-
Re: World of WarCraft: Cataclysm
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
= Citat =:
Izvorno postao sponzorusa
neznam sta kazem u vezi cate vidi se da nema vise ideje pa radi sve iz vanille wow nikad nece bit ka sta e prije cata ce bit jos laksa nego worlk svaka prica ima i svoj kraj tako da i ovo mislim jedino igram radi jos par drugova i nade da ce otvorit kasnije servere za vanillu i tbc
Svi koji su u beti, govore kako su i HC dungeoni teski za poludit, a evo tebe koji tvrdis kako ce Catacylsm biti jos laksi...
A iz mojeg iskustva kao priest healer, mogu komotno rec da je pun klinac teze nakon 4.0.1. ...zivi primjer za to je Lady Death 25HC...preznojim se na toj fajti!
ne vidit ces da ce cata bit jos laksa od wotlk ako je jedino sta je bilo tesko u wow je vanilla wow jer jer razlika kada za 1 tier ili item igras tjednima cak i mjesecima a u wotlk nie tako otkad smo prvi sredili alagona za celestial defendera to mi e dosta kad sam vidia ovaj icc nasmjesia san se i samo quita wow je je raid pre jednostavan a taktike necu niti pricat jedino lich na 25 hc trebas se znojit ovo drugo ne
-
Ae, još da imaš više od 6 bosseva na normal ubijenih,...
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
gle na hunteru se nisam trudia taj icc da sam tia ima bi i licha na hc http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =MeanwitchSda sam nastavio igrati s njim lich bi pa jer je najbolji guild na serveru ali kada se nema vrimena vise quita san na ovog lika i s ekipom na drugi server balkanski guild i tako to a huntera druzim ode jer mi je lik od tbca a i radi titule tako da za icc i ks na njemu me ne zanima .)
-
Ta tvoja hvalisanja, nit' na mene djeluju, nit' me impresioniraju, nit' si argumentirao zasto ce cataclysm bit jos laksi, jer cijeli community govori suprotno...
Sto se tice lady DW 25hc, probaj je na patchu 4.0.1. sa healer classom, pa komentiraj...mana regen predstavlja problem na dugim fajtama, a gemanje istoga ne pruza znacajan boost...
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
gle na hunteru se nisam trudia taj icc da sam tia ima bi i licha na hc
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =MeanwitchSda sam nastavio igrati s njim lich bi pa jer je najbolji guild na serveru ali kada se nema vrimena vise quita san na ovog lika i s ekipom na drugi server balkanski guild i tako to a huntera druzim ode jer mi je lik od tbca a i radi titule tako da za icc i ks na njemu me ne zanima .)
Daj odi u skolu ili na neki tecaj jer si nepismen majko bozja.
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
gle na hunteru se nisam trudia taj icc da sam tia ima bi i licha na hc
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =MeanwitchSda sam nastavio igrati s njim lich bi pa jer je najbolji guild na serveru ali kada se nema vrimena vise quita san na ovog lika i s ekipom na drugi server balkanski guild i tako to a huntera druzim ode jer mi je lik od tbca a i radi titule tako da za icc i ks na njemu me ne zanima .)
http://cdn2.knowyourmeme.com/i/23033...jpg?1255746596
Osim tvojeg nepoznavanja znakova (.,:;)
nemas nikakva iskustva iz prve ruke, nikakve argumentirane stavove i sto je najgore
igras female gnomea
your argument is invalid
-
haha hvala na lipin ricima btw sta nemam stav ako ne pisem te znakove? nitko nije savrsen ili ti jesi??? svako ima mane neko manje neko vise
zasto igram gnoma zenskog jer nitko ne igra njega od kojih ja ljudi znam vjerovatno ti ne jer gledas izgled ili sta vec gnoma igram jer nastojim bit drugaciji od drugih a gnomova ima najmanje ali nema veze svatko ima svoje misljenje *_* pozdrav
-
ak se mislite prepucavat nađite si drugi podforum...
