Skuži ovaj pack :(
Tko to može pokrenut pitam se :(
Printable View
Skuži ovaj pack :(
Tko to može pokrenut pitam se :(
Svatko.
Malo sporije dok ude u world ali inace ide sve glatko.
Ja sam probao ali bi mi se igra crashala kada bih ušao. Jej. :(
Čitaj jebeni readme na packovima i nauci patchati.
Jesam ja jedini kome minecraft laga mnogo više no šta bi trebao nakon nekog od ovih zadnjih updateova?
Wow sonic, ovo fkt nestvarno izgleda. Ja koristim misa's hd texture pack, i taj mi je za sada najbolji, no svakako ću bacit pogled na ovaj tvoj.
Sam ja jedini kojem je vanilla najljepsi?
Nisi, nije to to bez onog blocky štimunga :)
Iako sam i ja sad prebacio na texture pack, ovaj
Imate HD Vanilla Pack, a ja ponajviše koristim ove cartoonish packove.
:pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:pray:
Prerulaju mi 1x1 texture packovi :pray:
Sexy, nego jel ima neko acc i pass da apdejtam mc? :3
Dam ti sutra. Ovaj free wifi mi blokira sajt od Minecrafta pa nemogu sada pass promjeniti.
Sad sam prešao na SimpleCraft. Super mi je, fino pregledno, i ubrzava FPS.
Kaj je to, piramida za faraonovog cucka?
Igram se u pijesku.
Imao sam savršenu mapu negdje na početku lipnja dok sam još bio na 1.3 - trebao je to biti nekakav adventure roleplay gdje bi igrač tražio skrivene škrinje razasute ispod zemlje, u planinama, ispod jezera... napravio sam i jedan dobar dvorac, par razrušenih kula sa super podzemnim tunelima koji su vodili do tih škrinja, jedan "haunted" fort na vrh brda... world je bio dosta prostran, ravan a i brdovit, tako da sam imao ziblja pregršt opcija. Ali pitajboga kako su mi se svi worldovi izbrisali kad sam pokušao updejtati na 1.7.x.
Sad krećem isponova, world nije ništa posebno ali bi mogao sad napravit nešto dobro kad mogu craftat mapu (jeeej).
Pa imas hrpu dobrih seedova po netu, uvjek se nadje nesto sta ti odgovara.
seed: Branimir Johnny Stulic
Pijeska ko u priči :D
Super izgleda ali nije mi baš napeto gradit piramide trenutno. Svaki drugi seed ima one velike cliffove i slično a to ne tražim :(
Kul.
Also, naglasak :pray:
Na kraju, isti Mr. Burns. :)
Sviđa mi se ovaj texture pack (Good Morning Craft), baš ima neku atmosferu. Koristit ću ga ponekad.
Moj polu-dovršeni texture pack: http://i.imgur.com/p3fTG.png
Što mislite? :)
Nije li to ovaj iz mog siga :P
Jedina sličnost su rude, a moje su još nedovršene :)
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ništa ne mislimo dok ne staviš skrinšot.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
neka moss stone bude malo vise uocljiv, stavi neku zeleniju zelenu :P
Neću, užasno mi rula ovaj sada :)
Ima netko nekakav premium account ili tak nešta ?
http://notch.tumblr.com/
Opa, ovo će postati prava igretina.
Pa nema nikakvih novih postova na blogu :/
Ugl, 1.8:
http://i.imgur.com/CaRwC.png
http://i.imgur.com/13Knv.png
Can't wait :)= Citat =:
-Notch mentioned another addition to the 1.8 Adventure Update - hold-to-charge bow mechanics. We may very soon see the inclusion of variable-damage weapon mechanics as a result. Whether this will be restricted solely to bow weapons or not remains to be seen.
-Notch recently mentioned that the ability to sprint may be added in the 1.8 Adventure Update. He is currently considering options to keep it balanced, but seems that its inclusion is highly likely, as he found it "fun and addictive". There are numerous possible methods for implementation - some suggestions have included a stamina bar, sprinting shoes or limited directional control while sprinting.
-In a recent interview, Notch hinted at some exciting potential additions to the Adventure Update, including Melons and pumpkins which grow from a central stem to a maximum size; animal farms, the ability to help (or harm) NPC villages as desired, and the likelihood of boss monsters in the randomly generated dungeons.
"...new complex terrain features, at least one new mob, some interesting new combat mechanics, a new lighting engine, and some experimental new gameplay ideas. To come is more interesting farming, bigger incentives to explore, and npc villages."
-Notch has revealed that, after the Adventure Update, players will be able to run different game modes, including Creative - which will include, among other things, limited flight capabilities. In addition, players will allow mods to enter Creative mode on SMP servers running in a different mode.
Pa prvi put sam pročitao ovo Adventures.
Ovo će bit pre :pray:
Dugo mi se vrti u glavi ideja - trade sistem omogućen u singleplayeru gdje bi igrači razmjenjivali blokove i materijale. Dodalo bi cijelu novu dimenziju igri :)
Skinuo sam jedno 50ak tekstura za v1.7, odoh se baciti na posao.
drop, pick up?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic