Gdje vidiš 265? Ja vidim samo 300...
Printable View
ja planiram uzimat isto u drugoj polovici iduce godine, valjda izade jos par dobrih stvari i najavi se koja bijesna ekskluziva. zasad me interesira last of us remaster kojeg nisam igrao, bloodborne i par indie igara, ali ne sumnjam da ce pocet ekskluzive iduce godine
Nema edita...
A da zapravo, 265 ispadne sa dostavom.
Persona 5 dolazi i na PS4.
Op i Dragon Quest Heroes najavljen, moze.
kaj je neka konferencija/sajam?
http://blog.eu.playstation.com/2014/...2014-tomorrow/
Zavrsilo maloprije.
Ja naručio na game collectionu lel.
Koga? Konzolu?
Onda peglamo Destiny?
Opet je 2500kn s dostavom na gamecollection-u. Dolazim i ja u napast da nekako iskeširam pare i naručim lol.
Da, mislim da bi mogo destiny uzet kad mi sjednu ovi bodovi, nekih 7 i pol funti dole sa cijene.
Još su ovi iz sony hrvatska frendu rekli da bez problema možemo uzeti 3 (?) godine dodatnog jamstva za 400kn. Ne znam sad koliko je ovo europsko jamstvo kaj dobiješ odmah s konzolom, godinu ili dvije?
I kaj bu te sa garancijom? Imate na njuškalu po 2700 sa nekom igrom i važećom garancijom. Ljudi se brzo zadovolje pa prodaju.
Npr.
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/p...oglas-12589150
Ja nemrem koristit tuđi gamepad. Tuđi miš. Tuđi telefon...
Kad radiš perverzije sa vlastitim pa misliš da su i drugi isti.
A ja isto nisam ljubitelj rabljene tehnike.
A dodatna garancija nikad nije loša stvar, rađe potrošim 400kn pa nikad ne iskoristim nego da mi rikne po isteku osnovnr garancije pa se moram mučit sa servisima i/ili zamjenama.
Jedan lik (na Rebootu ili gdje već) je uzeo PS4 samo zbog Last of Us, naigrao se u tjedan dana, ne zna kaj bi više s njim i onda ga je prodao.
Tak da, ak je rabljeno i ima garanciju, vjerojatno je sa samom konzolom sve u redu, al likovi se zbrzaju.
Ko Maloki s Vitom.
Već su mi dva pua otkazali narudžbu bez nekog posebnog objašnjenja.
Frendu isto tako pa im je poslao mail.
Naručio još jednom, ako opet otkažu onda zasad ništa od Destinyja.
Što su ti otkazali? Narudžbu za PS4?
Ne neg tvoju mamu LOL
Da, PS4.
A lol. To vide da previše ljudi nahrli na tu akciju pa brže bolje odjebu pola narudžbi.
Opet mi otkazali lol.
Poslao sam im mail i to je to. Frendu nisu na dva maila odgovorili.
Dosta neprofesionalno.
Zašto ne naručiš iz Slovenije Destiny Bundle za 3000 kuna. City Express ti dostavi za 40 kuna.
Ak ti se ne igra Destiny, lako ga utopiš prek Njuške za 400 kuna
http://www.gameworld.si/playstation-...b-destiny.html
Iskreno nabrijalo me to kaj je bila tak niska cijena, nisam uopće imao u planu tak skoro uzet. Sad sa tim otkazivanjem sam se dosta ohladio + ionako još imam hrpu toga na ps3.
Vidjet ću još.
Pa ovak te na isto dođe.
Prestani ga nagovarat.
Mislim da ti bilo koji Sony centar u Hrvatskoj prizna garanciju, ali to će ti Vedran znati bolje.
Posto smo u europskoj uniji u svakom ovlastenom sony servisu ti vrijedi garancija. Naravno uredjaj mora bit kupljen u zemlji koja je clan.
Onda čekam prvu vrijednu igru u paketu i naručujem od njih. 3000 kn zajedno sa nekom dobrom igrom nije puno. Samo ne znam koja je to igra kad ima toga ko dreka i na piceku.
Npr. Destiny
Ne trebaš čekati. Kupi onda to i zamjeni se s nekim za The Last of Us Remastered. Ili nađi TLoU bundle.
Da zaboravio sam na tu igru, to bi možda bilo vrijedno kupovine.
Jučer sam u Big Bangu u Novom Mestu vidio Last of Us Bundle za 439€, to je cijena solo konzole kod nas.
ako mislis na standarde, onda da
Haha xD
Spectrum, Amiga, PS1, PS2. Da, bit će da nisam nikada ni popeo. Inače PS2 sam nabavio dok još nije ni došao službeno u Hrvatsku. Dolazilo kompletno susjedstvo gledati plastičnu kutiju i ovu igru iako sam prvih mjesec dana vrtio samo prvi SSX i to demo...lol.
https://www.youtube.com/watch?v=YeWtC5yKf54
Ali ako misliš da mi konzola može zamijeniti PC varaš se. Bila i ostala kao sekundarna zabava. Jednostavno želim se maknuti od prokletog WOT-a. Čim sjednem za PC palim to govno od igre. Već sam ga 4-5 puta brisao sa kompa i opet instalirao nakon par tjedana.