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
ak se mislite prepucavat nađite si drugi podforum...
ma ne mislim ja se ne svadam a u ostalom on pise o svojim komentarima misli da je savrsen ili to pise jer mu se ocito ne svida moj loock hah al nvm
-
Cekaa se cata do cate nabiti mog dka na 80ti i onda Worgene ftw ^^ :)
Ili cak Worgen dk :) jel neznam kada cu licha uzet
-
pricekaj catu vjerovatno ce wotlk bit jos jefriniji :)
-
A ono cilj mi je bio nabiti dka na 80 do cate :) pa onda worgene igrat pa cu sad vidit ako kupim u ovih par dana licha igram dk night elfa do 80tog pa cu worgena :) ako ne kupim do cate onda cu na cati odma worgena dk :)
-
Blizzard se utapa u pohlepi toliko da prakticki unistava i ono malo kvalitete sta je ostalo u WoW-u i warcraft loru. Mislim da vise nikada nece napraviti Warcraft igru, a to je steta
-
a oni pointovi koji dolaze mjesto emblema, hoće li to bit nesto kao arena pointovi, pa za svakog bossa dobijes par stotina il ce bit:
1 emblem sada = 1 Point u cati?
-
Sad dobis 16 justice pointa po bossu, kad zavrsis instancu neki bonus od 23, brijem da ce u cata biti 32 jp po bossu u heroik, sad skupis nekih 5.5 gs u tjedan dana s farmanjem heroika, malo craftinga
-
moje misljenje o igri
Pretty much useless,i da znamo za pvp rankova i sve to smo upoznati (mozda nisu pojedinci) All in all,igrica je smjesna flying u azerothu? have a nice day,blizz is falling apart.neznaju sta ce vise od sebe pa sad flying sve,dijele igricu na 85,pa onda 90, samo da zarade para jer su beskorisni i da privuku djecu sa worgenima kojima su modeli krajnje debilni i goblinima.ako ćemo realno,na kojoj su strani goblini ikad bili? hordinoj?pa nebi bas reka,oni su neutral,ali blizzard pravi bauk i usere igru.Ka sta je sa illidanom uradia,ubijen u wc3 a sad u wowu najednom ziv? cim je dosa na svrsetak lich king,mislim da je presmjesno ista vise. samo trpaju igricu glupostima jer nemaju vise ideje tesko im je promjeniti ikonu itema o tierima i da ne pricam.
EDIT: I da,igrica ce biti sad jos vise EZ MOAD, jer sad je u igri 85 lvl i "double it dps" ... fightovi ce trajati kratko i besmisleno.kratko i jasno,igrica ide sve vise i vise prema dnu nema se sta diskutovati.ali opet je igrica farmanje kao i prije,ne pvpas odredeno vrijeme title ti pada na manji rank.ali eto da nebude kao wotlk,sto se pricalo prije izlaska sve kako je trebalo biti,a izadje skroz druga stvar u expanziji.tako da svako msljenje o ovome je neophodno,kad izadje vidjet cemo o cemu je ustvari rijec,al sam siguran da nece ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igracima(ako ih jos uopce ima) Preseravanju nikad kraja ...
-
= Citat =:
moje misljenje o igri
Pretty much useless,i da znamo za pvp rankova i sve to smo upoznati (mozda nisu pojedinci) All in all,igra je smjesna flying u azerothu? have a nice day,blizz is falling apart.neznaju sta ce vise od sebe pa sad flying sve,dijele igru na 85,pa onda 90, samo da zarade para jer su beskorisni i da privuku djecu sa worgenima kojima su modeli krajnje debilni i goblinima.ako ćemo realno,na kojoj su strani goblini ikad bili? hordinoj?pa nebi bas reka,oni su neutral,ali blizzard pravi bauk i usere igru.Ka sta je sa illidanom uradia,ubijen u wc3 a sad u wowu najednom ziv? cim je dosa na svrsetak lich king,mislim da je presmjesno ista vise. samo trpaju igru glupostima jer nemaju vise ideje tesko im je promjeniti ikonu itema o tierima i da ne pricam.
