Haha, doktor je lud u novoj epizodi Voyagera :rotfl:
Printable View
Haha, doktor je lud u novoj epizodi Voyagera :rotfl:
Doktor je uvijek lud :D
Tinker Tenor Doctor Spy
Najsmješnija epizoda! :D
na koga vas klngonci podsjećaju.... mene na mongolsko carstvo(ono u vremenu marka pola) dok me kardasijanciji podsjećaju na rimsko carstvo.
ja sam stvarno dugo čekao ovu epizodu koje se mutno sjećam, kad doktor dobije crvenu uniformu. samo su naši malo krivo preveli naslov epizode, al dobro, paše :)
Japanci.= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
ne vidim, na koji način te podsjećaju?
Čast, mačevi.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Blink of an Eye
Dokaz zašto je Star Trek car SF-a!
Bogme da, sad baš gledao. Kako moćno :pray:
Haha, danas je baš dobra epizoda, kad je doktor postao slavan pjevajući. Epic epizoda, uvijek se strgam na tog luđaka :rotfl:
jučerašnja epizoda je slična onoj TNG-a Inner Light, u kojoj Picard u nekoliko minuta proživi cijeli život na nekom planetu, ta mi je jedna od omiljenih.
a i na voyageru volim ove epizode u kojima doktor pjeva
Meni je ta epizoda (Virtuoso) bila dosadna u prva dva emitiranja Voyagera, a danas mi je bila zakon.
Valjda sam sazrio malo od onda.
današnja epizoda je baš zakon. glumac koji glumi weyouna i brunta u ds9 glumi i danas, martoka iz ds9 nisam skužio, to mi je frend rekao, a i The Rock glumi u ovoj epizodi i izmlati sedmu :D
Omg kako luda epizoda na kraju, teleportirali su torpedo na brod koji je skupa s Voyagerom vučnom zrakom uvlačila borgovska sfera u sebe, i onak brod eksplodira, vučna zraga kolabira te Voyager taman pred eksplozijom jumpa u warp, megaepic :pray:
Danas počinje sedma sezona, sve se uredno gledat...po n-ti put xD
O, kad se sjetim ove epizode, Čakotej je skakao u prošlost i budućnost na Voayeru i pokušavao spasit brod, dobra epizoda.
i skriva alkohol na brodu :D komentiram da ne budeš usamljen :D
Danas je dobra epizoda, Q je dofurao svog sina na brod da ga Janewayica malo odgaja xD Zanimljivo je da mu je to sin i u stvarnosti.
Bome meni je i jučerašnja epka bila dobra. Sedma u haljini i za klavirom <3 :D
Jedino je Čakotej ubio mood -.-
Danas će bit zanimljiva epizoda, Doktor će morat glumit razne članove posade zbog otmice warp jezgre, još jedan smijalica od epizode :)
drago mi je što su ostavili baš njegovu epizodu za kraj, osim finala. njegove epizode su mi uvijek najbolje :)
Bogme da, a sutra i prekosutra su zadnje dvije epizode, to se gleda obavezno. Od četvrtka počinje Enterprise, baš me zanima jel će prikazat sve sezone!
Kako ih doktor own, prestrašno.
Počeo prvi dio zadnje dvije epizode Voyager, sutra će bit jedeno kad će Voyager imat ablative armor, transphasic torpeda...do boga :pray:
onom doktorovom preskoku se nisam nadao :)
preksutra konačno enterprise da se malo prisjetim, pol epizoda sam prespavao
Hvala Aral na obavijesti, odmah sam otišao pogledat epizodu do kraja. Jedva čekam sutrašnju :D
Evo počela zadnja epizoda Voyagera, šteta kaj neće više bit, baš je bilo gušt po treći put pogledat sve sezone. Sad slijedi Enterprise.
Gotovo. Kako epska epizoda, Star Trek 4life.
Inače ne pratim Star Trek, ali ovo je bilo zakon! :pray: