gaddemet jedva cekam da probam. Nadam se da ce biti barem upola efekt kao kod jedinice i dvojke.
To je efekt neizlazenja iz sobe. Jedino u kriticnim slucajevima. Ajoj kad se sjetim... Ne bi mi teško palo!!! :nonono:
Printable View
gaddemet jedva cekam da probam. Nadam se da ce biti barem upola efekt kao kod jedinice i dvojke.
To je efekt neizlazenja iz sobe. Jedino u kriticnim slucajevima. Ajoj kad se sjetim... Ne bi mi teško palo!!! :nonono:
Fallout će biti odličan RPG,jer sumnjam da Bethesda nije u stanju napravit odličan RPG.Iako će biti dosta inovativan,kladim se da će se čuti dosta starih fanova koji će govriti kako je igra loša,a pa se zavući u svoje sobe i igrati je.
Nitko ne kaže da igra neće biti dobra, ali svi kažu da igra ima samo ime zajedničko sa originalnim Falloutom.
i atmosferu.
I stalker ima sličnu atmosferu pa se ne zove Fallout.
nakon australije i njemačka će dobit cenzuriranu verziju (u kojoj neće biti eksplodirajućih glava i dijelova tijela) :thumbs1:
wtf,cenzurirana verzije,bez eksplodirajućih glava i dijelova tijela,lame.Sram ih bilo.
Samo da nama to ne uvale,jer ču onda morat nać igru drugim putem,ili skidat hrpu modova koji će to ispravljat.
Ma baš je hrvatsku vladu briga što će mladež igrat. Nama će doći full igra 100 po 100.
Sumnjam da je hrvatska vlada čula za riječ "Igra".
Čula je...oni najviše vole igrati Proračun,Vanjska i Unutarnja politika i Dizanje poreza.
Ma nije istina. Najdraža im je igra Zagorčavanje života poreznih obveznika 2: Iznad mogućnosti
EDIT: Sad sam se sjetio da kršimo jedno pravilo foruma o neraspravljanju o politici
I još jedno o OFFTOPICU!
Jesu li objavili informacije koliko će nam otprilike trebat da prođemo main i sve sidequestove za igru i koliko će njih uopće bit?
Mislim da da, no nemrem se sjetit, znam samo da je dvoznamenkasta brojka
Kazu da nisu htjeli napravit ogroman (bezlican) svijet ko sa Oblivionom da igra ima preko 100h (ko sto kazu da je imao Oblivion, za mene je imao samo 2h - dovoljno da izadjem van, dodjem do kraja thief guilde i obrisem igru) nego igru sa manje sati ali da ju mozes vise puta prelaziti razlicito, te da svijet i prica imaju smisla.
Nadam se da su ispunili to, pogotovo dijaloge jer bih onda mogao cak i probat igru
Čak je i probati??? Ma znam da igra odstupa od originala, ali ipak će biti igra koja se ne propušta. Makar ćeš je izbrisati nakon sat vremena, mora se probat.
Ma, nece mi se dat instaliat ju, sigurno ce podosta mjesta zauzimat.
Gle da bi probao moram ju kupit a mislim da ce to bit bezveze potrosenih 350kn. (nemam flat ak si to mislio)
http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/videos.html
Pet novih fallout 3 filmića.
EDIT: evo pogledao sve i..meh :roll:
- AI je glup ko kurac, ali ono patetično nesposoban, lik stoji na mjestu i pištoljčićem puca u Radscorpiona koji se nalazi metar od njega i otkine mu nogu repom,wtf? :o
- glas na interkomu jer muški Redguard iz Obliviona, gospodin Burke je Imperial Guard, naravno čim ih čujem malo mi se počne povraćati, ne zato jer im je glas loš nego je toliko već isfuran u oblivionu i jednostavno previše podsjeća na tu igru.
- borba je traljava, VATS je naporan već nakon par minuta..
- znam da je ovo daleko od fallout gameplaya ali oni čak ni atmosferu nisu pogodili a to je žalosno.