Ne. Nisi igrao betu i nemaš pojma o čemu pričaš. Flying u starom svijetu (btw, već si mogao letit u Azerothu zato što Northrend spada pod Azeroth) je tu zato što su nove zone (lvl 80-85) u starom svijetu. Sada je zadnji level 85, zato što su se ljudi žalili na to što se moraju levelat po 10 levela u novim ekspanzijama, pa su sada smanjili na 5 levela. I da je maksimalni level u Cataclysmu 90, kakve bi to imalo veze? Svejedno bi mogli stavit u slijedećoj ekspanziji na level 100 maks (argument ti nema smisla). Istina da su goblini bili neutralni ko Švicarska, ali ne znaš priču o goblinima u cataclysmi i kako su ušli u hordu. "Ako ćemo realno", onda ni blood elfovi ne bi trebali bit u hordi jer isto nisu napravili ništa za hordu. Ovi gobilni koji će biti u hordi su samo dio gobilna (kao neko pleme), isto kao što nisu svi trollovi u hordi (već samo darkspear tribe). Btw, bilo je očito da Arthas nije ubio Illidana u warcraftu 3, ali tvoje magične moći percepcije su to ipak nekako propustile. I zašto igra nema više smisla kada su ubili Lich Kinga? Deathwing je u igru ušao davno prije Lich Kinga, i priča oko njega nije loša.
= Citat =:
EDIT: I da,igra ce biti sad jos vise EZ MOAD, jer sad je u igri 85 lvl i "double it dps" ... fightovi ce trajati kratko i besmisleno.kratko i jasno,igra ide sve vise i vise prema dnu nema se sta diskutovati.ali opet je igra farmanje kao i prije,ne pvpas odredeno vrijeme title ti pada na manji rank.ali eto da nebude kao wotlk,sto se pricalo prije izlaska sve kako je trebalo biti,a izadje skroz druga stvar u expanziji.tako da svako msljenje o ovome je neophodno,kad izadje vidjet cemo o cemu je ustvari rijec,al sam siguran da nece ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igracima(ako ih jos uopce ima)
Hahahahaha. Ako misliš da će raidovi u cataclysmi biti lagani i kratki onda si kreten. Prestani srat o igri o koju nikad nisi igrao ni istražio. I normalno da ima farmanja u igri, ali je WoW jedan od mmorpg-ova u kojemu se najmanje farma. I da, preradili su sve questove i zone u cataclysmi, i questovi su sada neusporedivo bolji. Da, preradili su questove iz Vanille, KOJI SU BILI UŽASNO DOSADNI I PUNI FARMANJAS(primjetio sam da hvališ vanillu kao najbolju "ekspanziju")
= Citat =:
ali eto da nebude kao wotlk,sto se pricalo prije izlaska sve kako je trebalo biti,a izadje skroz druga stvar u expanziji.tako da svako msljenje o ovome je neophodno,kad izadje vidjet cemo o cemu je ustvari rijec,al sam siguran da nece ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igracima(ako ih jos uopce ima)
Da, možda se priča svašta o Cataclysmu, ali sam ga ja za razliku od tebe igrao, tako da znam o čemu pričam. Sumnjam da si ti "old school" zato što nemaš pojma o čemu pričaš.
= Citat =:
Preseravanju nikad kraja
Jedini koji tu sere si ti.
-
nemojte tolko covjeka napadat, ima donekle pravo, mene veseli da je cataclysma otezala cijelu situaciju oko dobivanja geara i sl. jer ovo sto je bilo u Wotlku je zivo sranje, a s druge strane ono sto je bilo u vanilli je pre hardcore za mene , zlatna sredina :P, samo da ne bude previse wajananja pa da nakon 2 mjeseca ekspanzije se sve vrati na staro.
-
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
nemojte tolko covjeka napadat, ima donekle pravo, mene veseli da je cataclysma otezala cijelu situaciju oko dobivanja geara i sl. jer ovo sto je bilo u Wotlku je zivo sranje, a s druge strane ono sto je bilo u vanilli je pre hardcore za mene , zlatna sredina :P, samo da ne bude previse wajananja pa da nakon 2 mjeseca ekspanzije se sve vrati na staro.
ma neka napada tko god zeli *_* svi se nasi ljudi prave pametni ja sam samo rekao svoje misljenje ali nvm ali eto barem san se lipo nasmia
-
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
vanilla ti je bila prehardcore? ozbiljno?
