http://www.jutarnji.hr/revolucionarna-i ... -/1083416/
Bog.
Printable View
Ima smisla to što tvrdi, samo me nekako "strah" da bi to u nekim situacijama moglo dovesti do namjernog promašaja penala, ili nezainteresiranosti golmana da isti obrani.
Taj Taylorov start je nešto što se često viđa na nogometnim terenima. Mala ali bitna razlika je bila što je to Eduardu bila stajna noga i pukla je. Da je bila druga, bilo bi bolno, za žuti možda i on bi pauzirao par dana. Ko što sam rekao, nekad je sekunda dvije dovoljna da od uobičajenog starta ispadne nešto za što nema mjesta u nogometu.
U pravu si, ali kako da sudac ocijeni intenzitet? OvoSsigurno nije odglumljeno i možda je sudac čak to i vidio. Ne može sudac sad čekati da liječnik provjeri ozljedu, pa ak je 5 mjeseci stanke onda je žuti, ak je više onda je crveni. Vidio sam par komentara na foru da nije to bilo tak strašno jer se brzo digao. Ionako mi je pun k izležavanja nakon svake sitnice.
Mateo Beusan > MILF hunter
Ne sviđa mi se ta Beusanova ideja, mislim da ne triba ništa minjat, radije nek se posvete boljem definiranju postojećih pravila i stvaranju boljih sudaca nego izmišljanju nekih novih pravila, pogotovo neko koje je toliko puno rupa.
Meni je još gora ideja Blattera da izbaci pucanje jedanaesteraca, ono, wtf. To mi je najjači i najnapetiji dio finala.
Dakako, al ona da se igra s manje igrača mi je još najluđa od tih kvazi ideja.
To su već drastične promjene koje bi trebalo prije dobro testirati. S jedne strane je činjenica da su penali lutrija i pitanje je da li je to najpravedniji način odluke o pobjedniku, posebno ako prije 120 minuta trčiš po terenu, a s druge strane to je uvijek poseban doživljaj. Bez obzira da li si samo "promatrač" ili navijaš za nekog kod izvođenja.
@Wizard
Znam da sam negdje čitao da je jedna od ideja da se igra sve dok netko ne zabije, ali na način da svakih nekoliko minuta momčad izgubi po jednog igrača. Misliš na to ili na nešto slično tome? Koliko god mi to glupo i bezvezno zvuči, bilo bi fora jednom vidjeti 3 na 3 na Camp Nou naprimjer :D
Ne nego je netko predložia da se igra s manje igrača, s 9 mislim, ako ne i manje. Neki je brazilac to bia, mislim da je to bia Socrates, al nemrem se siti. Uglavnom ideja je da bi bile utakmice puno zanimljivije, više golova i tako to, a to što bi to posve uništilo balans nije bilo previše bitno.
Ništa ne mogu korisno izgooglat, stvarno ameri moraju naći novo ime za svoj "nogomet", ovako neide više. :)
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Vi ste grozne osobe.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ja samo zelim biti realan. Juve ima najlosiji napad od svih ostalih jacih klubova ali i pored toga niko nije favorit protiv njih. Apsolutno niko. Mozda Bayern jedino jer djeluje najcvrsci.
O kako su samo progrijesili. :) Vise nego United sa Pogbom.= Citat =:
A tekma Uniteda i Reala je bila prepna sudijskih gresaka. Navijao sam za United tada koji je bio zakinut u par momenata koji su vec navedeno ali evo par momenata kada je Real zakinut.
Van Persi bio u ofsajdu u trenutku kada je Welbeck progurao loptu do njega, i Persi je nakon toga ucestvovao u akciji kod gola Manchestera.
http://www.sportske.net/text_images/201 ... 094457.jpg
Cuo sam komentare tipa KEANE BI POBIO SVE REDOM RADI ONOG CRVENOG...
