Ma ok je daj :D= Citat =:
Izvorno postao miska10
Trailer izgleda daleko bolje i zanimljivije nego ono što je Todd pokazao,hm.
Printable View
Ma ok je daj :D= Citat =:
Izvorno postao miska10
Trailer izgleda daleko bolje i zanimljivije nego ono što je Todd pokazao,hm.
jel neko primjeti da glavni lik na sebi nema opce nikakav armor a bori se sa super mutantima i prima grlo metaka
a neprijateljima se vise manje udovi trgaju od 2 metka :S
nisam bas odusevljen
Hm, ali u jednom trenutku trči u power armoru(valjda), iz trećeg lica. I napokon igra sa minigunom koji zvuči moćno i vrti cijevi brzo. :D
Donji video na linku je dosta kvalitetniji prvi trailer, onaj di Todd priča, daleko zanimljivije kad je bolja kvaliteta slike, iako je muzika na radiu jebeno iritantna.
http://www.nma-fallout.com/
HD trailer
http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/videos.html
Pričajte vi kaj hoćete, ali meni ova igra zakon izgleda i znam da me neće razočarati (zato jer nisam igrao prva 2).
Neće te razočarati, ne brini. Osim ako nisi volio Oblivion.
Čeka se još jedan gameplay video, malo duži navodno, valjda će pokazati RPG dio igre.
Zar igra ima RPG ???
Wow, ovo bi mogao bit odlican FPS sa RPG elementima, jedva cekam...
E zasto se uopce zove Fallout 3, zar su vec bila 2 nastavka ovakve igre (?), u kojoj lik reseta, i prima hrpe metaka bez da pogine (mislio sam da obicno pogines sa par metaka, ili je to bilo u nekoj igri slicnog imena) ...
Super mi je V.A.T.S. sistem, efektivno ti makne vlastiti skill procjene bacanja granate ili pucanja rocket launcherom/FatManom u ovom novom FPSu smjestenom u potpuno originalan post-apokalipticni svijet.
E i nes o FatManu, oruzje je predobro, mozes raznijet sve i svasta, igra ce rulat, niko ti nis nece moc, pitam se samo sta ce nam rpg elementi pored ovog oruzja. Jedva cekam igru, svakako zelim mini Nuke za dar :) :pray:
P.S. :cry: :cry: Gdje nam je FallOut nesto po putu :cry:
@Teon, si ti to sarkastičan ili se to meni samo čini?
PS: Buffera mi se HD trailer, to bu trajalo :D
Ma samo ti se cini ...
Cemu trosit MB na HD trailer tog ... te ... ma sta ... koji ... tog proizvoda
Al, postoji nada ... RPG trailer ali i kad to kazem padnem u depru ... pazi cak imas posebno RPG trailer ... pa daj se poslusaj FPS trailer za Fallout i RPG trailer za Fallout ...
Jel jesi onda ili nisi sarkastičan :rotfl:
Ne moraš odgovoriti, malo te prcam :D
Sad mi je na 70%, javim dojmove kad ga pogledam!
Ma ne moras (dojmove javit) ... sad se pitam zas smo se mi uopce sjetili zalit i onu glupu peticiju pisat za Diablo 3 ... isse sta nam je bilo :toilet:
Polako, kamilice uzmi, to je samo igra. Rekao sam da bi nam trebali u sljedećem gameplay filmu pokazati RPG elemente jer do sada nisu. Šta ti je tu čudno?= Citat =:
Izvorno postao Teon
Nis nis ... idem ja to lijepo prespavat, puno je sati :rotfl:
Aj laku noc
Pogledao sam trailer, za sada mi se niti najmanje ne sviđa!
1) Točno ono kaj sam pričao o NPC-evima, po njihovim kretnjama vidiš da nemaju svrhe u tom svjetu, točno se već preko trailera vidi da nemaju dušu i da njihova ukočenost upropaštava atmosferu igre! Bravo Bethesda, u svakom proizvodu ista priča, NPC-evi da pamet stane!
2) Zemlja je u ruševinama, ali igra bojama i svjetlom ne dočarava post-apokaliptični ambijent! STALKER je postavio nove standarde u tom segmentu, a ova igra sudeći po traileru je debelo ispod tog standarda!
3) Previše, ali previše, ali ono, fakat previše me igra podsjeća na Hellgate London! Prvo kaj mi je palo na pamet kad sam vidio fajt, bio je Hellgate London! A to je katastrofa, ako ti netko igru uspije povezati sa Hellgate-om, onda znaš da moraš u mirovinu i prepustiti izradu igara nekom ozbiljnijem igraču!
Jako gorak okus u ustima :( Nadam se da će to puno bolje izgledati kad bu se vrtilo na mom stroju, u živo!
Wow.... jednostavno wow.
/briše sa liste igara od interesa.
:(
iz ovog drugog djela duzeg trailera di je pokazana borba igra me podsjetila na neku mjesavinu SOF i Serious Sama lik trci i puca ko idiot niko mu nemoze nista ubija super mutante sacmom jednim hitcem
pogodi ga recimo u tjelo a njemu ispadnu svi udovi onako totalno genericno
Ma drito jadno izgleda!