25 man HC LK je daleko najteži encounter u cijeloj igri. Čak ga ni sa 30% buffom većina guilda ne može ubit.
Meni se čini da trenutno najviše "wajna" sponzorusa.
= Citat =:
ma neka napada tko god zeli *_* svi se nasi ljudi prave pametni ja sam samo rekao svoje misljenje ali nvm ali eto barem san se lipo nasmia
Bravo.
-
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
25 man HC LK je daleko najteži encounter u cijeloj igri. Čak ga ni sa 30% buffom većina guilda ne može ubit.
= Citat =:
Bravo.
daj jel ti sebe cujes sta pricas????? omg nemozes usporedivat lich kinga sa vanilla bossevima a i u wotlk po meni najtezi fajtovi su yogg saron & mimiron vidi se da si new player!
-
= Citat =:
daj jel ti sebe cujes sta pricas????? omg nemozes usporedivat lich kinga sa vanilla bossevima vidi se da si new player!
ozbiljno? jesi ti probao lk 25 hc?
-
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
nisam ja nikada igro vanillu tako da nemogu sa sigurnoscu govorit, ali po pricanju igraca tako mi se cini, a i 40 man raidovi mi ne bi odgovarali, 25man HC LK treba bit ne tezak nego nemoguc za napravit, jebiga ipak je to najteza verzija najjaceg bossa u igri
-
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
s druge strane ono sto je bilo u vanilli je pre hardcore za mene
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
nisam ja nikada igro vanillu tako da nemogu sa sigurnoscu govorit
Ok, sad razmisli malo o tome što si rekao.
I ti i sponzorusa ste slicni sto se ovog tice. Ti nisi igrao vanillu, a pricas da je bila preharcore. S druge strane, sponzorusa nije igrao cataclysm, a tvrdi da će bit loša ekspanzija.
-
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
= Citat =:
daj jel ti sebe cujes sta pricas????? omg nemozes usporedivat lich kinga sa vanilla bossevima vidi se da si new player!
da ima 3 mjeseca imam achi na loocka 11/12 icc25 a taj guild u kojem sam je najbolji na serveru i ima dva mjeseca da su ga downali sada ga farmaju i boostaju druge za golde a ja sam quitao jer nisam mogao radi osobnih problema i nisam ja rekao da je lich na 25 hc lagan je tezak fight i sve ali nemozes usporedivat vanillu s wotlkom to je isto kao da usporedujes nebo i zemlju
-
a brate nisam ni moro igrat, vidim sto ljudi pisu, ti si igro Catu sate i sate preso cijeli content pa si ekvivalentan da govoris kakva ce ekspanzija bit?
-
Ma gle sponzoruša je izgubio/la pravo glasa kada je rekao/la da vanillu nisu igrali klinci a on/a je tada imao/la 13 godina? Koji pogled, borrow me your "glasses".
flander, obriši sve ove bespotrebne postove i gg :p /uključujući moj
EDIT: its a male :scared:
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
= Citat =:
da ima 3 mjeseca imam achi na loocka 11/12 icc25 a taj guild u kojem sam je najbolji na serveru i ima dva mjeseca da su ga downali sada ga farmaju i boostaju druge za golde a ja sam quitao jer nisam mogao radi osobnih problema i nisam ja rekao da je lich na 25 hc lagan je tezak fight i sve ali nemozes usporedivat vanillu s wotlkom to je isto kao da usporedujes nebo i zemlju
Pa? Moj guild je prvi na serveru, i među top 50 već godinama, i ja na svom mageu imam light of dawn. I boli me briga što si linkao, svatko može linkat random likove s armorija.
A hoćeš molim te, meni ovakom noobu, objasnit zašto ne mogu uspoređivat wotlk i vanillu?
EDIT:
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
a brate nisam ni moro igrat, vidim sto ljudi pisu, ti si igro Catu sate i sate preso cijeli content pa si ekvivalentan da govoris kakva ce ekspanzija bit?