Fergusona su mnogi navijači već 'razapeli' zbog Pogbe, osobito ako se uzme u obzir stanje s veznjacima u klubu prije godinu ili dvije, kada su donešene ključne odluke. Scholes je star i vrijeme je da ode, a vrijeme je i Giggsu, dok je Fletch u najboljem slučaju solidan izbor za carling cup utakmice protiv drugoligaša. Anderson prvotimac može biti jedino u klubovima ranga Brage i Juventusa, a redovito se polomi na 3-4 mjeseca svake sezone tako da se ne može ozbiljno računati na njega. Ostaju Carrick i Cleverley, prvi je najbolji veznjak kluba, drugi veliki potencijal, a oko svih drugih stoje upitnici. Prošle godine u rujnu Anderson se polomio na 5 mjeseci, kao i Cleverley, a Fletch je propustio sezonu zbog one bolesti. Fergie je ostao samo na Giggsu i Carricku i šta je napravio? Vratio Scholesa iz mirovine. Nisam mogao vjerovati da je to napravio, ali eto... Sad mu se sve to vraća i na neki način je to zaslužio.
"I didn’t want to sign a contract as Ferguson didn’t play me, even though there were no midfielders there. When I saw Scholes come back part of me was really happy as he’s a legend, but I knew it was the end for me."S- Pogba.
To je to. Šteta, imao je sve predispozicije da bude hit u premiershipu. Sad bi trebao doći neki Quintero iz Pescare. Pojma nemam tko je on i kako igra, ali radije bih u otišao u samostan nego pogledao utakmicu Pescare, tako da ću jednostavno pričekati da dođe, ako dođe.
Što se Keana tiče, on i Fergie se ne podnose tako da ovo ne treba čuditi. Ja i dalje ne bih dao crveni za onaj start, osobito jer je bio prvi takav u obje utakmice u kojima su odnosi bili korektni i prijateljski kakvi i trebaju biti između klubova ovakve veličine, al' eto, 'struka' kaže drugačije. Doduše, očito sam otupio na takve startove pošto pratim isključivo premiership, pa sam vjerojatno subjektivan ovdje.
A Nani... Šteta za njega. Jedno vrijeme je bio najbolji u cijeloj ligi na toj poziciji, po talentu je i danas, ali nešto se dogodilo. Propustio je popriličan broj utakmica, a prije sezone ga je Fergie već bio spreman prodati Zenitu zbog odugovlačenja s potpisom ugovora i tako... Stvarno je šteta što mu se ovo dogodilo. Ponekad je beskonačno iritantan na terenu, ali klub treba takve igrače i zapravo je igrao vrlo dobro do tog kartona. Zaha je već potpisan, isto krilo, tako da je to vrlo vjerojatni kraj za njega.
Nakon Barce :D
Zasto si ovo napisao pitam se ja... Evo odgovorio si dole ispod.= Citat =:
= Citat =:
Pretpostavit cu da bar Pirla neces uporediti sa nekim veznjakom iz uniteda. Trebao bi biti toliko realan. A ja posto imam malo sire vidike odgovorno tvrdim da u Juventusu postoje jos sva veznjaka koji su klasa za veznjake Uniteda. Vidal i Marchisio. Vezao im je Conte ruke da pokazu individualnu snagu kada je poceo praviti tim zanovan na timskoj igri. Marchisiu narocito kako bu manje driblao iako ima vrhunsku tehniku. Svejedno ti kvaliteti su preociti za nekoga ko prati nogomet malo sire.= Citat =:
Quintero ima slican problem kao i Giovinco a to je gradja,sitan je. Pa mu dueli fizicke snage bas ne pasu. Ostalo sve ima. A United je jedan od klubova koji cesto zna napraviti igraca od invalida sto znaci ako se Ferguson posveti Quinteru napravit ce od njega boljeg i korisnijeg igraca od Nanija.
Pirlo je jedini veznjak u Juveu vrijedan spomena. I to zato jer ga je Milan stvorio, on nije nikakva novost. Svi ti randomi tipa Pogba, Vidal, Marchisio se tek trebaju dokazati na međunarodnoj sceni.