Ne kužim velike proizvođače popute Bethesde, da je nije sram staviti takav Trailer na net!? Oni su si još važni, "mi radimo Fallout 3, kneel before us mortals!", a nisu niti svjesni svoje nesvjesti :D
Bartuc jesi ti vidio gameplay video? Ne trailer nego onaj vido di Todd priča?
Meni se čini da sam se ja u sebi pomirio da će bit pucačina u fallout settingu, RPG elementi će bit bonus, sad bi trebao još jedan video za pol sata. Pitam se oće ga itko od vas gledat uopće. :D
baš kao i mravojed, svi bi se trebali pomirit s nekim stvarima - fallout više nije fallout - to je nova igra u fallout settingu. druga mehanika, ista tematika. tako je kako je, mi obični smrtnici tu ništa ne možemo. ja cjelokupnu situaciju gledam s neke polu-pozitivne strane - kakav bi konačan rezultat bio da je igra u razvoju pod palicom electronic artsa...
eh... da se barem bioware docepao licence...
...idem malo na NMA citat komentare ove nove pucacine :D
Da je Fallout 3 pod palicom EA mi bi smo već odavno igrali taj naslov.= Citat =:
Izvorno postao Snake
Onaj link kaj si ti dao na HD Trailer sam pogledao (filmek od cca 150MB)!?= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Do pola filmeka je reklama za Vault, nakon toga je gotovo pola filmeka borba sa mutantima i robotima!
Po tom filmeku sam vidio bezglavo jurišanje tebe i neprijatelja, ukočenost NPC-eva i ne post-apokaliptičnu atmosferu (samo ruševine, ali ja to ne smatram post-apokaliptičnime ;D)!
Ne možeš to gledat s pozitivne strane jer to NIJE Fallout.Nema kilanja djece,ljudi,sexa,etc znači ograničen si i nemaš onu slobodu po kojoj je Fallout poznat. Igra nije RPG više,nije turn based,a ako već rade novu mehaniku,tehnologiju ko što snake kaže,mogu to napravit 100 puta bolje i 100 puta bolje dočarat atmosferu. Bethesda će dobit fanove Obliviona i dobre grafike,a na nju će se okomit milijuni pravih fanova Fallouta,da želim post apokaliptučan FPS igro bih STALKER-a.I ono ne izgleda kao post apokaliptičan svijet u Falloutu,nego kao grad poslije dvosatnog bombadiranja u omanjem ratu.
["Bartuc"=laže]Ma nikad nisam niti klao djecu![/laže]STo je najmanji problem u igri, malo mi je važnija atmosfera i kvalitetni NPC-i koji čine tu igru, ali ne znam, možda trailer vara na prvi pogled!?
Vecina nas koje je Fallout privukao sa svojim gameplayom i atmosferom bila je skepticna kad je bethesda kupila licencu , ali ipak nadali smo se da ce njihov Fallout biti onaj stari. Sad je jasno da ova igra ima samo ime i nista vise.
Bice ovo dobra igra ali ja cu je zaobici.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovaj sam mislio:
http://www.nma-fallout.com/
Ima još jedan di Todd igra
@Mravojed, upravo pogledah trailer pa da i njega prokometiram.
Dobro:
1. Popravio mi se dojam što se atmosfere tiče, na ovom traileru je nekak tmurnija atmosfera, daleko se prostiru ruševine i zgleda grafički odlično. Ali ima mana, to bum pod loše stavio.
2. Sviđa mi se sustav pračenja perkova, invertory-a i ostalih stvarčica preko onog screena.
3. Dovoljno je krvavo, ali ima i mana.
4. Fenomenalno dizajnirana mapa, prostor zgleda jako dobro odrađen. Nadam se da će se moć ulaziti u čitave zgradice, ako nebu moglo, veliki minus.
Loše:
1. AI neprijatelja je očajan, vide te prije nego kaj se stigneš pripremiti za akciju, zgleda mi kao da niti nema tihog pristupa ili elementa iznenađenja. Ogroman minus. To je taj dio koj uništava atmosferu u igri.
2. VATS - odabir djela kojeg gađaš mi zgleda loše napravljen, možda zato kaj je ovo snimano na konzoli, vjerujem da bu na PC-u bolje.
3. Frajer VATS-om gađa lika u glavu, a frajeru se razmrska glava, odpadne mu ruka i odpadne mu noga, ono WTF? Čak i Bloody Mess nebi trebao imati toliku moč. (mana točke 3 pod "Dobro")
4. Frajer ispaljuje medeke brzinom 30km/h (odokativno), lete kao perce zrakom, ali sve jedno je raskomadao mutanta sa jednim medekom.
Ali reći ću ti iskreno da su mi više tlak digli debili koji su se uživljeno cerekali i publika koja je vrištala na svaki jebeni kill. Isto tako, Todd Howard je po meni čovjek sa ozbiljnim problemima.
Da, ja bi im buktao u publici kad bi vidio one dvije scene (sa medvedekom i prvi VATS kill).
buktao = buuuuuu :D
sve je to placena publika i dobro izrezirana prezentacija
Samo mi nije jasno zas su nazvali igru Fallout 3 ... pa i Tactics je dobio posebno ime (Fallout:Tactics) a bio je blize Fallout neg ovo .... ovaj proizvod.
Trebali su nazvat Fallout: Washington DC il tak nes ...