mislis slaradra, slitherin guard?
predobar heroj s 2 bashera, desolatorom i blinkom (znam da nije najkorisnija stvar blink, ali jbg posluzi)
Printable View
mislis slaradra, slitherin guard?
predobar heroj s 2 bashera, desolatorom i blinkom (znam da nije najkorisnija stvar blink, ali jbg posluzi)
ma netreba mu bash kad nema dobar att speed a s svojom ultom moze bilo kojeg heroja "pretvorit" u odlicnong dps-a
Istina , netreba ju mu basheri! Ionako ima svoj bash i stun, a ako protivnik pobjegne uključite onaj super speed (neznam kako se zove) i udri!
Najčešće mu radim hot , desolator , battle fury (za farmanje) i nemam pojam , kasnije ovisi o situaciji ...
Najjachi heroj na igrici je Witch Doctor... Ako znate sa njim igrat OFC. Ako neko hoce da se vidimo na Northrend-u nek se javi pa da malo poigramo !!11!1eleventyone!11!!!1
bilo koji blinker mu moze sjebat curse i ultu= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
sastavi mu dagon pa onda: stun,curse, dagon. Ako i preživi nece biti u stanju ista napraviti :)= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
ma da, taj kombo odnese recimo 2k helta= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
pa, uzmi u ubzir da se dagon moze sastaviti na ranijim lvlima, ne na lvlu 20+, tako da rijetko tko ima 2k hpa, a osim toga ako se lik ostane boriti uvijek ostaje ulta xD= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Sve to stoji , ali ako lik napravi bkb (ono za spell neranjivost) onda ga jebati! Pogotovo ako protiv tebe igra neki stuner/killer heroj!= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Ma možemo sad o tome do beskonačnosti raspravljati jer ima toliko mogućnosti za suprotsaviti se svakom heroju ...
Za dota njubove (ja) preporucujem Venomancera... lako, samo treba spamat wardove.
Za njubove je ednostavniji troll ili bone fletcher jer samo trebaš napraviti desolator i stisniti zabrže pucanje i udri! A kod bonea je bolje to što možeš lako pobjeći ako zagusti!= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
malo si me krivo razumia, ja uvik njemu ranije sastavin dagon i taj combo pali, a za late game ide curse, ward, dagon...= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Na wich doc nikad neidem na dagon nego lothars,scepter i manta a gameplay ide otprilike ovako iskoristi se manta,stun+cruse,ulta i dok je ulta aktivirana ode se invs(nece prekinut channeling) i dosta puta nece skuzit di je vas lik pa ga nece moc disablat pa ce te lako moc ownat xD a najjaci heroj s wichom je magnus(zato sto privuce sve heroje jako blizu i moze ih sve cursat)
ma magnus je sam po sebi imba-2 bf, 2 hipera, treads i dagger-stin i sa njegovin power upom mozes 5 heroja ubit ako dobro ulti iskoristis= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
uf da je skupiti u non noob partiji 2 bf,2 hypera, dagger i treads :(
ova rapsrava se počela samo vrtiti u krug. ne osuđujem , samo primjećujem :)
Neki dan u igraoni jedan pro lik dobio linu, na pocetku kupio kokicu i slozio onaj ring sta refresha manu i owno ko da kazes: Dobar dan...
kad skupis 1 bf, a skupit ces(valjda nisi noob), pare idu i bez problema skupis i ostalo= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
racunaj kolko je para potrebno za sve to...
=1400*2+1600*2+1750*2+2300*2+2150+1500= =2800+3200+3500+4600+2150+1500=
=17750
malo puno zar ne?
Kad si nabaviš prvi bf , lakše ćeš dolaziti do novčića! Kupiš s hyper i kreneš ownati, s timom. napravite push , dva i eto ti već skoro za drugi hyper ....= Citat =:
Inače , to uopće nije puno tih 17750 (iako si malo pogrješio, nešto više sve skupa ispadne) jer ako pogledaš , bilo koji build ti košta u tom rangu ili više!
kad pogledas 17k se stvarno cini puno, ali racunaj da ces svakog creepa pokupit-splash dmg(a ti izracunaj koliko je to para po grupici)
šta skupite nortromu?
ja masu nulla na početku, zatim butterfly,eye,pa za dmg
butter? ftw? ovako... na pocetku kupis 2 mantlea, i tangić/e (flaskove, sta vec preferirate... dizes drugu i statse, onda napravis 3 nulla i tridse... pa ides na necromonium, lvl 3... poslje necra guinsoo a poslje guinsa hyperstone, a ako ostane vremena, hyper pretvoris u curiass...= Citat =:
zanimljivo, ali i ovo funkcionira, att speed+evasion+dmg od butter su korisni u to vrijeme (jer još i imaš 3 nulla). moram reći d to dobro radi s butterom jer sam bio godlike bez proba u late gameu protiv str heroja
mozda je dobar, ali moj je bolji... :D s ovim gore buildom (mojim) se igra na turnirima//clan warovima jedino sto mozda ne ides na tridse nego BoT+Midas...= Citat =:
power treads, , midas, guinso, skadi i gg
nulls, midas, bot, guinsoo i neki dmg item= Citat =:
nortom:midas,pt,guinso,skadi,curtais...
a sta ce ti necro??= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
[quote=Karlo_from_Bjelovar]mozda je dobar, ali moj je bolji... :D s ovim gore buildom (mojim) se igra na turnirima//clan warovima jedino sto mozda ne ides na tridse nego BoT+Midas...[/quote:27ksyblj]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":27ksyblj
Ja nikad nisam vidio da neko Siletu radi necro book, niti sam mu ga ja ikad radio. Ima puno boljih itema za njega od necra... Guinsoo>>>>>Necro :wink: