Printable View
Majku ti. A niš, javi dojmove.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
sranje :(
edit2:
stoposto će oderat 4th chamber. :hangin:
:( ok, glup sam kaj ovako upadam u zadnji čas, ali
Jel bi ovo vrijedilo kad bi imao riješen prijevoz? Cijena karte je ista i večeras.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ček.kaj ima karti na upadu?
Nemoguće da je sve rasprodano.
piše prodaja samo preko eventima. za ulaz se ne spominje
gle fakat, eventim.hr kaže ulaznice samo na prodajnim mjestima, preglupo.
e
znate kaj
Hvala na ponudi, ali nebi pomoglo :)= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Dakle.
Nakon predugog čekanja i dosadnog beatboxera, na stage dolaze Ghostface i dva prateća MC-a. Počinju sa stvarima s novog albuma pa prelaze na Ghost-ove najveće hitove. Između pjesama se čuju standardne fraze s mainstream hip-hop koncerata (I'm in mofuckin Croatia yeaaaaah, lemme see them double yous). Ciljana publika vrišti od oduševljenja. Nakon pola sata na stage se penje Killah Priest i cijeli se koncert pretvara u medley starih hitova i odu Wu-Tangu; prateći MC-i repaju tuđe versove, Ghost i Priest svoje. Među ostalima, odradili su po tri stvari s 36 Chambers (Protect ya neck, CREAM, Nothing to fuck with) i Liquid Swords (Liquid Swords, 4th Chamber, B.I.B.L.E.), i jednu ODB-jevu (Shimmy Shimmy Ya). Za kraj koncerta zaokružuju stvar s nekoliko Ghost-ovih hitova.
Inače Duke, imao si pravo, "normalnija" ekipa je ovaj put bila u većini, makar je i dalje bilo puno žalosnih forsera. Ono što me fascinira je nezainteresiranost dobrog dijela publike, daju dojam ravnodušnosti prema svemu što svira i da su došli na koncert čisto da uživaju u atmosferi dok im se cura trlja uz nogu. Ghost i ekipa su dvaput započeli 4th Chamber jer su bili razočarani prvotnom reakcijom publike. Ghost je pjesmu prekinuo nakon manje od minute, naglasio da sviraju jebeni 4TH CHAMBER i da bi publika trebala poludit kak se spada. Drugi put je već bilo bolje. Očito na ovim prostorima moraš zamoliti ljude da prepoznaju kultnu pjesmu u žanru (ili bar da glume oduševljenje).
Je li istina da je Killa dao mic nekom random liku iz publike da pokrije Radmana i ovaj je to prilicno dobro napravio?
Ja sam pročitao u nekom izvještaju da je dvojici likova dao da odrepaju versove Metha i ODBa s Protect Ya Neck, ali da su bili preloši, nisu ni tekst znali.
Ali da, i ja sam primjetio dosta veliku nezainteresiranost publike na R & M, malo uništi atmosferu.
Prvi je repao ODB-jev vers i solidno to odradio, ali ovaj drugi je potpuno upropastio Metha. Baš neugodno za gledat, čovjek vjerojatno zna tekst, al je previše zastajkivao, pa je Ghost nastavio vers da se čovjek ne sramoti. Kaj je najgore, tip je i dalje bio uvjeren da može nastavit; uzeo mikrofon Ghostu iz ruke i stao usred prve lajne. :(= Citat =:
trebo si snimit to
Brijem da je to dosta smiješno izgledalo, da.
Istina, trebam počet slikat/snimat po koncertima, ali kamera na 5 i pol godina starom mobitelu je nedavno crkla, a drugu nemam.
Samo nemoj postat jedan od onih doucheva koji cijeli koncert provedu s fotićem/mobitelom u zraku, u procesu zaboravljajući da su uopće na koncertu :D
Eo par odličnih stvari:
Tako nisko neću pasti :D= Citat =:
Ali stvarno znam požalit kad nisam u prilici snimiti upečatljive trenutke po koncertima. Recimo Death in June prošli tjedan, prokopao sam Facebook, last.fm i sve domaće glazbene portale na koje sam naišao, nigdje ne mogu naći sliku Douglasa Pearcea s Gotovinom (lol) na majici. Da, bio sam na Death in June i niš mi nemreš prigovorit, branim se nostalgijom. 8)
Ok mi je ovo.
Prvi projekt MF Dooma, tad poznatog kao Zed X:
Rula.
Kakva vrhunska sprdancija :pray: Kupuje se Istina.
Mogu bi sad qouteat otprilike 30 lajnova, ali nema smisla. Domaći album godine.
hmm moram kupit kartu za konc.
hmmm meni placa kasni i necu imat ni kune ovaj mjesec jebem mu krv papinsku. Ali brijem da će sigurno opet doć, i to vrlo brzo, s obzirom da postaju sve popularniji.
Da bude opet neki preko praznika...
Ovo mi dođe ko mini nastavak na Krek kuću, nije loše :)= Citat =:
Ali dosad mi nije ništa ni blizu Dalmaciji, čekaju se opičene stvari sa naoko besmislenim lajnama, u tome su mi najjači (ne želim još sve poslušat na jutjubu, jel)
Za 25. vam je rasprodano ali ima još koncert 27.
Jedino ako se već i to rasprodalo :)
nemrem taj ZIĐIBI izbacit cijelu večer iz glave lol, odlično. baš si budem piknul album prvom prilikom.
A sereš. :D
najboljša stvar na albumu.
da se ovo prebaci u Dječaci topic?
Upravo mi se srusio kompjuter od genijalnosti u toj pjesmi.
lol, kak je ovo loše :D
Jel tko voli ovog divljaka zvanog Celph Titled?
Čovjek ima najbahatije dissove i najbolje punch-lajne.
robbing your grandma for her mortgage loan
I'm trying to figure out how to strangle you with a cordless phone
...
no rap beats and hooks
plus I heard your girl's camel toe got athlete's foot
:pray:
Svi ovdje djelimo ljubav prema njemu.