@Dania
Može bit isti kanal ali ga davatelj usluge nabavlja iz druge regije, koja ima drugačiji raspored?
@Paran0a
Jedna osoba mi je linkala fotku te ženske nekidan... S obzirom da poznajem tu osobu, nisam baš siguran da je to fakat žensko. D;
Printable View
@Dania
Može bit isti kanal ali ga davatelj usluge nabavlja iz druge regije, koja ima drugačiji raspored?
@Paran0a
Jedna osoba mi je linkala fotku te ženske nekidan... S obzirom da poznajem tu osobu, nisam baš siguran da je to fakat žensko. D;
Moguće :/
Jel ima itko tu dreadlockse?
Volio bih pitat neka pitanja, da dobijem odgovor iz prve ruke. :)
mislim da je Frky imao, to ti je onaj koji pise ! na svaku recenicu, al nisam siguran :D , sori ako sam fulo
Budem pitao tnx :thumbs2:
Imaš i frajera koji se zove dreadlock, možeš i njega pitat.
Zna netko za neki program koji bi zacrnio ekran osim prozora koji je trenutno otvoren?
To bi mi savršeno bilo kad igram windowed, valjda ima tako nešto...
e ljudi sta su u programiranju joker simboli? ponuđeno mi je !, ?, #,*
jel ima neko da to zna pošto nam profa na faksu to nikad nije reko a uvijek bude na ispitu...
thx
Gdje u Zagrebu ima za kupiti šešir? (Osim Cahuna, u kojem su po 1000 kn.)
koji ce ti kurac sesir, hipsteru
Vjerovatno imaš na pijaci
Da pokrije glavu njime.
http://images.hats.com/images/produc...411_FS_BLK.JPG
Ja sam tako nešta vidio u New Yorkeru, samo bez ove trake/mašne.
Mama ti je.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Pretpostavljam da samo one zagorske. :7= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Hvala, pogledat ću i tamo onda. Makar sumnjam da je ponuda baš neka.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Moze preporuka nekog dobrog gaming site-a. Sa vijestima o igrama i pristojnim recenzijama. Gamespot i ign mi pare marketinske kurve.
najbolji sajt je rockpapershotgun.com
http://www.gamersject.com/
ima dosta vijesti iz cod2, cod4, dota, sc i cs svijeta
Jel postoji neki normalni domaći naziv za (oversized) beanie hat? (ne normalnu priljepljenu uz glavu nego ova s "viškom" koji visi iza)
Mislim da nema, neki to zovu 'vrećaste kape', ja sam to isto tražila u trgovinama kao "imate one kape što iza vise?" :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ima li netko loših iskustava sa PVC prozorima?
Moja sestra kaze da su slabi i brzo se potrose nakon krace uporabe i trenja ali u svakom slucaju solidan omjer cijene i kvalitete
Zahvaljujem. A inače sam čuo svu silu raznih mišljenja o tome. Tip koji nam je napravio ponudu kaže da bi on svima preporučio PVC ispred aluminija jer se aluminij postepeno razjebe na spojevima.
Neznam u kojem kontekstu da to citam. :)
A ne, totalno sam zaboravio na to :D
prije bi rekao da ce se plastika sjebat, ali nisam strucnjak, treba se raspitat kod nekog tko ti ne daje ponudu :P, a razumije se u problematiku.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dobio si preko 9000 internetova upravo.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Koliko je to "brzo"? Pošto su moji kupili prije 10 godina i sve je u najboljem redu.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Tvoji ih nisu trošili dovoljno ko Admirova sestra.
riječ.
Kakve je još prozore isprobala?= Citat =:
Izvorno postao Kid A