Prijatelji dragi svima Cestit i Sretan Bozis od Illidana Stormrage,a!
Posebno Gothmogu....Durinu....Morgothu.....i ostalima!
Printable View
Prijatelji dragi svima Cestit i Sretan Bozis od Illidana Stormrage,a!
Posebno Gothmogu....Durinu....Morgothu.....i ostalima!
Sretan Božić!!1
Eh,sada se sjetim Bilbovih riječi na njegovoj rođendanskoj zabavi.
P.S:Uskoro počinje cijela trilogija na HTV-u.
Pa eto,sretan bozic svima,sa malim zakasnjenjem...nadam se da ste svi dobili pokoju kilu,i dobro se zabavili...i da ste spremni za novu godinu...
Drago mi je da sam upoznao Demon Huntera (simpatican momak,vidi se da je ITaddict,u pivnicu nosit laptop,hehehe)mjos da upoznam Durina,i jos ponekog fana uz koje kvalitetno pivo,i eto dobre feste...
Zivjeli ekipa!
znam da je pitanje glupo al jel ko mozda zna jel ima di za kupit prsten kaakv je u filmu?
Imaš na raznim internetskim stranicama,eBayu itd. ali ne vjerujem da ima negdje u Hrvatskoj.
ma jok= Citat =:
Izvorno postao Durin
moj lega ima srebrni, vjerujem da ima takav i zlatni, skoro u svakoj zlatari možeš naći..on je srebrni platio 150 kn
postoja je stranica za to negdje na ovoj temi
Evo čitam da se Peter Jackson pojavio u manjim ulogama u svim svojim filmovima (Braindead...) pa me zanima gdje se pojavljuje u Gospodaru prstenova?
prvi dio lotra -> . Albert Dreary
dve kule -> Rohirrim Warrior
povratak kralja -> Mercenary On Boat
Zlatni,sa urezanim crvenim slovima i zlatnim lančićem?Ako ga ima u svakoj zlatarni za 200 kuna,onda ja trčim u zlatarnu.A što se tiče stranice ja znam za http://www.tolkienworld.netSali ne znam koliko je pozdana.= Citat =:
Izvorno postao r0pe
http://www.tolkienworld.net/lord-rings-rings.htm
brisi ovo sry
Ja sam rekao da će mi to bit vjenčani prsten jednog dana.= Citat =:
Izvorno postao 100EURO
Pa daš da ti ugravira ffs
Durin kak se to narucuje sa ovih stranica , jel mi to dode postom ili?kak se placa?jel pouzdano?
Ha čuj,ja ti nikada nisam naručivao sa tih stranica.Za tolkienworld nisam siguran,ali je eBay pouzdan,mislim da se plaća preko PayPala.Koliko sam čuo,pošiljke iz eBaya dolaze iz Njemačke,dakle nekih tjedan-dva čekanja.Ali opet,ja ti uopće ne vjerujem u naručivanje preko internetskih stranica.Šteta što nemamo u Hrvatskoj takvu nekakvu trgovinu srednjovjekovnim oružjima.
Ako netko zna za takvo nešto,neka odmah posta adresu.
ima tu u malunju(u drogeriji Grgas)jastrebarsko
Može malo više informacija? :D Jaska mi nije daleko.= Citat =:
Izvorno postao Stosha
Napokon sam nabavio Extended izdanja filmova.Sada da nađem vremena i da ih pogledam.
ma neznam al brijem da bi trebal bit takav nekakav prsten al srebrni tu u Jaski kod Grgasa jer sam ga tam vidio prije pola godine.....kostao je oko 150 kn= Citat =:
Izvorno postao Durin
Ja mislio trgovina hladnim oružjem,mač kao dekoraciju za zid. :rotfl:
Gdje je taj Demon Hunter kada ga trebaš? :?
Koji je to?= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
In The Lord of the Rings film trilogy, he played Albert Dreary, a drunken, carrot-chomping citizen of Bree (The Fellowship of the Ring) and a spear-throwing defender of Helm's Deep in (The Two Towers). He has a third cameo as the boatswain of a corsair ship in The Return of the King, seen in brief in the theatrical version, and longer in the extended version when Aragorn, Legolas, and Gimli commandeer the ship after recruiting the army of the dead, where he is accidentally killed by Legolas. Though not a cameo in the traditional sense, he also served as a stand-in for Sean Astin in the shot where Samwise Gamgee steps into frame, challenging the monster Shelob, thereby giving him three different appearances in that film. Along with being writer, director, producer, and cameo actor in The Two Towers, he also has a moment on the soundtrack where he plays a gong (When Éowyn seems to disappear from the edge of Edoras as Aragorn looks up a second time, Peter's gong hit is heard).