- nakon Mass Effect dijaloga ovi su pre ukočeni
- animacije kretanja su već tradicionalno ultra loše, tipično za Bethesdine igre, zaboga dovedite si kvalitetne animatore, očajno vam trebaju.
sad gledam i ono wtf skuzim da su glasovi isti ko iz obliviona prelose
a oni roboti kaj zive u vodi i imaju neke kljove na rukama...no coment
lik u vatsu pogodi raidera u ruku i ovaj umre,koja je onda opce svrha ciljanja djelova tjela kad di ga god pogodis umre isee
loše, definitivno loše.
mislim da smo zaslužili puno više.
kulminacija su oni rakovi koji hodaju na dvije noge.
AI je preloš. 80% igre po viđenom svodi se na VATS i daje nam poruku da jednostavno možemo zaboravit na diplomatski pristup. Pa zar oni misle da ću ja u 20 sati glavnog questa gledati 10 sati animacija raspadanja ruku nogu i glava korištenjem vatsa?
Ma ne moraš ga uopće koristiti, moguće je igrati potpuno bez njega.
Ma ljepo su se oni uvečičali sa Elder Scrolls. Možda moderno vrijeme nije za njih. Razoraralo me.
Apsolutno se slažem s ovim, nakon ovih novih filmića, izgubio sam sav interes koji sam imao za za igru.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Dijalozi i animacije kretanja su me najviše iživcirale, nemogu vjerovat da barem taj prezentacijski dio nije dobro odrađen. A atmosfera, barem ono što se može naslutit iz filmeka, je nepostojeća i uopće nisam imao osjeća da je ovo neki post -apokaliptični svijet, nema to nikakve veze s prva dva. Još se nekako i previše osjeti štih Obliviona, jedne od meni najgorih igara ikad, još i potpomognut Voice Actingom, stvarno je i meni zlo bilo. Nikad nisam bio preveliki fan Fallouta, mislim, odigrao sam ih obje i bile su mi odlične, ali tek sad nakon ovolikih videa razumijem sav bijes koji okorjeli fanovi imaju prema ovom. Nekako mi se čini da ova igra baš i neće dobro proči kad izađe, ja znam da je sigurno neću igrati.
više sam aludirao na opciju isključivanja te animacije. bilo bi ok samo da normalno nastavi igra odmah nakon što lik opuca da se možemo kretat, a ne ovako 2 sekunde se troše bezveze. možda ne na početku no sigurno već kod sredine igre znaš kad ćeš napravit critical i kava će animacija umiranja uslijedit.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ne znam o čemu pričate, jer je od prvog dana jasno da će Fallout 3 biti ovo što su prikazali na videu i u tome su uspjeli.
Glazba je odlično pogođena i niti jedna ne odstupa iz vremenskog razmaka. Osim toga, ona prva, u kafiću, bila je Maybe koja otvara intro jedinice. Full nostalgija.
Meni je atmosfera okej, jer na kraju krajeva, tako bi izgledao i stari fallout da je bio u ovoj grafici.
A jedina boljka u razgovorima je klasična bethesdina, a to je da NPC-ovi započinju razgovor trivijalnim stvarima. Najbolji primjer je onaj djed u gradu, koji počinje o razrušenom svijetu i koječem bez ikakvog razloga. A tu je glupost imao i Oblivion, i prije njega morrowind, i prije... skužili ste.
Wedran....ti si optimista?
A i uzvici NPC-eva za vrijeme borbe strasno podsjecaju na one iz Morrowinda i Obliviona, ne? U redu je ako vitlaju macevima ali ovako se cini nepotrebno.
Pomalo staticna borba budi nadu da ce igra biti vise RPG orijentirana. Drzim palceve.
A gle, veći promašaj od Fablea ne može biti, a koliko je ljudi njega odigralo.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Recimo, nitko ne bi spomenuo odličan reply value. Letemazo, razneseš cijeli grad u kojem si bio dvije minute. Što da si se udružio sa šerifom i krenuo to isto napraviti onom tornju. A i taj toranj je iznutra predobro modeliran.
Po cemu je Fable promasaj :( ?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jesam li ja jedini koji se jako veseli ovoj igri?
Animacije su katastrofa, a snjima i AI. Osoba stoji potpuno mirno ispred neprijatelja (ona cura i golemi skorpion u trećem videu) drži pušku i puca, a ovaj se njoj približava i otlkine joj nogu.
Bez brige, "Od početka smo vjerovali da će Fallout 3 suckati" klub će vas sve rado primiti. ;)
Skidam HQ filmiće pa javim utiske nakon toga... koliko je sveukupno dugo?
