad kupuješ original moraš kupiti prvo WoW, registrirati ga, a onda tBC i napraviti upgrade računa (ima tamo na WoW stranici kad se logiraš u svoj račun).
el mi moze neko rec koje talente da koristim za rouga... trenutacno lv 16 i raste :D
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
viewtopic.php?t=4159
a ovo je za neznam koga
ups :oops: sry
Ovako ja i frend sad prelazimo na original i slažemo grupu na pve serveru Emeral Dream na strani horde!Tražimo par igrača da u čim bržem roku dođemo na lvl 70!Svi zainteresirani nek se jave na moj msn!
jonnybravo1310@gmail.com
Nisam znao di da dam ovaj oglas pa sam ga dao tu!
Svi su dobro došli!!!
OMG, NEMOJ SLUCAJNO, POZALIT CES!!!!
Ako mislis dizat lika ni slucajno nemoj na pve serveru, uvjek na pvp!
Znam ali tam mi je prijatelj i htio bi igrat s njim a i ne vidim kaj je loše tak na pve iako sam do sad bio na pvp.Omjer na tom relmu je 4:1 za alijansu ali ja sam rouge i boli me imam vanish!!!A tak i onak mi niš nemre osim na battlegroundu i areni!Horda je zakon a alijansa su pičk... Bez uvrede na mom serveru(bivšem) su samo n00bovi u alijansi pa ak misli neko da nisam u pravu nek mi se javi idemo da se uvjerimo u tu tvrdnju!
Reci ovo na official serverima i da vidiš kolko ljubavi dobiješ.= Citat =:
Izvorno postao johnnybravo90
RO-GU-E
DRA-E-NEI.
90 % horde misli da su alijaneri nabavoi u pvp =)a kad im blizz da free epix lijepo izadu iz pve i pocnu harati :P istina ima bisera jao i previse ^^
Kako postiči ovo, ako je sa nekakvim modom, jel mi možete detaljno objasniti kako to napraviti. Hvala.
http://www.max-save.org/images/715938pitanje.jpg
:)
Escape---> interface options----> advanced ----> show.... [kvačica na action barove koji ti trebaju].
To nije nikakav addOn,već default UI...malo pogledaj...
Hvala, sad je puno lakše igrati. :)