-
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014.
meni nije jasno kako ljudima nije jasno da je fizički NEMOGUĆE da igrač zbog neke kvaziozljede leži na travi ko da ga je metak pokupio. zašto? pretpostavimo da se igrač zagrijo i da su mu mišići normalni, tome dodaj adrenalin i ja stvarno nevidim kako je moguće da itko leži na travi samo zato što ga je netko okrznuo kopačkom po kostobranu. koji kurac jebote. hejt.
-
I mene to isto živcira. Znam da se u cjelokupni nogomet zavukla ta kultura glumatanja, ali osobito me iživciraju neki igrači koji stvarno pretjeruju s tim.
-
Ma da, najgore je kad onak baš pratim tekmu i lik padne i ne može se dić i onda doktori ulaze pa kao nešto sprejaju, polijevaju vodom bolno mjesto i tak par minuta ubije ritam i sve. Pogledam usporeni snimak obavezno i vidim ništa. Onda popizdim i prebacim kanal.
-
Brijem da oni to rade i na najmanju sitnicu zato kaj se boje ozljede.
-
Ne znam stvarno, meni to liči kao "u jebem ti mogo si mi strgat nogu, joj ne mogu više, stani joj, šta je ovo, bokte vidi svi me gledaju! stop!ne " ne znam...
-
= Citat =:
Izvorno postao
hacker
Brijem da oni to rade i na najmanju sitnicu zato kaj se boje ozljede.
Ali ne kužim čega se imaju bojati, pa nije valjda da nikad nisu dobili udarac u životu.
Možda si u pravu, ali onda taj nogomet liči na običnu predstavu i nije ga uopće gušt gledat.
-
Istina, zato mi je Belgija USA bila jedna od najboljih utakmica koju sam gledao. Nema uopće bacanja, fauliranja, zadržavanja igre, samo čisti nogomet.
Al ne znam, pogle Di Mariu, malo istegnuo mišić nema ga dve tekme. Jebiga bojao bi se i ja da mi 200 hiljada eura tjedno visi :D
-
Uveo bih pravilo da svaki put kad igrač zatraži pružanje pomoći na terenu, odmah idu nosila, igrač se iznosi van terena i može se vratiti u igru tek nakon 5-10 minuta. A ne ovo sranje gdje se prvo čeka doktor, pa se čekaju nosila, pa ga iznesu van samo da se može dignuti i odmah tražiti povratak u igru.
-
Mogu reći da što se tiče takvih ozljeda kao kod Di Marie je mislim opravdano. Jebeno je kada ti malo pukne mišić, jer fakat jako boli kada se napregne, a ako se ideš dalje forsirat pukotina se gotovo sigurno još više širi. To moraš odmirovat. Ali što se tiče takvih situacija mislim da doktori ne muljaju i tu je sigurno sve opravdano i čisto kada se naprave te silne pretrage do najsitnijeg detalja. Problem je za vrijeme jebene tekme i njihovo glumatanje. Neymar je možda previše glumio pa je na kraju liku dopizdio i sašio ga pošteno.
Edit: ovo gore je fantastična ideja. Ako ga boli nek odmori 10 minuta. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
Uveo bih pravilo da svaki put kad igrač zatraži pružanje pomoći na terenu, odmah idu nosila, igrač se iznosi van terena i može se vratiti u igru tek nakon 5-10 minuta. A ne ovo sranje gdje se prvo čeka doktor, pa se čekaju nosila, pa ga iznesu van samo da se može dignuti i odmah tražiti povratak u igru.
to ja doma govorim tijekom skoro svake tekme...ajd ja ne bih bio toliko rigorozan...ionako mu sudac mora dozvoliti povratak na teren pa ako procijeni da je ovaj zavlačio/glumatao nek ga ne pušta bar 2-3 minute nazad...to bi pogotovo primjenjivao kod situacija kad igrača iznesu van terena a ovaj odma ustane i traži dozvolu za povratak u igru - e ne može, sad lijepo leži vani još koju minutu
-
-
Zasluženo, bili su najbolja ekipa tokom cijelog turnira. Argentina me je čak iznenadila jer sam očekivao da će ovo biti jednosmjerna utakmica, ali imali su dobre prilike. Toliko se pisalo o njihovom napadu prije natjecanja, ali na kraju su doslovno svi ispali iz forme (Palacio, Aguero, Higuain), a Di Maria je bio nenadoknadiv gubitak. Šteta, navijao sam za Argentince zbog Messija, ali realno, ekipa je čisti prosjek izuzev napada koji je najviše i zakazao. A možda i ne mogu bolje s takvim veznim redom.
-
Meni je žao kaj su argentinci izgubili jer se gradonačelnik Rija sad neće ubit.
-
Odlična tekma. Njemačka zasluženo na vrhu. Sad navijam i želim da skinu Brazil sa trona kao repka sa najviše osvojenih svjetskih pehara.
-
Okej Njemačka dobro vam ide vrijeme je za novi svjetski rat.
-
Svaka čast Njemačkoj, ali i Argentini koja je utakmicu učinila vrhunskom i neizvjesnom do samog kraja. Žao mi je prije bilo malo što nije Nizozemska bila u finalu, ali ovakva tekma najbolje pokazuje zašto toliki ljudi u svijetu vole nogomet. Malo mi je jedino glupo što je Messi proglašen najboljim igračem SP-a, jer su to prije njega zaslužili Lahm ili Schweinsteiger koji su demonstrirali kako se bori za svoju repku.
-
Dobra utakmica. U usporedbi sa prošlim finalima - majka. Ali suđenje je zato... pa jel nitko nije vidio bar dva nedosuđena kartona na švabama :(
-
Čuo sam i da je trebao biti penal nad Argentincima.
-
Trebao si gledat a ne slušat :)
-
Zadnje dvije tekme suđenje katastrofa. Ne ponovilo se.
-
ma kakve zadnje dvije, cijeli turnir je loše suđenje...utakmice na kojima nije bilo većih sudačkih grešaka su bile iznimka
-
Ne kužim kaj je falilo ovom suđenju, po meni je bilo dost dobro.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Ne kužim kaj je falilo ovom suđenju, po meni je bilo dost dobro.
Ako govoriš za finale, u produžecima su trebala biti minimlano 3 crvena kartona.
-
1 privitak(a)
Ali Schweini se nije dao. Tako se bori za svoju repku, a ne ko neki...
Privitak 503
-
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
Ako govoriš za finale, u produžecima su trebala biti minimlano 3 crvena kartona.
Prije bih reako da je cijelo prvensto suđenje bilo katastrofa. Malo previše bitnih odluka je krivo dosuđeno. Ali zadovoljan sam ovim prvenstom. Pretežito zato jer su osramotili Brazil nakon onakvih pumpanja kako su super repka.
-
Pa naravno da je bilo katastrofa...
-
BTW, što mislite o izjavama Vukojevića i Eduarda, u kojima se javno opraštaju od reprezentacije zbog lošeg tretmana na SP-u?
-
Zna se da Maminjo ima tu prevelikog utjecaja, ali njih dvojica nisu igrali jer nisu ni zaslužili. Kovač je znao vjerojatno da ih neće koristiti i trebao ostaviti doma.
-
Zašto svi pričaju o Vukojeviću kao da je on dobar igrač?
-
Zato jer nogomet nije FIFA 14 pa da u prvih 11 poslažeš one sa najjačim brojevima. Da je stavio Vukojevića umjesto Rakitića barem na prvoj tekmi s Brazilom, igrali bi triput bolje.