Ma više nije ni pitanje hoće li to biti dobra Fallout igra, neće. Meni se čini da je došlo do toga kako će ovo generalno biti PROSJEČNA igra bez obzira kako se zvala i kojeg je žanra.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
-Mass Effect(a i mnoge druge igre) ju je pokopao u kvaliteti voice actinga i same prezentacije dijaloga.
- AI je retardiran da je to već smiješno za gledati, mac igara je to bolje izvelo, animacije također.
- samo napucavanje je nekako nespretno, VATS je izveden katastrofalno
- opet kompas pokazuje "gdje ima zabavnih stvari"...ako je igra dizajnirana tako da mi kompas mora pokazati gdje trebam ići da bih se "zabavio" onda je to loš dizajn
- forsaju glasove iz Obliviona, samo čekam da mi naleti "Stop right there, criminal scum!!" Zar je bio problem staviti druge voice actore za likove koji će ostaviti veliki "utisak" na igrača, mislim ono Mr. Burke me nagovara da detoniram atomsku bombu a ja si mislim kako lik ima isti glas kao Imperial Guard, toliko o imerzivnosti.
Mislio sam da će bar ostati Fallout atmosfera ali ne.
One radio stanice jednostavno ne pašu, glazba je iz 50-ih ali to je blesavo, nigdje tijekom samog igranjaSu prošlim nastavcima nema takve glazbe. Potpuno su izostavili tip glazbe kakvu je napravio Mark Morgan za Fallout 1 i 2, ono je bilo super atmosferično i potpuno je odgovaralo štihu postapokaliptičnog svijeta.
Zar ne izgleda glupo gledati lika kako se kolje po tobože nekom wastelandu i usput sluša onakvu glazbu na radiju?( da su je stavili samo u intro i eventualno u poneki bar, odlično)
Onda, pravi soundtrack, znači ne pjesme s radija, je također promašen, počne lijepo ambijentalno svega 2-3 sekunde pri samom izlasku iz vaulta i nažalost odmah zatim
se pretvori u nešto posve drukčije. odlična je to glazba, ali ne za Fallout.
Onaj tower je valjda imao sreće jer izgleda kao da je tek sagrađen, mada je apsolutno sve oko njega hrpa smeća. Na interkomu Redguard ghoula zove "zombie". Tupili su im godinama da nije zombie nego ghoul, i da to nije isto,ali ne, morali su napravit suprotno.
Grafika je ok, ništa posebno, teksture su low-res, ne znam je li zbog konzole, možda će bit ljepše na PC-u.
Nisi. I ja jedva čekam.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
imam dvije strane
moja optimisticna narav mi govori da ce ovo biti dobra igra
iskustvo i videi mi govore da ce suxxsati
Pogledao... meni je zapravo tužno kako igra pored toliko dobrih strana (glazbu na stranu, atmosfera je poprilično dobro pogođena i krajolik je stvarno impresivan, mogućnost sklepavanja vlastitih makeshift oružja, PipBoy, itd) ima isto toliko stvari koje su jednostavno... loše, uglavnom zbog loših (da ne kažem glupih) Bethesdinih odluka u razvoju. Stvar koja mi se sviđa, i za koju sa postao sucker u zadnje vrijeme, je filmski pristup (ono razaranje Megatona je impresivno, jako impresivno).
Glazba je stvarno previše tuđinska u svijetu kroz koji ne šetaš kao da ideš na piknik i po meni bi (bar vani - nemam problema sa glazbom u barovima) trebala biti neka atmosferična i tiha glazba, a ne prokleta koračnica (ono, u stealthu su, a muzika trešti dok gluhi Raideri ništa ne kuže... okai), a ponovno korištenje istih voice actorsa je jednostavno čista lijenost od strane Bethesde (vidim da striko Lachence opet reprizira melodičnog i zlokobnog lika u vidu Mister Burka, koji mi se odmah svidio (vjerojatno jer lip sync bolje radi na sporijoj ekspoziciji)) i samo se nadam da im to nije neki homage na Oblivion jer to stvarno nije nešto čime bi se trebali toliko hvaliti.