Pa da, u pravu si. Uopće ne trebaš igrat igre/pogledat filmove/poslušat bendove da imaš svoje mišljenje o njima. Možeš jednostvano poslušat šta drugi pričaju o tom, i onda copy pastat njihovo mišljenje. Čestitam, sada si službeno idiot.
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
ti si igro Catu sate i sate preso cijeli content pa si ekvivalentanSda govoris kakva ce ekspanzija bit?
jel mi možeš to objasnit, molim te? "ekvivalentan da govoris kakva ce ekspanzija bit"? ekvivalentan da govorim?
Ali da. Imam više znanja o temi nego ti, ako si na to ciljao?
-
haha i sta sad da imas tu titulu light of dawn to na nasem serveru mozes kupit za 30k golda tako da a ne sjecam se da su se vanille titule mogle kupovati? ili po tvome da?
I da si wowas kao sta se predstavljas mozes sam shvatiti da wotlk nemozes usporedivat s vanillom
-
= Citat =:
haha i sta sad da imas tu titulu light of dawn to na nasem serveru mozes kupit za 30k golda tako da a ne sjecam se da su se vanille titule mogle kupovati? ili po tvome da?
I da si wowas kao sta se predstavljas mozes sam shvatiti da wotlk nemozes usporedivat s vanillom
30k golda? Na kojem ti to serveru igras? Mi prodajemo za 100k.
= Citat =:
Pa već sam rekao da mi nije jasno zašto to ne bih mogao uspoređivati. Zato sam i tebe zamolio da mi objasniš svoju tvrdnju.
Dakle, objasni mi zašto ne mogu.
-
vanilla je bila puno teza i zanimljivija od wotlk moje misljenje! drugo kako si mogao igrati catu vec? jel to falsi server ili beta? jer ja sam to oba dvoje proba trece nema! niko nezna kako ce jos cata bit
-
= Citat =:
vanilla je bila puno teza i zanimljivija od wotlk moje misljenje!
Bravo, ovo si fantastično objasnio.
= Citat =:
Sdrugo kako si mogao igrati catu vec? jel to falsi server ili beta? jer ja sam to oba dvoje proba trece nema! niko nezna kako ce jos cata bit
igram na beti već nekoliko mjeseci. Znam kakva će igra bit kad izađe, zato što je sada 97% završena.
-
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
= Citat =:
vanilla je bila puno teza i zanimljivija od wotlk moje misljenje!
Bravo, ovo si fantastično objasnio.
= Citat =:
Sdrugo kako si mogao igrati catu vec? jel to falsi server ili beta? jer ja sam to oba dvoje proba trece nema! niko nezna kako ce jos cata bit
igram na beti već nekoliko mjeseci. Znam kakva će igra bit kad izađe, zato što je sada 97% završena.
nemoze to nitko zna beta je beta original je original vidis i sam da svaki dan sve nesto mjenjaju
-
= Citat =:
nemoze to nitko zna beta je beta original je original vidis i sam da svaki dan sve nesto mjenjaju
da, ali je igra sad skoro pa završena. točnije, neće se više mijenjat puno do izlaska. probaj raidove u beti i onda mi reci jel su prelagani. nema šanse da će se to moć pugat.
-
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
= Citat =:
da, ali je igra sad skoro pa završena. točnije, neće se više mijenjat puno do izlaska. probaj raidove u beti i onda mi reci jel su prelagani. nema šanse da će se to moć pugat.
neznam koliko sam cua da su sve bosseve vec rjesili na ptr serverima a nadam se da nece bit puga
-
Kolko gluposti se moze ode procitat u samo par sponzorusinih postova, dok citam imam osjecaj da lik nije nikad igrao wow, sam da ima nekog prijatelja koji igra a on gleda kako to radi, lk hc mu je prelagan al nema ga rijesenog, ti su mi najbolji :) . Mimiron i Yogg su mu najtezi fajtovi u igri, pretpostavljam da misli na Firefightera koji je pa u usporedbi s HLKom, Yoggom, Algalonom ipak niza klasa tezine, al Yogg + 0 je tu negdi s hlkom.
