Bičam na samu sebe, jer sam se našnjofala previše poisona i sad me boli glava...S:(
Printable View
Bičam na samu sebe, jer sam se našnjofala previše poisona i sad me boli glava...S:(
Bičam po tome što sam danas na faxu ostao jedan sat poslije nastave da bih si skinuo nešto u računalnom centru. I dok se ovo skida, ja lijepo surfam po internetu, i kad je došlo do 89% Firefox se crasha i ostanem bez svega što je downloadao. Ovo je trenutak za motorka smajlić. Njih tri - četiri...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A što si to točno skidao? :)
Ma neki prozor koji mi treba za vLite, ali poanta je u tome da bi Mozilla mogla izmisliti neki sistem downloada koji može nastaviti tamo gdje je stao ako se sruši.
Ja sam mislio da Mozilla to ima? :?
Ono, imaš kod svakog downloada onaj neki gumbek, pa možeš izgasiti komp, te nastaviti download kasnije... Doduše, neznam da li to radi kad ti se program sruši...
Ako i ima, ovo na faxu je neka starija verzija. Mislim inače da nemaju ni novije. Isprobavao sam jednom sa pauziranjem, ali kad sam restartao firefox, opet je download morao kretati ispočetka.
Neznam, meni je jednom stari zagasio komp dok mi se neš skidalo, i kasnije se normalno nastavilo...
... Enivej, i ja bičam po Firefoxu, đubre mi ne želi instalirati add-ons. Niti jedan. Sere kvake nešto, pri instalaciji svaki put kaže ''Download error -228''... Ima li netko kakav savjet? Želim instalirati novu inačicu Redshift v3 teme...
Fight!Fight!Fight!
Vratio nam se ponizni sluga guštera, jej.
Curke, smirite se. Loše sam volje trenutno.
Sta reci,frendac?
Bičam po knjižničarki koja ima radno vrijeme od 6 sati,minus pola sata pauze,i još ima naviku kasniti s pauze,ići s posla ranije i za vrijeme radnog vremena otići na kavu.A jadna se inače ubija od posla. :roll:
To ti ne dozvoljava da nestrucno vodis forum ...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Al...Kao da ima razlike
(Samo ih plašim, ssssssh!)
o kako da ne
Itekako. Admini se već boje da forum za ovaj mjesec neće ispuniti zadanu kvotu trollanja.= Citat =:
Izvorno postao thezoh
It is you, Thezoh!= Citat =:
Izvorno postao thezoh
Oh, shit. =(
(+1?)
Bičam po vozačima Autotroleja, nakon što 5 min gledam u jednu curu u busu skužim da ima The One Ring (LOTR) na prstu, krenem ja prema njoj da nabavim njen broj, a ona se ustala i ide prema izlazu, kada odjednom OPET glupi vozač naglo zakoči i ja odletim i zagnjurim facu u sise nekoj curi s otvorenim dekolteom.
A ova čiji sam broj želio izašla. Otišao sam vozaču i počeo mu klanjat sve po spisku kako može tako vozit, te je lik počeo nešto srati da neće vozit dok ne izađem iz busa.
Jebemu sve, mrzim buseve. :(
Cek,jesu te to sad i drugi put izbacili iz busa?
Nisu me sada izbacili, nego sam sam izasao. :(
As I said, mrzim buseve, 4 puta sam imao "nezgode" ovaj mjesec.
Nije da sam stručnjak no ima li taj bus rukohvate?
Ima, ali sam se žurio da dođem do jedne osobe i nisam se obazirao na rukohvate nego na stražnji dio te osobe. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Pokušaj se koji puta uhvatit za jedan. Bit ćeš stabilniji. =)
Podebljaj si šanse, sutra se obuci ko' Frodo.
Nauci me barenju, oh ti bussilovatelju
:D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Šoferi autotroleja ne štede kočnice. Jednom sam se vozio busom i lik je mislio da na stanici nema nikoga, i nije nimalo usporio. Onda, kad je došo na možda deset metara od stanice spazio dvije tipice i nagazio kočnicu, žestoko. Da sam stajao, sigurno bi me zalijepilo u šoferšajbu.
Wait, ti si u Rijeci? :?
Yep. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zašto su te izbacili iz busa?
Što ti okolo vičeš i tučeš ljude u busu? Dobro, sad znam koga izbjegavat kad idem u Rijeku :D
Guzi i gura glavu u sise djevojkama= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Opet se ponavlja scenario kao i Riderom.
@tehzoh
Sonic says: I want a hentai doujin of that.http://www.imagesforme.com/out.php/i706340_HIHA.png
Reportacu i Sonika :-x
Žao mi je zoha benat, bio je zabavan trol.
Lekcija prva za preživljavanje u Rijeci: ne zajebavaj se s Autotrolejevim šoferima.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Lesson learned, methinks.
Bicam po suvisnim hrvatskim blagdanima. Samo imam suvisle nadoknade subotama... :yuck:
Budi ti suvisla osoba pa se nemoj pojaviti. :)
Hrvatski blagdani se ne nadoknađuju -.-
To je neradni dan i plan nastave je napravljen tako da se taj dan nejde u školu -.-
Ko da božićne blagdane nadoknađuješ... neznam kad :D
Samo se ne planski dani bez nastave nadoknađuju kao što je štrajk, neki izlet ili šta ti ja znam i to samo ako nemate dovoljno sati iz nekog predmeta da završite nastavni plan...
Ne nadoknađuje se blagdan, nego petak poslije njega koji se spaja s vikendom :)
Uh li slučajnost,baš sam u subotu u Srbiji.
Bičam po glupim navijačima (odnosno, huliganima koji se nazivaju navijači).
Isuse, sada u Širokom izbili neredi u sred grada. Jedan navijač ubijen.
Nevjerovatno. Zbog usrane utakmice.