sada se najvishe igra eotn jer je najnoviji
moja preporuka ti je ovim redom: porph + eotn, pa onda NF pa onda factions
Printable View
sada se najvishe igra eotn jer je najnoviji
moja preporuka ti je ovim redom: porph + eotn, pa onda NF pa onda factions
Nightfall je najviše PVE orijentiran, i najlakši u početku (zbog heroja).= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
Nightfall+EotN.
U Nightfall-u ćeš dobiti velik broj heroja koji će ti biti od velike pomoći u PvE igri, a u EtoN ćeš naći najviše PvE sadržaja.
OK.Fala ljudi :bravo:onda uzimam nighthfall i eye of the north :D
samo da pitam jel GW besplatan ili nije? skine se i igra, bez kupovanja onih bonova?
morash kupiti original igru (tj. tebi je potreban samo CD key) a nema mjesecne pretplate
Imaš sad za sitnih 150 kn u Algoritmu, pa si uzmi, recimo Nightfall za početak i uživaj.= Citat =:
Izvorno postao DoctorEvil
Nema nikakvih bobova.
na netu sam tamo pod free mmorpg našao i GW, čak se može i skinut, pa sam malo iznenađen. :o onda jel znate koji mmorpg koji je 100% free, znači samo se skine i igra?
a zasto tu to pitas?
gw platiš igru i igraš...nema mjesečne pretplate..
pa pitao sam pod tražim igru topicom, ali samo su mi preporučili silkroad online
ko zna kad ce dvojka, jos nije ni beta u najavi
Do sada je izašlo tri kampanje(prophecies,factions,nightfall)i jedna ekspanzija(Eye of the North)ti lijepo pocni od prophecies :wink: pa onda kupuj druge kampanje.Da bi igrao ekspanziju moras imati bilo koju kampanju.= Citat =:
Izvorno postao LichKing
= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
neka kupi proph+eotn prvo jer je najeftinije tako kupiti...onda nightfall pa factions
gw2 je sada vec definitvno 2010 najranije....
Imam Warriora/Mo u Prophecy, i na 16 sam misiji,
Imam neke Armore 65, i 70 po rukama i nogama, i to ne kontam, jeli se to sve zbraja ili se uzima najveca vrjednost ili je samo ona vrjednost na kojem se djelu tijela nalazi i kako da nabijem armor na 10 ili 150 je li moguce, koje skillove da predem igru i gdje kako da nadem elit skillove,,, I sta je to stance kako funkcionira kakva korist s tim, to ne kontam,
I ako naravno imate jos kakvih prjedloga da napravim sto boljeg Heroja sam pisite,
PS: ssalGSnema potrebe da nazivas moronom i vrjedas nije ti to ok, tebi pozz u svakom slucaju.
:gitara: :friends:
Na GuildWiki možeš naći sve o osnovama GW-a, i to je uglavnom objašnjeno puno detaljnije nego što ti mi to možemo objasnit.
Stance
OvdjeSti detaljno piše koliki dmg umanjuje armor u određenim situacijama, a ako želiš jednostavniji opis, pogedaj ovdje.
Elite skillove u PvE možeš uzimati od bossova. Jednostavno nađeš bossa čija profesija odgovara tvojoj primarnoj ili sekundarnoj, ubiješ ga i iskoristiš Signet ov CaptureSda naučiš njegov elite skill.
Rofl.= Citat =:
Izvorno postao Pando Pandic
To je ko da uđeš u HGspot i kažeš "O HAI DAJTE MI 1 KOMP PLZ".
Dok nam ne objasniš gdje si zapeo, ovoSje najdetaljnija pomoć koju ćeš dobit.
= Citat =:
Kada vidim ovakav post jednostavno me nekakva mistična sila natjera da autora nazovem moronom.= Citat =:
/signed= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ljudi mislim kupit gw , zanima me sta sve trebam kupit , sva 4 dijela il ne??
kupi proph i eotn za pocetak...zatim nf pa fact ako ti se svidi....ove 3 kampanje su 150 kn each...dok je eotn 250 mislim...mozes nabaviti...eotn i proph za 300 kn....prodaja acceva je ilegalna
a jeli ja sa svakim kupljenim dobijam novi acc , il kako to ide , objanite malo , ili moza dobijem neki key??
sa svakim kupljenim dijelom dobis acc...koji možeš spojiti s onime koji si imao prije....ili ga jednostavno ostaviti odvojenog
svaki samostalni acc ima 4 character slota...a nadodavanjem drugih acceva na jedan dobis +2 slota(osim eotna,on je expanzija)
a sta ako kupim samo proph ,bez eoth(znaci sam proph) , sta necu imat , oce li biti cijeli svijet isti kao sa imam sva 4 ili nece , objasni pls?
gw je podijeljen na 3 mape ilitiga kontinenta...proph,nightfall i factions imaju svoju mapu...eye of the north je ekspanzija i ona dijeli mapu s prophom(ali nije obavezno imati proph da mozes igrati eotn)
= Citat =:
Izvorno postao Dropper
nece
svaka kampanja ti dodaje novi "svijet" i vishe skilova za biranje
eotn i nightfall ti daju i heroje (puno je lakse s njima igrati)
zato ti je i moja preporuka da obavezno kupish eotn i josh jedan nastavak (eotn ne mozesh sam "instalirati", treba ti jedna od 3 kampanje uz njega)
kako jendna od 2 , valjda od 3 kampanje! zar night fall nije kampanja?
krivo je napisao...
a mogu li ja odma kupit nightfall i proph , hocu li onda imat sve sto ima i prophu , mapu . itd..???
mozesh kupiti odmah= Citat =:
Izvorno postao Dropper
i imat cesh sve, samo morash to istraziti, nauciti i slicno
koliko kosta prophercies , i gdje je najpovoljnija cijena?
= Citat =:
Izvorno postao Algoritam
sta je nightfal , a sta nightfall collectors edition?isto pitanje i za factions!
i koze li se kupit samo prophercies
nightfall i factions su stand alone guild wars igre/kampanje...colleectors edition daje neke dodatne sadrzaje tipa minipet,par oruzja s special skinovima i fizičke dodatke tipa extra disc sa screenshotovima i soundtrackom
moze, ako nadjesh negdje, jer je sada obicno proph + eotn u prodaji (prophecies je prvi nastavak guilda pa ga je tesko za naci da ga imaju na lageru)= Citat =:
Izvorno postao Dropper
e ja pronasao...mozes nabaviti sve 3 kampanje i eotn za 350 kn...u algoritmu imas jedan paket
drama , kupujem cim budem skupio pare
edit : nemogu to nac , aj daj link ak nije problem
nema na webu...ali sam vidio u vrbanima u algoritmu to..
evo nasao
http://www.play.com/Games/PC/4-/6279181 ... oduct.html
samo sto je drugi ducan...ali dobro nema veze
posoji li neki besplatni trial da malo probam?
ja atm nemam....ali inace trial dobis kada kupis neku kampanju
nemojte decki tako. :gitara: Nisu svi comp. freakovi ko vi :) Netreba odma na noz :killyou: :twisted: :nonono: ... mozda oximoron? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Ponovo osjećam onu mističnu silu...