Oni rakovi? Odmah mi je palo na pamet "Mudcrabsi za 1000 godina", posebno kad se baci oko na dizajn gornjeg oklopa. Vidim da neprijatelji ovaj put imaju slabe točke što je OK, ali to me vodi do VATSA. Iskreno, ne znam što Bethesda misli u svojoj glavi - je li im namjera da dijelovi tijelo otpadaju onako bezveze bez obzira kolika je sila primjenjena ili su jednostavno lijeni poraditi na vlastitoj kreaciji? Mislim, snajper otkida glavu (mogli su se jednostavno odlučiti za RUPU u glavi), ručna granata ne radi ništa do li baca neprijatelja 3-4 metra u vis? I da, Oblivionova komična gravitacija se izgleda opet vraća (obratite pozornost kad napucate neprijatelja Kalašom, a ovaj na mjestu napravi jedan salto u zraku) tako da... lijenost ili apsolutno odvratna odluka (ne znam što je gore). I da, Powerfist izgleda kao da je ispao iz W40k settinga, a ne Fallouta.
Al' neka im je, glavno da je Jet opet u igri. :)
fizika im opet suxxsa, da...
Čemu se uopće povlači paralela s Falloutom, kad se zna da ne može biti izometrična plejada easter eggova?= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Je, slažemo se. Ali najbolje sad da prekidamo sav dijalog u svim igrama jer ne može dostići razinu Mass Effectovog.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Frajer ne igra, nego prezenzira igru, zato se zaletava u sve i koristi često vats. AI je jednak stotinama drugih igara.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Prema archivementima i oznakama kontrola si mogao zaključiti kako se radi o xbox verziji igre. Tvoj će mišonja biti daleko spretniji i fluidniji.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Yup, marker has been add to your map. Bad, ali to je bilo očekivano. Vjeruj kad ti kažem da će mod već s datumom izlaska biti vani.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Da ja radim u Bethesdi, napravio bih istu stvar i ponudio posao istom čovjeku, za kojeg znam da će posao odraditi korektno.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Meni je Pakleni Šund smeće film, jer glumi onaj tip iz Groznice subotnje večeri. Ista stvar.
Atmosfera je ostala u potpunosti, eventualno će fore popustiti.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Mogu reći kako onaj grad izgleda i bolje nego što sam očekivao, i kako se utjecaj Mad Maxa vidi više nego ikad.
Naprotiv, meni je glazba najveće oduševljenje u igri, i sama njena izvedba. Naime, ljudi su napravili radio stanicu, i puštaju jazz, blues stvari koje su se tada puštale. Još kad spiker odjavi Ellu Fidzgerald. Predobro. Ja bih u quoteu boldao "u prošlim nastavcima". Ma kakvim prošlim nastavcima mravojed čovječe. Kao da je 98. obujam materijala kojima programeri raspolažu velik kao danas. Da su mogli, to bi i oni tada tako odradili. I da su imali love za licence. Takva postaja je jedino pravo rješenje, a pozadinska glazba višak.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Ista stvar je bila sad nedavno u Bioshocku, i vrhunski je podiglo atmosferu, tako da ne sumnjam da će fallout to dovesti na čak jednu višlju razinu.
Nisam pozorno slušao film, ali starkelja ima para, i objašnjene su neke stvari oko rezidencije.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Grafika je vrh, dok god igru igra što više ljudi zahvaljujući manjim zahtjevima.= Citat =:
Izvorno postao Mravojed
Meni izgleda sasvim u redu igra,lijepi efekti vode,puno eksplozija i atmosfera uopće nije loša.Hvala ti W3DR4N što si pobio argumente protiv igre,sad je željno išćekujem.
:thumbs2: Lijepo rečeno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Napokon je netko pohvalio igru zasnovano na činjenicama, za razliku od većine koja ju već pljuje jer ne izgleda predhodnici.
I onda se žale na grafiku, a opet bi htjeli da igra bude u izometričnom stilu koji nemože ponuditi niti približno lijepu grafiku kao što ju igra sada ima.
Ovo neće biti najbolja igra svih vremena, ali će ponuditi puno sati zabave, odličnu atmosferu, glazbu i grafiku.
Možda neće imati sve fore iz predhodnika, ali i Oblivion je pojednostavljen u odnosu na Morrowind, te je svejedno vrlo dobra igra.
A oni koji ne misle tako, nemoraju igrat. Njihov problem.