Dosta svadji, flejmanja i dabl postova, slijedeci takvi che biti izbrisani. Shto se tiche brancha vechina je mislila da daje evasion -_-
Printable View
Dosta svadji, flejmanja i dabl postova, slijedeci takvi che biti izbrisani. Shto se tiche brancha vechina je mislila da daje evasion -_-
Nego da pitam ... Frend mi kaze (iako se slabo sjeca) kad je davno igrao postojao je heroj koj je bio Alien (model i lik sve iz Aliena) .. jel moze to neko potvrdit? (i pridodat mapu .. ako nadje)
kako mu mozes reci da je nub ako ga nikada nisi vidio kako igra, nemojte se ponašati kao mala djeca= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
Shadowww
ti si idiot!
daj poof je odlican za creepanje i za brz help a šta se lothara tiće išo na to ali to rebas jako brzo izvesti, i ako dobro izvedeš dobiš 4:1 + svi tvoji creepovi a sve njegove pobiš + 800dmg njemu to ti je odlicna taktika i svugdje pali
a kaj se tiče grančica ja nevjerujem niušta i nikada ih nekupujem. mene nikada nečete naći sa grančicom u ""ruci"" idem samo kada je kod mene bratič koji misli da je šansa veća
i ajd se smiri nisi ti najbolji i sve
NoNCoNFoRMiST
lothat je dobar ako znaš igrat s njim i sa nekim herojima evo ti pwnage
imas pravo, idiot sam.
hvala kaj me u tome podupireš= Citat =:
Izvorno postao Shadowww
Poduprijet ću vas obojicu sa po jednom opomenom ako nastavite sa ot-om,jasno?= Citat =:
Izvorno postao KI KI
dobro, možda mu opomena pomogne
a sada OnTopic
igro sa nevermorom
i pwno zbog 1 i 2 magije
jeste znali da 2 magija djeluje na denay?
a prva treba malo prakse i gg
lol, pa ofc da smo znali o.O Barem ja >.<= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Za prvi skill je dobro imat eng keyboard :P
I ja sam znao, s njim denayam kad i ne treba .. a za onaj skill kad igram s njim, onda lijepo shift+alt da dobijem y=z a kad idem samo promijenim...
To je super kad ide melee na tebe, samo stisnes c,x,z (y) :pray:
Gledo sam clan match, i tip je super last hito, nakupio dusa .... i onda u 1 laneu pobio sve sa requiem of souls (da su bila jos ostala 2 bio bi 5-kill, ovako samo triple) :pray:
aj pojasni kako funkcionira njegova ulty, nikad nisan bas pretjerano igro s njim i obraco pozornost na njegove spellove
Shto vishe creep killova ima (tj pohranjenih soulova) to ult radi vishe dmg, neznam tochno koliko po soulu.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Za Nevermorea je dagger must have
@ragnarok chujem da igrash 1v1 pa pickash meepa :rotfl:
ozbiljno hocesh?= Citat =:
Izvorno postao Marcellius09
reci cu ti...
sve je to pochelo u @(igraonici u mom gradu) gde sam igrao non-stop wc3, a ne dotu... i tako jednog dana dodje moj drug iz bijeljine sa turnira u WC3 i donese neko sr*nje zvano DotA... Mi se s*ebali kad smo to vidjeli... Glupost ziva pomislishe svi... I mi pocheshmo igrat dote 4-5 sati na dan i tako vec ima 3 god... Ta ekipa koja je pochela igrat dotu tada je postala i moj team. igravshi mi po svakojakim turnirima mi smo skontali da smo dobri chim smo osvojili 3 turnira od 4 (chetvrti je osvojio CLAN DEUS) iz beograda koji su se tada niodakle pojavili. da smo znali da ce i oni igrat ne bismo se mi prijavili.
Posle tako nekih turnira mi smo 2006/2007 godinu unhestvovali na turniru MYM'S PRIDE koji se odrzava svake godine i u njemu igraju sve zemlje svijeta... E sad ti pogadjaj koja je ekipa igrala za BiH!!! JA I MOJI FRENDOVI!!! odigravshi to i pobijedivshi samo 2 mecha na tom turniru (igrali smo 6) shvatili smo da cemo dosta daleko dogurati.
KO IMA VREMENA DA CHITA MOJ ESEJ NEK IZVOLI!!!
btw ne igram za klan nego za reprezentaciju...
Jel ti znash sluchajno Stoitck0va? :) On je igrao za vashu repku, ali brijem da je preimba bio za vas x) nhf
hmmm pa sad... stoichkov... nije igrao za reprezentaciju 2006/2007 mozda nekad prije lik je vjerovatno iz sarajeva ali DOBOJ je ove godine ishao na MYM'S PRIDE, tj. moja ekipa.
Edited by me: SRY.
