Fish Tank= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
http://www.imdb.com/title/tt1232776/
Očekivao sam s obzirom da se radi o akademiji biti više neki 2deep ali i ovdje se dalo dosta pisati.
Printable View
Fish Tank= Citat =:
http://www.imdb.com/title/tt1232776/
Očekivao sam s obzirom da se radi o akademiji biti više neki 2deep ali i ovdje se dalo dosta pisati.
dat rezultati
Ja jos ne vidim nista. Kako to uopce ide?
u podne navodno
Ček, kaj treba nešto prijavit u roku 24 sata? Dajte pojasnite pls, imali smo retardiranog lika u školi koji ništa nije objasnio.
ne trebaš ništ prijavit u roku 24 sata. moraš prijavit do 18. il tak neš ak oćeš faks upisat lol.
tj faksove. a danas su rezultati državne mature. od kud si ti ispa jebate :D jel nisi ti 3. razred?
Mozda si morao za pojedini faks donosit neke papire il bogzna sto,al to si trebao na vrijeme gledat :)
Rezultati dolaze u 2. Uslucaju da netko jos nije procitao.
Evo ja se taman probudio sad fino papica sokić i cekam :D
"NCVVO je odlučio da se svim pristupnicima testa A razine iz hrvatskog prizna jedan bod za pitanje 'Tko je Šepavi?', koje je podiglo najviše bure među maturantima nakon ispita."
Kako sam znao da će i ove godine biti ovako nešto haha :D
edit: "Također, na ispitu iz engleskog jezika uočena je greška u tisku ispita, pa će svi također dobiti jedan bod."
A ako su neki pogodili to pitanje jel svejedno dobivaju bod?
A koliko sam ja skužio, samo su poništili pitanje i umjesto toga svima dali jedan bod.
Meni dobro dode ono iz kemije. :D
Inace, jos 15min, a ja moram na posao. Will be fun.
Razjebo maturu.
Vidimo se u ziđibi :D
Nego, di šta kako sad treba upisat/potvrdit, ja nemam blage.
Deca, kaj upisujete?
FFZG.
Flejmajte.
Upo na sve osim adu.
Tako da vjerovatno povijest umjetnosti dvopredmetno upisujem sa komparativnom književnosti ili filozofijom. Onda dogodine ponovo na akademiju.
Medicina 93. na listi :friends:
Bravo, dečki!
Jedino će Mrkva radit i zarađivat u životu, al svejendo ne bih upisao medicinu da mogu bit direktor svemira.
Treba prvo završit faks onda ćemo zarađivat :D
Ja ću dilat dopa.
Daj zabrij da dođeš doktoru, a ono lik s PCP foruma. Upičkumaterinu.
Faks - najbolje razdoblje života, a ozbiljno. Dobro, tebi ne tolko kad ćeš bit stud medicine, al da se sve posložit. xP= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Najbolje razdoblje života ako te starci mogu financirat. Malo je manje zabavno kad moraš lovit sve moguće studentske poslove i konstantno propuštat većinu događanja, koncerata i druženja jel nemaš para (ili vremena s obzirom da je malo teže uskladit učenje/zabavu/posao) :D
StormCrow, šta ćeš studirati na FFZG?
Ja sam na sve upao osim na prvi izbor (psihologija). Kako sad stvari stoje, idem na ruski i švedski.
450. / 640 FER ZG :))
Filozofiju i sociologiju. Informacijske umjesto filozofije ako ih 18 otpadne.= Citat =:
Svaka čast.
Prokleti englez ovo ono. :>
bravo. al si imal 100% iz slušanja ko ja na svojoj maturi?
Ja imam 99 :|
nabu
Plejer je sakao.
Bravo :D
Nego, još je misterija je li Sonik uopće došao do mature? :>
Pito sam ga neće da odgovori kmica.
Also predo bićš mi senpai lel
De mrš to sam ja tebe htio zajebavat. :(
S-senpai please notice me ;_;
Ček, što si ti uopće upisao na kraju?