dobro whatever, bitan je mjesec jer je neko ovdje napisao 10. mjesec... a nije, već je studeni...= Citat =:
Izvorno postao Snake
Printable View
dobro whatever, bitan je mjesec jer je neko ovdje napisao 10. mjesec... a nije, već je studeni...= Citat =:
Izvorno postao Snake
moj bed:)promasih tipkicu:)
perfect, taman igra dojde dok prejdem fallout 3, i taman će mi dostajat do empire:tw
Neće iči. Fallout 3 je RPG pa će valjda imat hrpu misija i sporednih misija.
mislim da su u bethseda studios rekli da ce biti oko 100 h igranja.
jel ima igdje videa s gameplayom na pc-u? čini se da ga jako taje..
Ne vjerujem da će se mjenjati previše, ali ovo je GTA IV tema.
Ko će izdržat do izlaska na PC?
Jedva čekam da vidim kakve će modove ljudi napravit. :D :pray: :pray:
Prvi mod koji će izać će biti onaj koji će ubacit aviončeke u igru.
Nisam ZA taj mod. Debilizacija totalna. :|
Realistik mod je dovoljan. :D
ajde mi molim te objasni zakaj je to debilno... meni je bas gust bilo sjest u avion u san andreasu i nadlijetati onu silnu mapu... uostalome, ne kuzim kaj se svi bune za te avione, ko ih nece, ne mora letjeti s njima... nek uzme motor i nek se vozi, what do i care... :-x= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Poznat ti je možda 9.11. ? Ako ne ubij se.
i kakve to ima veze s tim? ja ne govorim o razlozima zbog kojih je rockstar izbacio avione, to je jasno kao slika... ja pricam o ljudima koji kazu da su avioni u gta serijalu glupost... pa ko vas prisiljava da letite s njima...= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Ja sam rekao da su avioni u GTA IV glupost. Radi respekta prema 9.11. . A ko je uopće spominjao SA? :rotfl:
ne, ti si rekao:
ja tu ne vidim 9.11. uostalom ako ima neko da se uzastopno sa avionom zalijece u zgrade unutar igre taj vjerojatno treba pomoć stručnjaka, meni je avion bil gušt naprosto zbog letenja... i zato se nadam da će biti mod za avione... makar, after all ima helikoptera u igri...= Citat =:
Nisam ZA taj mod. Debilizacija totalna. :|
Realistik mod je dovoljan. :D
šta će ti tu respekt? šta bi onda trebali reć za postavljanje bombi u auto i parkiranje uz pločnik?= Citat =:
Izvorno postao Flippy
daj molim te, da se 9. 11. nije dogodio u Americi svi bi ga već odavno zaboravili. Šta kad je bio teroristički napad u madridu, tko spominje taj datum? Nitko. kako moš imat respekta prema nekome tko se ne trudi ni da sazna gdje je hrvatska na karti svijeta, a tjera da cijeli svijet plače zajedno s njim kad mu se nešto dogodi.
BTW
http://www.moddb.com/games/grand-theft-auto-iv/mods
:pray: :pray: :pray:
To su ti vječni optimisti,najavljuju kompleksne modove čak i prije izlaska igre. :pray:
:pray:= Citat =:
Gostown Paradise is a scratch made total convertion for Rockstar’s Grand Theft Auto : IV. It used to be on Grand Theft Auto : San Andreas before and now move to IV. It needs a 1.0 version of those games to work correctly. Installation is automated to avoid problems,
The world is made of two big islands, each island has its part of the city. A city in which you can feel differents athmosperes, NY style, Gang style, and industrial. The storyline will be simple and fast paced action. The main character’s name is Eva Deans. Eva is a young woman that came from Europe.
The mod received (GTASA) 2007-2008 MOD OF THE YEAR AWARD @gtaforums.com thanks to its version 6, still available on our website. With all the experience of our international modder team, the world can grow ingame, the best way possible. We use to push the game engine to its limit to bring the to you the best looking environments, while keeping the game optimized the maximum so we can to guarantee a good performance.
Like every steady built TC, Gostown7 has its lot system to split the map into small areas modders can lead for themselves.
To je zato što konzolaška verzija igre ima dosta sličnosti sa onom za PC. Ista stvar je bila i sa SA.= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
JA sam za avione u igri
Pa ako je mapa manja nego u SA onda ne vidim potrebu za avionima.
Avioni bi donijeli više raznolikosti u igru, a mapa baš i nije premala
tebi... nekome drugome nisu...= Citat =:
Izvorno postao LL21
Još jedna tema za raspravu u GTA podforumu!
Avioni u GTA serijalu. You love them or hate them? :pray:
Stavljam copyright na tu temu. I trade mark. Ty.
U SA su imali smisla, koliko toliko, uzimajući u obzir koliko je tamo bilo praznog prostora koji ničemu nije služio van nekoliko misija. Ovdje? Mislim da nema svrhe trpati avione u grad sa neboderima na svakih nekoliko metara.
ma nemate pojma :) , bas je gust prelijetati avionom izmedju nebodera...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Helići su mi bili problem vozit kad sam prelazio na PS3. A kamoli tek avioni. :(
Ili su mi kontrole bile sjebane. Nemam pojma više. :(
u SA tesko voziti avione? c'mon, kaj vam je doslo? pa ja sam uspjevao to u vice cityu, e tamo je to bilo problem... doduse neznam kako je na konzolama, jer igram samo na PCu...
Ja sam govorio za GTA IV da je teško i heliće vozit a kamoli avione.
aha... nebih znao, nisam igrao... yet!= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Vjeruj mi. Helić u GTA IV ti je ko ona misija sa RC helićem u VC kad moraš izbombardirat zgradu. Premalo mjesta osim kad si iznad one rijeke
uuuu, ta misija u VC je bila gadna...= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Sad znaš kaj je kontroliranje Helića u GTA IV :(
Ma meni nije bio neki problem proći tu misiju u VC, ali me zanima što se dogodi u GTA4 kad propelerom zapneš za zid?
Ovisi o brzini. Ako polijećeš i ako se propeleri pale i mlate po zidu onda neće biti ništa. Samo nečeš moć poletjet. A ako letiš i zapneš za zgradu ili tako nešto, onda isto kao i u ostalim GTA-ima. BOOOM
GTA IV na pc izlazi 18.11.08 u sj.americi,a u evropi 21.11.08 :pray: :pray:
ko će čekati još dva meseca... :(
ali taman da kupim novu grafičku... :D
oujea.niko belić is coming home!!!= Citat =:
Izvorno postao napster107
Joj, nemogu vjerovat da na dolazi. Sutra ću instalirat SA i mod Niko Bellic tako da se malo ufuram prije neg što dođe.