@100EURO
Pa mislim da se moze prsten naci kao sto je neko vec reko u svim zlatarama!
@Morgoth
Da gledo sam bas u extended verzijama kako su uređivali pj i one druge onaj lik sto je pravio maceve i jos neki su se nasli u zadnjem na mercenary brodu kao sto si reko,a i u ostalim djelovima!
@Durin
A evo me malo sam odmaro ustvari malo vise stalno sam negdi u izlascima...pa se probudim tek u 4 sata pa mi se nist neda radit cak ni igre igrat :?
Evo ti jedna dobra stranica,s Hladnim oruzjem!
Imaju Katanu Hattorija Hanza!
http://minishop.t-com.hr/replikart/FeaturedProducts.asp
E znam za tu stranicu ali su užasno skupi,gotovo 100% skuplji od ostalih trgovina koje nude oružje.Samo što su ostale trgovine u inozemstvu.Ah dobro,biti ću zadovoljan i sa manjim mačem jer zaista nemam 2500 kuna za Anduril. :(
Da li je sigurna ta stranica?
Je sigurna je a i mislim da je ta trgovina u ZG.
A Andurila ti nema.Vise ne narucuju slao sam ja E-Mail!
Hebiga!
Moram vidit s Gothmogom on zna par stranica di su likovi kupovali Maceve!
e imam par pitanja za ekipu .
kolko dođu i gdje mogu u zgu kupiti lotr knjige ?
koje su sve igre izasle na lotr temu?
gdje gandalf i frodo na kraju odlaze i zašto?
u čemu se radi u hobitu i silmarillionu i kada će doći ti filmovi i u koliko nastavaka ? hoće li biti barem dio iste glumačke postave?
Knjige možeš naći ili u algoritmu(ne znam za zg) ili u Zoro nakladi,odlična knjožara...igre koje su izašle su(wikipedia ftw?):= Citat =:
Izvorno postao NiX4
* Lord of the Rings: Game One (also known as The Fellowship of the Ring Software Adventure), a text adventure released in 1985
* The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG)
* The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (video game), adventure videogame by Sierra Entertainment
* The Lord of the Rings: War of the Ring, a real-time strategy game published by Sierra Entertainment
* The Lord of the Rings: The Two Towers (video game), action videogame by Electronic Arts
* The Lord of the Rings: The Return of the King (video game), action videogame by Electronic Arts
* The Lord of the Rings: The Third Age, an RPG by Electronic Arts
* The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth, a real-time strategy game published by Electronic Arts
* The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II, a real-time strategy game published by Electronic Arts
* Lord of the Rings: Journey to Rivendell, a prototype game for the Atari 2600 that was developed by Parker Brothers
* The Lord of the Rings: Tactics, the first tactics title for the Sony PlayStation Portable
* The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II - The Rise of the Witch-king, a real-time strategy computer game by Electronic Arts
* The Lord of the Rings: The White Council, a role-playing video game currently under development at Electronic Arts Los Angeles
* The Lord of the Rings Volume 1, a video game for the Super NES, released in 1994
ovo ostalo neka ti oni koji bolje znaju odgovore :D
zadnja dva pitanja: Gandalf, frodo, i elrond i još neki elfovi odlaze na zapad u Valinor, daleku prekomorsku zemljju gdje je dom viljenjaka koji žive xxxx godina, i njihovi vladari. jako daleko, kao drugi svijet usudio bih se reći. a otišli su i meće se nikada vratiti. elrond i ostali vilenjaci odlaze jer kao što je i elrond rekao njihov dom više nije u međuzemlju i moraju otploviti u besmrtne zemlje. samo neki će elfovi ostati u međuzemlju. a što se tiče gandalfa i frode, mislim da frodo ide tamo jer zna da mu nikada neće u potpunosti zacijeliti rana od prstena, i ide tamo da zaboravi na sve. o gandalfovoj prošlosti neznam puno :wink:= Citat =:
Izvorno postao NiX4
o hobittu se radi o sljedećem: frodov ujak bilbo u svojim mlađim godinama mirno živi u shireu. tada mu u posjet dolazi gandalf i uspjeva ga nagovoriti da sa 11 patuljaka krenu u pustolovinu do samotne planine na ( ako si gledo kartu onda to ti je na sjeveroistoku mrkodola) gdje zmaj smaug čuva veliko blago. i tako oni kreću, doživljavaju svašta itd. s njima ide i gimlijev stari, gloin. Ta knjiga mi je super i za ćitanje mi je puno bolja od bilo kojeg gospodara prstenova jer se radi o jednoj napetoj i zanimljivoj pustovlovini , i preporučam ti je ako možeš naći igdje
silmarillion ti je druga priča. kreće od postanka svijeta arde; priča o manweu kako je stvorio svijet, kako su došli vilenjaci, o sauronovom zlom pretku melkoru itd... silmarillion se zove po silmarilima, tj. 3 dragulja koje je izradio vilenjak feanor, a koje je preoteo gospodar tame melkor i ugradio ih u svoju krunu...
