Probati ću sutra uhvatiti screen na Gran Turismu, al izgleda da većina igara ne podržava tu kombinaciju, pa hvataju ko i ti s karticama.
Printable View
Probati ću sutra uhvatiti screen na Gran Turismu, al izgleda da većina igara ne podržava tu kombinaciju, pa hvataju ko i ti s karticama.
Mislim da jedine igre koje podržavaju su Wipeout HD i jedan Modern Warfare.
I to je to.
Dok Dragon's Dogma npr. ima ugrađen svoj screen capture pod optionsima.
Ima i MGS4 screenshot capture.
Dobro, možda još neke imaju svoj.
Ali point je da bi (su) sve trebale imati neki univerzalni, kao što sad PS4 ima, kako čujem.
Neće ni Gran Turismo. A jbg. Isto samo preko PS botuna, pa na Pictures i onda mogu tek.
Gran Turismo ima vrhunski photo mod.
Vedrane jesi ti ubio Nashandru ili još ne?
Preteška mu je.
Zna netko koja je fora sa poljskom verzijom igre? Ima na g2a.com za 10$ manje od global. Al svejedno mislim da ću pričekati mjesec dva, prošao me hype.
Ja napokon počeo NG+ nakon 20 sati PvP-anja, čišćenja pilgrims of the dark i kupovanja magija za trofeje.
Pa kaj ćeš ganjat platinum?
Takav je plan.
A zašto iz jedinice nemaš?
Ne sjećam se točnog razloga zašto sam stao ali došao sam do polovice NG+.
Ubio last gianta, pursuera, dragonridera, dragonslayera, flexile sentry... I više mi se neda ;(
Kad ti je preteško.
igram backup igru vec 2 ure, vjerojatno goty
Pošto uskoro izlazi pc verzija, možete li mi u kratkim crtam napisati što je drugačijje u odnosu na prvi dio? Jesu li mijenjalli kaj mehanike (nešto sam čuo da sada gubiš zdravlje a ne duše kad krepaš, no možda sam to neš krivo shvatio) i tak općenito jeli na razini jedinice itd.
Na razini je jedinice, promjena ima, al neću ti ih pisat jer smo ih stoput naveli.
Listaj malo topic.
Pri svakoj smrti gubiš određeni postotak zdravlja do maksimalno 50% (75% s posebnim prstenom) koji možeš vratit vraćanjem u human form.
Human form se vraća sa consuambleom human effigy, levelanje moguće samo u centralnom hubu.
U početku imaš samo jedan estus, možeš imat maksimalno 12 komada pronalaskom estus flask shardova. Intenzitet estusa se pak pojačava sublime bone dustom.
Kod upgradea opreme više nema white, blue, green i red titanita, sad je samo obični (i twinkling) a za infuziju se koristi posebno kamenje koje je dost lako za nabavit.
Fast travel do svakog bonfirea.
I uz fast travel je prvi prohod duži od kampanje jedinice sa silnim backtrackanjem.
I dodali su plin koji u roku odmah razjebe svu opremu.
E i durability se resetira na bonfireu, ali je i puno niži.
Zvuči zanimljivo u globalu. Već vidim da ću glavninu vremena sa 2-3 hpa okolo hopsati.
Dodali su i otrov u neograničenim količinama.
Samo ti se ne znaš nositi s otrovom.
A tako lako se izbjegava i/ili liječi.
dobio steam key za PC
zbogom zivote
Jesi ljut kaj su ti spojlali pošto nisi pogledao 10 walkthrougha i već složio build?
Tek sam danas složio build. Bartuc već prešao.
A ti još nisi?
Sramota.
http://cloud-3.steampowered.com/ugc/...BD126C5E9A562/
Lol.
Baš mi ovaj screenshot izgleda koa android verzija. U igri izgleda puno bolje.
i ja sam primijetio da ovi screenshotovi od ekipe na Steamu izgledaju dosta loše
Prvo su me jedno 5 puta ubili nekakvi sa poisoned clubovima. Onda su me silovala tri praščića...
Sad sam pak jedno 10. puut krepao u onoj šumi kad mi se 3 ona kretena naseru odmah na lojtrama.
I nisam još uspio ni 900 soulsa skupit za prvi lvlup, tj imam ih sada AKO uspijem retrieval napraiti.
Good times.
Ajoj, nećeš ti daleko.
Ništa strašno Outmind. Windwalkera su uspjele ubiti one babe koje rade lika.
uuuuuuu
nemože niže od toga
*crnci*
Znači stigao naslov za tih par mazohista i na android. PS2 publika ga se već do sada valjda zasitila.