megalomanija mi je srednje ime
Printable View
megalomanija mi je srednje ime
@ stips - malo je kilavo objašnjeno, pa možda nisi skužio - dok nemaš minimalno +4 stalna bonusa na hranu moraš ju skupljati svaki turn. Za sada samo sick i ja imamo dosta hrane, dok se ostatak mora mučit sa skupljanjem i zbog toga se sporije razvijat.
Nisam znao taj detalj... Pošto mi je napisao: "Skupili su i više nego dovljno", onda sam mislio da imam...
Najbolje ti je da se konzultiraš sa sickom kad dođe, pošto se znalo dogodit da dobijemo jednokratne bonuse pa jednu godinu ne moramo skupljati. No u normalnim okolnostima, pravilo je onak kak sam napisao gore.
Lov je skupljanje hrane koliko sam ja shvatio :D..jesam li krivo napravio or what?
EDIT: Viidiiooo...stavit cu mu akciju. Ionako je tako tražio.
Jel će biti updatea
Ugh nevjerujem...igro sam dow2 od 15 sati do sad...i mislim da cu kolapsirati..glava me ubija
Uz više vježbe uz DoW2 tolko dugo i više neće biti glavobolje. :D
Razmišljajući o ovoj igri, naletio sam na par nejasnoća, pa molim jpaxa i sicka da mi objasne sljedeće:
Recimo da želim istražiti pilu. Pila bi mi dala +1 pri skupljanju drveta. E sad, koja je zapravo razlika između 4,5 i 6 kod rolanja na istraživanje pile? Odnosno, i 4 daje rezulltat - pila je istražena. Nema smisla da mi pila sa čtvorkom ne da bonus na skupljanje drveta jer je akcija uspjela, no kako se na istraživanje pile konkretno odražava roll od 5, 6 ili 6+?
Svakom uspješnom akcijom dobivamo sve više bonusa. Na kraju ćemo doći do situacije kada ćemo za ama baš svaku akciju dobiti minimalno 6, ili jednostavn dovoljno da se bilo koja akcija uspješno izvrši. Kako mislite to riješiti, odnosno kako mislite ostavit faktor failanja uz sve te bonuse?
ja ću stavljat akcije umjesto vas. :D= Citat =:
Izvorno postao Outmind
4 je napravljena akcija al kao slampavija pa alat nije nesto pretezito dobar kao kad bi dobio 5 ili 6.
Aj radis pilu i dobis cetiri.Naprava nije nesto dobra,lomi se dosta al ipak se moze koristiti i daje malo vise drva tj manje nego kolko bi dobivao ak si dobio 5 ili 6.
Uglavnom nemamo ama bas cijela pravila za sve i ako bas uspijete dobivati preko 6 za svaku akciju onda ce te akcije biti radjene ko hrana ili cemo vec nesto smisliti on the run :/...moja ideja je da ako vam bonusi budu ogromni da vam stavim roll 1 i 2 kao failure bezobrzira na bonuse.
Ne podrzavam to,ako ce 1 i 2 biti automatski fail,zasto onda uopste ici na bonuse,ako vec hocete sve da zavisi od rollova,sto je kranje glupo.
Ne budite tako sigurni da nećete dobivati i minuse, može se na primjer izgubiti neki bonus ili nekom katastrofom dobiti minus na određene akcije (see hrčak za referencu).Što se tiče alata, smatram da razlika između 4,5 i 6 nije tolika da se mora naglasiti, da jeste onda bi puno lakše bilo dobivati velike bonuse na određene akcije i slično, zato jer je teže razvijati dobre alate 4,5 i 6 daju isti rezultat u biti, zatim ide 7,8 i 9 koji daju bolji alat i time i bolje bonuse te sve tako u nedogled
bampić za update?
Imam ispite pa treba vremena imajte razumijevanja..anyway evo šesnaesti update je gotov soon..i ako ste primjetili još jedan update i oficialno drugi tribes traje dulje od prvog...yay?
Primjetili smo! Barem ja...
BTW, nisi mi stavio za koliko građevina imam kamena.
Aha..evo stavio sam.
Ok, ovo mi je (nadam se) zadnji turn prije kampanje...
wish me luck lols
Zdravo ljudi,ako niste primetili,zadnjih par dana nisam bio na forum,zap mi je ukoliko Sam na bilo koji nacin usporio ili jos gore zaustavio procvat tribes-a,stovise,spreman sam da nadoknadim izgubljeno vreme.
Srdacni pozdravi,vas,Forengner.
Ps:ovako sam zvanican zato sto koristim tudji laptop,te me vlasnik posmatra.
Jebo mu ja majku.
Nema veze, glavno da igraš sa nama. :D
I u naše ime mu.
Dobit ces update hrcak kad mi krvotok proradi.
evo ga, daj mi bar tri na migraciju :D
Par opaski:
- dobio sam 6 na vijećnicu, a nisi mi ju stavio u bonuse... Zakaj?
- nisi mi dobro izračunao populaciju
- kad smo već kod populacije, daj mi molim te objasni kako funkcionira rađanje nove djece. Baš sad gledam par godina u natrag, i sad, jedne godine dok sam još morao skupljat hran sam dobio 13ero nove djece. Onda sam prestao skupljat hranu, i 2 godine sam dobio 7ero nove djece, a nakon toga 4ero... Nije mi to jasno - što utječe na stvaranje nove djece, i zašto sam 2 godine dobio 7, a 2 4 djece bez da se išta promijenilo?
Vijecnica jos ne ide u bonuse zato sto ce Jopax odrediti sta ce biti bonus,a djecu dobijas u manjem broju kako bi se balansirala populacija jer ako nisi primjetio imas +8 na odraslu populaciju,jos godinu il dve i dobivat ces samo +3/4 na odraslu populaciju i ne dobivas 13 beba vise jer imas +4 na hranu dok kad si imo akcije napravio bi kao i ja preko 6 pa bi bili mnogo veci baby boostovi. I jebiga zadnji si pa sam zaboravio iskalkulirati ionako sam u poslu preko glave.
Šta je ovo, opet su čelni ljudi MiA? :)
Ugh Jopaxa uopce nema...kasni mi sa mojim updatovima (2 godine nisam dobio update za svoje pleme) i nikad ga ne vidim,sad imam vremena do ponedjeljka i ispitni rokovi su skoro gotovi pa ce se sve pokrenuti dont worry.
Čini se da je vrijeme da Jopaxa zasipamo porukama. :D
Hu,ja sam skoro zaboravio na tribes. Oh well,ako su ljudi cekali mene dok sam vodio fantasy rp,cekacu i ja Jopaxa.
Probat cu to sve danas srediti ali kasnije...prvo idem u menzu jesti..gladan sam ko pas
Opet isprike ali sad nemam toliki pristup računalu preko tjedna, pete bi svoje updateove trebao očekivati do petka uvečer nekad, valjda :S