folmovi se očekuju poslije 2010., a navjvjerojatnije će bit dva, jedan vezan za hobita i jedan za silmariliion. :wink:
a nisi mu moga reć i drugo ime tog gospodara tame ? :D= Citat =:
Izvorno postao callista
ne, nisam mogo :wink:
edit: nisam bio ni skužio... lol
Sgt. Bull hvala na popisu , kada dobim novi pc sa 500 GB HDDa sve te igre idu gore :P
a ti callista
:pray: :pray: :pray: :pray:
carčino hvala , riješio si mi mnogo dilema ! ! !
Ok,sada prvi put čujem da će biti film Silmarillion.Neće biti još filma o Silmu koliko ja znam već će se Hobbit snimati u dva djela,Jackson će napraviti priču mračniju nego što je to prikazana u knjizi.Što se tiče odlaska-ono što je Callista rekao,samo bih još htio dodati da oni ne odlaze zato jer im dom više nije u Međuzemlju nego zato što nastupa doba ljudi.Gospa Galadriel je dobila dopuštenje Valara da se vrati u Valinor,ali to je već jedna nova priča.Frodo odlazi jer mu rana od Kralja Vješca nikada nije zacijelila a prsten daje još i dublje rane.Svi "nosioci prstena" moraju otići iz Međuzemlja,tako da je i Samwise,kada je ostario,otišao iz Međuzemlja.
Za Silmarillion-ono što je Callista rekao tj. ono što piše na koricama knjige. :D :wink:
Pa nece biti bas Silmarillion,ali ce biti:
= Citat =:
The second movie will be influenced by The Silmarillion and the Unfinished Tales. The source of this rumor is claimed as 100% veracity. If this is true or not, time will tell.
beren i luthien ili hurinova djeca ?
a hoće li biti barem dio iste glumačke postavE?
daj bože da bude ian mckellen ponovo u ulozi gandalfa. moraju taj film odradit dobro, inače im je :twisted:
Odite na http://www.teamlorio.net/Spa na flash i pogledajte sve LOTR parodije
= Citat =:
Izvorno postao callista
i ja se nadam jer ova je ekipa bila precarska ! !
pa ian mckellen je reka da ce glumiti u filmu samo ako ga jackson radi :D
inače za staru godinu mi se ostvario san. Pijan sam pogleda lotr :D
Sto se tice glumacke postave,samo je McKellen potvrdjen,za ostale ce ici casting...
Morgoth je pitao na koji ce se dio Silma odnositi film,iskreno nemam blagog pojma,ali mogu nagadjat da ce ukratko opisati nastanak svijeta,preletit prvo doba i najvise se posvetit drugom dobu,annataru i nastanku prstena (iako nastanak prstena nema velike vaznosti u hobbitu)...mind you,sve su to samo moja nagadjanja...
Neće se to brzo početi snimati,remember my words!Sada su svi usmjereni na hobbita.
Nekako mi je logično da će u Hobitu glumiti i Sir Ian Holm,koji je glumio Bilba u Trilogiji?Mislim glupo bi totalno bilo da on ne glumi...= Citat =:
Izvorno postao Gothmog