Benfica-Bordeaux 1
Redbergs-Alingsas 1x
Steau-Chelsea Chelsea daje gol
Tottenham-Inter Milano 1x
Anzhi Makhack-Newcastle 1x
Fylkir-Grindavik 1x
Sta mislite?
http://i47.tinypic.com/eip5hv.jpg
Jedan optimistični. Neka veselo je.
@ Chupa: haz no idea šta je redberg i to, te fylkir
Fylkir je nogomet, redberg je kosarka, ugl ta dva su nebitna. Sta mislis za ostale?
I kako si mogao stavit x na benfiku-bordo :)
Mislim da Inter nema šanse , Tottenham(Bale) igra u strašnoj formi,pa je x kraj 1 nepotreban, ostalo je uredu. Kako sam mogao stavit? Kažem da je optimistični :)
Nisam neki prognozer, to ovako malo 4fun.
čupin listić mi paše (osim ako anži bude 0:0), masin i ne baš :D
ja stavio anži i čelski daju, plzen i totham bar 2 gola na utakmici
i na optimističnom benficu, plzen, zenit, rubin
Ove x2 na Masinom su jako jako optimistične.
Steaua Bucuresti 1 - 0 Chelsea
Stavio sam na Chel daje gol, poluvrijeme je. AJMOOOOOo
Anji mi je prosao :D
:)))))))) igrat na celzi dok je benitez tamo je kurac :))))))
u premieru su cisto govno, jedino ko igra u toj momcadi su mata i hazard.
jel prati iko premier mamicu vam? ovaj tjedan onako 5 parova igraju, ne znam kog da kapetaniram u fenteziju, imam suareza u spici a u vezi coutinha i balea, posto igraju tot-liv nisam ziher dal da stavim na balea il suareza. suarez je imo proslo kolo hat trick dok bale vec 3-4 kola za redom rjesava nenormalno.
Chupacabra u paklu kladionice.
ane pakao, cijelu vecer kafanises i onda ti ostane 5 kn i ides pijan ko govno radit listic. ujutro se cudis kolki je kof, di uopce nadjes te parove :)))
i naravno sve padne :)))
Surma: ja volim osjetit u grlu
Osjetio si, ništa od tih para :D
ILI IPAK? JESAMTI REKO ČAKRE!
Prosli mi Anji i Redbergs, sad sam se pomirio da Chelsea nece zabit gol. :(
jebem ih u oko
Edit: gotovo je, odose pare. :|
@tera
listici od 5kn redovito padnu, ne znam zasto se trudis :)))
Spušio čelzi :pray:
Đe si otišo s četa?
Komp mi se freezao.
Chelsea spusio, a Benfica i Totenhem vode. Ubit cu se :(((
Inter je katastrofa. Gledao sam ih protiv Milana i stvarno su bili odurni. A još nedavno su imali sve...
Valjali se u dubini...
Imali moje srce u svojim rukama...
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Misliš a?:)
Evo jedan od jučer, skoro:)
http://i45.tinypic.com/14mv048.jpg
Ovaj optimistični te žešće sjebo, nadam se da nisi uložio puno :)
5kn, ne sekiraj se:)
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
http://i.imgur.com/swnmDIM.jpg= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
hasni ne seri
Ne sere lik uopste. Ti igraci se ne trebaju dokazivati jer je njihov kvalitet ocit svima koji fudbal prate bar malo sire nego kraickom oka.
Ma vrijedni su i ostali spomena, ali isključivo u raspravama oko toga je li riječ o najlošijim veznjacima u povijesti nogometa.
Kvote na Barcu i Bayern su 1.30. Strava.
Lol da Marvine, zato se ne trebaju konstantno dokazivati u velikim utakmicama. Pa da, tak je sa svim velikim igračima. Ajd drži se ti glorificiranja Juvea, ide ti bolje od rasprave o nogometu.