[quote=Systematic Rewerse]Shto vishe creep killova ima (tj pohranjenih soulova) to ult radi vishe dmg, neznam tochno koliko po soulu.= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":2vdkg4ep
Za Nevermorea je daggerSmust have
@ragnarok chujem da igrash 1v1 pa pickash meepa :rotfl:[/quote:2vdkg4ep]
ja mu lothar skupljam
A ne ja sam se zahebao, lik zhivi u BiH ali je rodjen u Srbiji i to, igrao je za Srpsku repku...= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
@systematic
de mi reci shta znachi /srezano jel to znachi da sam copy pastovao il shta? ne razumijem
/srezano ili /cut zsluzi da se ne radi prevelika piramida
igro ja sa meppom na apem i gle čuda FB za mene u 1:38min ubil sam skeleton kinga :P
neki nub ali FB
Ukochite ljudi!!! Gdje vi uopshte igrate? Da vas mozda nadjem i (nadrobim male djece)! hocu i ja malo sa "pr0ovima" igrat da mogu imat evasion 6% sa 6granchica LOLZ!!!
GGC, ja neznam ovdje nikog da zna igrat dotu, bash da zna, nhf svima mozda ste se promjenili od kad sam zadnji put igrao.
Marc bi bio dobar da neigra na bnetu sa nubovima, ovako kad dodje na ggc svi ga pwnaju XD
neznam dal si ti preskako citajuci postove ali svejedno, ponovit cu. reko sam ja da su svi ovdje znali da grancica ne daje evasion... to je svakome jasno kao i voda tako da nemoj biti sarkastičan i cini čan itd vec se uljudno ponasaj= Citat =:
presta sam igrat na bnetu i sad igram sa onim likovima iz sky klana= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
http://www.dota-league.com/= Citat =:
probajte tu da igrate... hehe ima noobova(kao i svugdje) ali zato ima i ljudina kojima ne mozesh nishta! treba original wc3(ovo sam morao dodat zbog nekih ljudi(modova i admina :D ))
e tu ja igram i mogu vam reci da dotaliga je najbolja od svih partija koje ste do sada igrali! vjerujte mi!
eto sad znash mene koji stvarno al bash stvarno zna igrat dotu, al nismo igrali pa da ti dokazem!!! dodjem mozda na GGC nekad koji ti je nick... meni je CycleAllAround.. budem ja tamo samo mozda 2X mjesechno al cu se potruditi vishe ako dobro igrate poshto necu da mi decay radi na dotaligi accountu= Citat =:
ja isto igram bolje od velike večine i igram ju dosta na dan kojih 4-5 sati
tak da bumo igrali svako sa svakim ako se slažete
Ja pauziram vech nekih 5 mjeseci ^^
od kada si moderator, ha= Citat =:
ma razumim te to je težak posao nadzirati Warcraft III (...), ....... 1 i 2
ono jedan post u dva sata se tu posta
[quote=KI KI]od kada si moderator, ha= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":2x1ef5fp
ono jedan post u dva sata se tu posta[/quote:2x1ef5fp]
Ne diraj mi sysa da ne bi bio jedan post manje :P
eda što se tiče onog matcha što smo pokušali organizovati,premjestiti ćemo ga za raspust itd
igra sam i ja dota ligu i nije nista posebno, mozda kad upadnes sa likovima iz top 50
dodi mi lane kad god os i aj me nadrobi ko malu djecu plz= Citat =:
edit:sys pa sta za pro avgn00ba nikad cuo nisi :O :'(
edit:a onaj koji igra s sky klanom nek pozdravi pro ksera urgasha -_
hehe jucer je sa rikijem imao skoro 20 ks :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
a fu zaboravio sam na tebe :P= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
[quote=KI KI]od kada si moderator, ha= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":ojjecpli
ono jedan post u dva sata se tu posta[/quote:ojjecpli]
Ne, bio sam prejak, niko nije htio igrat samnom u laneu :( Dodjem ono sa merliniem u game, i on ff. Svi ga pitaju zashto, on ofc kazhe zato shto je morao biti protiv mene u laneu :roll:
ja bih volio protiv tebe u laneu= Citat =:
Znam svi bi :P XD
ja znam da ja nebi ^^ inace volio bi specati kiki vs sys bilo bi zanimljivo, i to jako. sad ako ocete igrati, ja cu vam hostati ako smijem specati :D
joj sys gamad stara jel još dotu igraš ?= Citat =:
jel ti jos igras ili si odusto od tog?
btw. sjecas se turnira? ja onaj wojin a ti oapdaren brewmaster, right? bilo je gusto, ali ti nikako nisam mogao prdnuti u late game-u
a joj ja se sječam još na đerijevom forumu onog turnira kad nisam znao 2 itema složit... sys je prvi lik koji me podučio nekim cakama i gledajući ga i igrakući protiv njega covjek stvarno puno naući...
sys ajmo nabacit jednu partiju za dobre stare dane, pa presudi koliko sam napredovao
mene sys pobjedia u finalu, on veno, ja slithice= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
uvik bi mi uteka sa lotharom :rotfl: