-
Re: Kad ste zadnji put nadogradili računalne komponente?
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Nisam ti ja ništa podvalio. To što ti čitanje s razumijevanjem nije jača strana nije ama baš nijedan od mojih problema.
Ti niti ne znaš što znači čitati sa razumijevanjem. Evo objasnit ću ti: to ne znači da bih trebao znati dešifrirati tvoju bahatost i nepismenost ovdje na forumu, nego pročitati Anu Karenjinu i znati prepričati cijelu priču nakon čitanja.
Odi gledaj star wars glupane, jer vidim nikad nisi jedan roman u životu pročitao.
-
Prepričati "priču" nakon čitanja zna i onaj tko pročita sažetak. Treba razumjeti smisao cijelog djela, ono što je autor htio prenijeti. To je nešto što se uči još u osnovnoj, sjećam se da se sastoji od dva dijela al ne sjećam se naziva toga, no ono što još uvijek dobro znam je prepoznati to oboje. Da, to dođe od puno čitanja s razumijevanjem, no nekima (a poznam ih puno takvih) nikakvo čitanje ne pomaže.
Ako su tebe u osnovnoj učili da je prepričavanje = čitanje s razumijevanjem, onda je tu očito zakazao obrazovni sustav ili institucija u kojoj si se školovao. Ili si sportaš, onda je razumljivo.
-
Ti zbilja jedan jedini roman od sto strana do sada nisi pročitao? Ili jesi, ali nemaš pojma o čemu se radi? :D
Ili si kad je trebalo donijet lektiru, pod malim odmorom sažetak čitao tupsone? :D
-
Kakav si ti napuhanac, strašno. Ja sam svestran i volim se baviti raznolikim stvarima i mnogi koji me poznaju će to potvrditi.
A ti nemaš ni godine dana radnog staža i iskustva u radu, što je najbitnije ako hoćeš bilo gdje svoju pamet prosipati. Tvoj faks još uvijek vrijedi nula bodova.
-
jel ovo nekakva sprdancija ili ste oboje zapravo na spektrumu
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Ne znam što čekaju, a čekaju kao i s G303 mišem.
Bilo bi razumljivije da si napisao... "Ne znam što čekaju, a čekaju KAO ŠTO SU ČEKALI sa G303 mišem." ...jer ovaj KAO ŠTO SU ČEKALI dio jasno ukazuje ljudima da burek nije fin ako je nedovoljno pečen zbog nepoznavanja točne procedure hendlanja pekarskih proizvoda u završnoj fazi.
-
Nakupio sam više od godinu dana staža, tu se varaš. Ali ne vidim kakve veze imaju staž i čitanje s razumijevanjem.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Nakupio sam više od godinu dana staža...
Još ćeš se puno naraditi do penzije.
-
Ionako više neće biti mirovina kad će on imati uvjete.
-
Godinu dana staža sam ima sa 19 godina života, LOL.
-
Kako je krenulo ni ne planiram imati staž hihi
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Nakupio sam više od godinu dana staža, tu se varaš. Ali ne vidim kakve veze imaju staž i čitanje s razumijevanjem.
Na kraju nikakve, ali ti si prvi počeo mene podjebavati i vrijeđati. Klapac obični si za mene.
-
Da si razumio što sam napisao ne bi došlo do toga. Vidiš do čega dođe ako se ne čita s razumijevanjem, pogotovo ako to i traži razumijevanje materije...
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Godinu dana staža sam ima sa 19 godina života, LOL.
Drugačije je bilo šezdesetih
-
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
Drugačije je bilo šezdesetih
Je bilo je još gore, danas vam ne padaju granate po glavi i ne gledaš dal bu ti sutra u kasliću poziv za front.
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Da si razumio što sam napisao ne bi došlo do toga. Vidiš do čega dođe ako se ne čita s razumijevanjem, pogotovo ako to i traži razumijevanje materije...
Već sam ti pokazao kako loše si se izrazio, a pojma nemam koliko si u toku sa Logi hardverom, tak da sori ono...
-
Ok, priznam da sam se, po tvom mišljenju, loše izrazio. Ne negiram da imaš pravo na takvo mišljenje.
-
Godina dana. I ja bi rado sa 19 krenuo i mogao sam vjerojatno da nisam čitao karenjinu, učio elektrotehničke predmete i slično a i da nisam roknuo pokoje ljeto
Ali šta ćeš, to je moderno školovanje.
A jebote Vedro nije te tako isprovocirao da radiš takvu budalu od sebe. Spominjati radni staž u raspravi o poznavanju tipkovnica (lol) je ko usporedbe tko je više jebao, apsolutno seljaštvo. I šta nije da ti radiš u nekoj trgovini il negdje?
-
23 godine, još malo pa 24 i tek sam prešao polovicu, LOL. Da sam na početku pucao bi si u koljeno :D. Tak se meni smiju ovi sa 35 godina staža, vele da sam u banani.
-
= Citat =:
Izvorno postao
cham3leon
Godina dana. I ja bi rado sa 19 krenuo i mogao sam vjerojatno da nisam čitao karenjinu, učio elektrotehničke predmete i slično a i da nisam roknuo pokoje ljeto
Ali šta ćeš, to je moderno školovanje.