Al kako ljudi mogu srati o Cati a nisu je nikad igrali, otidji u betu pitaj nekoga da ti posudi il nesto, il bar citaj mmo i gledaj filmice, jednostavno ocarava na svakom koraku. Ponovno iskoristavanje starog svijeta, promjena uzasno dosadnih lvling zona i questova. Odlicne nove zone, ni istance nove nisu lose, heroici su teski, raidove nisam isa, al gledajuci na sve ostalo, filmove, blue postove i oni bi trebali biti zahtjevniji nego Wotlkovi.
Al sinko sta ti je u vanilli bilo dobro, to sto si mira farmat 5 sati dnevno 2 miseca da bi moga prismrdit raidanju, to sto balans nije ni postojao, sto si mora nac 40 ljudi za raidanje, sto je odma srezalo broj dobrih gildova na serveru na 2. Boss fightovi su bili ok, al de kad odes yogga, ma cili ulduar, lka, neznam kako ti mogu nedostajati stari bossevi. I sto se taktike tice bili su laksi, samo sve ostalo je bilo teze, i to nije bilo nimale dobro.
Il ti mozda nedostaje PvP, farmanje titule mjesecima, onda neigrat 2 tjedna i izgubit je, to sto su titule imali oni koji su farmali a ne on koji imaju skill, ne kazem da je arena savrsena, zapravo je bezveze al isto bolje od toga, al sad ce uvest i rated bg tak da vanilla 0 bodova. Il mozda world PvP, treba biti iskren i priznati to nikad nije funkcioniralo kako je trebalo, svi bi mi volili da je blizzard napravio neko odlicno rijesenje al jbga nije, to je bia logican sljed stvari, pokusavali su nisu uspjeli, al sto je tu je.
I nemoj protiv blizzarda kad dojde do pravljenja ekspanzija, niti jedna druga kompanija ne daje toliko vremena i rada u to, ne slusa toliko community, uzmaju velike pare, al mislim da se u usporedbi s drugima to moze bez problema opravdati. I shvati da community nije jedan igrac u ovom slucaju ti, sumnjam da ima neko s tvojim misljenjem, nego milijuni igraca, treba sve to izbalansirat. Ako imas neku pametnu ideju odi na forum objavi mozda se i drugima svidi, ako mislis wajnat bez razloga i argumenata odi spat.
Sve u svemu sranje po cati bez ikakovog predznanja samo da se pravis pametan te nece daleko dovesti, iduci put ponesi i par argumenata, nije to lose imat kad se idjes svadjati s ljudima koji znaju puno vise od tebe.
-
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Kolko gluposti se moze ode procitat u samo par sponzorusinih postova, dok citam imam osjecaj da lik nije nikad igrao wow, sam da ima nekog prijatelja koji igra a on gleda kako to radi, lk hc mu je prelagan al nema ga rijesenog, ti su mi najbolji :) . Mimiron i Yogg su mu najtezi fajtovi u igri, pretpostavljam da misli na Firefightera koji je pa u usporedbi s HLKom, Yoggom, Algalonom ipak niza klasa tezine, al Yogg + 0 je tu negdi s hlkom.
Al kako ljudi mogu srati o Cati a nisu je nikad igrali, otidji u betu pitaj nekoga da ti posudi il nesto, il bar citaj mmo i gledaj filmice, jednostavno ocarava na svakom koraku. Ponovno iskoristavanje starog svijeta, promjena uzasno dosadnih lvling zona i questova. Odlicne nove zone, ni istance nove nisu lose, heroici su teski, raidove nisam isa, al gledajuci na sve ostalo, filmove, blue postove i oni bi trebali biti zahtjevniji nego Wotlkovi.
Al sinko sta ti je u vanilli bilo dobro, to sto si mira farmat 5 sati dnevno 2 miseca da bi moga prismrdit raidanju, to sto balans nije ni postojao, sto si mora nac 40 ljudi za raidanje, sto je odma srezalo broj dobrih gildova na serveru na 2. Boss fightovi su bili ok, al de kad odes yogga, ma cili ulduar, lka, neznam kako ti mogu nedostajati stari bossevi. I sto se taktike tice bili su laksi, samo sve ostalo je bilo teze, i to nije bilo nimale dobro.
