Jaooooooooooo
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
kako mi ovo vraca uspomene...
Printable View
Jaooooooooooo
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
kako mi ovo vraca uspomene...
Nisam mogao preć ja mislim level 13, kada dođeš u neki podzemni podvodni svijet, točnije špilje :). Ma uglavnom, legendarna, teška, zabavna, vrijedilo bi je bilo još jednom zaigrati, ali neću moć nać vremena.
DoW II, Call of Juarez i KOTOR :)
Pinball do iznemoglosti.
Crysis i Empire TW
Stalker SoC OL malo mi je gušt smanjen jer mi je i ocjena iz povijesti smanjena...
Alien Vs Predator 2 :)
Danas počeo Just Cause opet. Prekrasno. Letanje par metara iznad površine mora dok sunce zalazi je divno. Osobito u ovoj igri.
Star Wars: Jedi Academy (Knights of The Force). Baš me nabrijao onaj trailer za The Old Republic :pray:
Pa igra se:
Tenchu: Time of the AssassinsS(kao da sam se vratio u vrijeme Tenchu: Stealth Assassins)
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Odlicne igre, obje su naravno na PSPu :)
Plants VS.Zombies Preepic igra :pray: :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Jel bi to radilo na Vista x64? Na kojem sustavu je igraš?
Instalirao bi i probao ali nemam igru, morao bi je nabaviti pa da ne nabavljam bezveze.
Ponovno PES 09, čekam ARMA 2.
Gun Metal.....sad gledam da mi je naci negdje Fable The Lost Chapters...
Red Faction: Guerrilla (Xbox 360)
touche.
Dead Space. Scary shit! :scared:
igram starcraft brood war, trenutačno sam na 6 misiji kampanje sa terranima... :) dovršavam gta 4, negdje pred kraj igre sam, neverwinter nights 2: mask of the betrayer i tu i tamo empire: total war makar mi se taj empire opće neda... igram ga onako preko volje, tek tolko jer ga imam... mislim da ću spremiti sejvove negdje i uninstalirati ga... drugim riječima ide na led... :)
Lotr: Conquest :D
Ja igram Outlaws.Stvar je tako igriva da ono,ostao sam bez riječi kad sam je isprobao,sad ću derat po tome,a kad pređem vraćam se na miniclip i 8 ball pool :P.
Assassin's Creed, DoW II.
Audiosurf, Plants Vs Zombies, The Path, Aveyond te uskoro Age of Pirates 2. :)
More followers, excelent :)= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Da nebude offtopic, možda instaliram tradewinds serijal, baš mi se nešto trguje :)
AC, Stalker, Syberia, TMUF :D
battle forge, stalker, sims 3
Doom 3 . Za sve zainteresirane ovdjeSimate upute kako postaviti 16:10 i 1680x1050 rezoluciju.
Neku kopiju Guitar Heroa prek Jave.
broken sword 2
Nakon toga se bacam na broken sword 2.5 (Za one koji neznaju to je besplatni nesluzbeni nastavak igre)
Gish
Svasta. Mass Effect, Crysis, Empire TW, Age 2... :)
AC, DoD:Source, DoW2 ... ima još :)
The Witcher, The Sims 3, Warsow i Far Cry 2,
ovaj zadnji me najvise nazivcira :)
Assassin's Creed, Warhammer 40 000 Dawn of War 2, Plants vs Zombies ( :pray: ) i Fallen Earth.
WoW...
Lotr: return of the king, Lotr: bfme 1,2,the rise of the witch king. COD4...inace sve starije igre
far cry 2 i cod 4
Clear Sky isponova, i nakon 2 sata igranja crash jipieee :D
Instalirao GTA IV no nekako mu se ne sviđa činjenica da mu ostae svega 250MB radne memorije za rad. A meni se ne sviđa Rockstar nešto Club. GfWL barem svoje veselje obavi dok traje uvodni tekst sa logiranjem na account.
AvP 2 Primal Hunt - prvi put igram ovo govno, užasna igra.
Preskoćiti ću tu expanziju i krenuti sa AvP 2 koji je jedno 1200x bolji od tog govna :o
Sorry na DoublePostu, nego, snimio sam si ono čudo Plants vs. Zombies :pray: Isprva sam mislio kako je igra govno, da to nemre biti dobro, ali igra je toliko brutalno zarazna i zabavna, genijalno :D
Odustao sam od AvP 2, igra je bila fenomenalna prije 8-9 godina, ali za današnje standarde je jednostavno očajna. Tek kada ponovno zaigraš AvP2 skužiš koliko će vjerojatno AvP3 biti bolji :P Drugo da igra ima spektakularnu priču, onda bi se isplatila igrati i 2030. godine (DeusEx), ali ovako nema ništa za ponuditi i jednostavno ju je vrijeme pregazilo, sažvakalo, ispljunulo i posralo se na nju :|