A jebote Vedro nije te tako isprovocirao da radiš takvu budalu od sebe. Spominjati radni staž u raspravi o poznavanju tipkovnica (lol) je ko usporedbe tko je više jebao, apsolutno seljaštvo. I šta nije da ti radiš u nekoj trgovini il negdje?
Radim u Agrokoru. Upisat ću PMF.
-
Sretno. A kad se misliš ženit, imat djecu ako ćeš studirati do 30.?
https://www.youtube.com/watch?v=vhhgI4tSMwc
pogledajte si ovo svakako
-
Ma ne, uskoro selim u Austriju i krenut ću radit i McDonaldsu dok naučim jezik i završim faks. Mogu i arhitekturu upisat jer već jesam mladi arhitekt sa iskustvom.
-
A o desetgodišnjem iskustvu u veleprodaji da ne govorim.
-
Inače u 3 godine sam nama napravio komplet ličku prugu za nagibne vlakove.
-
I sad ideš u McDonalds ribat šparete i glancat WC? Znam da nužda Boga ne moli ali sretno u svakom slučaju. Bio sam u Beču pa sam svratio i u McD i tam sam čuješ balkanski među osobljem. Nadam se da se nebuš tam dugo zadržao i da ima i drugih prilika.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Radim u Agrokoru.
I ja lol.
-
Vani je *ebeno radit u drekdonaldsu. Susjedov mali dječko od cca 20 godinica (tata mu gospodin doktor, a mama isto neki bitan i dobro plaćen *urac) je radije otišao tamo radit to *ovno od posla i u slobodno vrijeme uživa kao zmija na suncu, a plaćen je bolje (ili isto) kao ćaća mu ođe (s tim da mu matori ipak radi odgovoran posao jer čačka po ljudima) i bole ga brige za ovu našu balkansku *určinu od raspale države lopovske.
Ajmo lijepo svi van drkat *ičku švabicama i onda živjet od aljimentacije kao kraljevi na zrnu praška.
http://i.imgur.com/wWqUX3q.jpg
-
Kupio ovo, sutra idem po to.
Puno CoDa igram... a G13 je skup i ne izgleda baš udobno.
https://www.youtube.com/watch?v=0LQwudmEcC4
-
G13 je skroz udoban i vrhunski je komad hardvera, ja sam ubo na popustu dok je bio 400 kn. Također lcd je fora.
-
Nekako mi onaj palmrest na G13 djeluje prevelik, a na K60 tipkovnici je nešto slično i sva sreća da se to moglo odvojit od tipkovnice jer je bilo previsoko za dlan tj. neudobno užasno.
http://i.imgur.com/7WTvIqv.jpg
-
Ma kakvi, leži u ruci ko rukavica, odličan stik za palac, jako dobre tipke, ekran koji podržava razne gluposti poput
https://i.ytimg.com/vi/mxUSJcnmkjc/maxresdefault.jpg
ful je masivna pa dobro leži na stolu i ne miče se. Kao što rekoh odličan komad hardvera.
Koliko si ti platio? U principu mi se sviđa, sigurno bolje od prosječne tipkovnice.
-
99 kuna i ima još jedna http://www.zola.hr/contents/sr/d332_...rema.html#p696
Tipke su odlične i cijela tipkovnica je izvrsno dizajnirana, nema drivera, radi kao najobičnija tipkovnica tj. brojevi i slova odgovaraju onima na full size tipkovnici. Fakat sam zapravo sada iznenađen kako je jednostavno, a super korisno za igranje.
Teško da se može naći nova igdje. Baš gledam sad ebay i amazon i sve je SOLD.
-
Ma sve 5, zbilja ne košta puno. Ova G13 je sada 600 kn, ne bi toliko dao nikada.
-
FU najradije bih platio nekome da to ugradi.
Izgledat će brutala.
http://i.imgur.com/bx4tFWj.jpg
-
Koliko novaca i javi kave su razlike u temperaturama.
-
4 dućana u zg najvjerojatnije, a cijena je u rasponu 300 i 400 kuna.
Sutra selim u drugu kuću, tak da mi se neda otvarati kućište sada, a i pod temperaturom sam, tak da i meni treba hlađenje :D
Za par dana složim, pa pokažem sliku i javim temperaturu.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
99 kuna i ima još jedna
http://www.zola.hr/contents/sr/d332_...rema.html#p696
Tipke su odlične i cijela tipkovnica je izvrsno dizajnirana, nema drivera, radi kao najobičnija tipkovnica tj. brojevi i slova odgovaraju onima na full size tipkovnici. Fakat sam zapravo sada iznenađen kako je jednostavno, a super korisno za igranje.
Teško da se može naći nova igdje. Baš gledam sad ebay i amazon i sve je SOLD.
Hhahaha Isuse koje mrtvo smeće.
Popularnim igricama, Hellgate: London. Hhahahaha a u kurac.
-
Hellgate: London je bio jeben. Ti si u osnovnoj školi bio kada je izašla igra, vrtiću, ili?
-
Za ozbiljno sad, Hellgate: London je bio jebeno smeće. Imao je zakon uvodni cinematic i to je bilo to.