Il ti mozda nedostaje PvP, farmanje titule mjesecima, onda neigrat 2 tjedna i izgubit je, to sto su titule imali oni koji su farmali a ne on koji imaju skill, ne kazem da je arena savrsena, zapravo je bezveze al isto bolje od toga, al sad ce uvest i rated bg tak da vanilla 0 bodova. Il mozda world PvP, treba biti iskren i priznati to nikad nije funkcioniralo kako je trebalo, svi bi mi volili da je blizzard napravio neko odlicno rijesenje al jbga nije, to je bia logican sljed stvari, pokusavali su nisu uspjeli, al sto je tu je.
I nemoj protiv blizzarda kad dojde do pravljenja ekspanzija, niti jedna druga kompanija ne daje toliko vremena i rada u to, ne slusa toliko community, uzmaju velike pare, al mislim da se u usporedbi s drugima to moze bez problema opravdati. I shvati da community nije jedan igrac u ovom slucaju ti, sumnjam da ima neko s tvojim misljenjem, nego milijuni igraca, treba sve to izbalansirat. Ako imas neku pametnu ideju odi na forum objavi mozda se i drugima svidi, ako mislis wajnat bez razloga i argumenata odi spat.
Sve u svemu sranje po cati bez ikakovog predznanja samo da se pravis pametan te nece daleko dovesti, iduci put ponesi i par argumenata, nije to lose imat kad se idjes svadjati s ljudima koji znaju puno vise od tebe.
haha nisam reka da je lich na 25 hc lagan ali kazem nemozes usporedivat vanillu i wotlk!
naravno da je bilo zanimljivije igrat mjesecima za nesto nego sada u mjesec dana sve nabavis svako ima jaki gs a i da si igrao vanillu nebi ovako mislio btw neda mi se vise ode svadat i jos smo slobodna drzava da mozemo iznjeti svoje misljenje ili nismo? pozdrav
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
= Citat =:
neznam koliko sam cua da su sve bosseve vec rjesili na ptr serverima a nadam se da nece bit puga
otkad se na ptr serverima moze raidat cataclysm content?
opet ponavljam, nemoj pričat o nečemu što nisi igrao. ja sam prošao raidove, i većinu encountera će bit nemoguće pugat, barem dok se content ne outgeara.
EDIT:
Wizard ti je sve lijepo rekao, a ti i dalje nisi ništa shvatio i odgovorio si kao kreten. gg.
-
tako je bilo i za wotlk nitko nezna kakav ce cata mozemo mi pricati sta hocemo
-
= Citat =:
haha nisam reka da je lich na 25 hc lagan ali kazem nemozes usporedivat vanillu i wotlk!
naravno da je bilo zanimljivije igrat mjesecima za nesto nego sada u mjesec dana sve nabavis svako ima jaki gs a i da si igrao vanillu nebi ovako mislio btw neda mi se vise ode svadatSi jos smo slobodna drzava da mozemo iznjeti svoje misljenje ili nismo? pozdrav
Napokon si shvatia da nemas ode sta traziti s takim stavom, odi i nevracaj se :) .
Igram wow od 5 miseca 2005 godine, sto bi reklo da san igra vanilu, nisan bia hc, nisan ima vremena ni volje za to.
Farmanje titule 10 sati dnevno 3 miseca je vrhunska zabava, pogotovo ako si neka slabija klasa, il hiler, uf kako je to bilo dobro. Zasto nije iopet tako.
= Citat =:
tako je bilo i za wotlk nitko nezna kakav ce cata mozemo mi pricati sta hocemo
Kako nemos shvatit da znamo, da je beta skoro do kraja gotova, 99% je kako ce biti i kad izadje, skoro sve se zna, i zato i imamo ovi pokusaj, nazalost neuspjesni da ti objasnimo.
Ali moram priznat nece mi tesko past ako odustanes od wowa, sto manje takih ljudi to bolje.