Jebeno su stisnuli, bio je i onaj pokušaj škaricama koji samo što nije ušao, ali naprosto je Juve klasa iznad i to je to.
Printable View
Jebeno su stisnuli, bio je i onaj pokušaj škaricama koji samo što nije ušao, ali naprosto je Juve klasa iznad i to je to.
Pa da. Kod kuće im je publika 12. igrač i to je bio njihov maksimum. Imaju 15-6-2 skor u zadnje 23 domaće utakmice u LP i to su oba poraza doživjeli od Barce. Za momčad koja je realno na razini WBA i Sunderlanda to je impresivno dostignuće. Sami igrači si nemaju šta zamjeriti, Juve je Juve i to je to.
http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... ter-united= Citat =:
For 'madridistas', United are the anti-Bayern. They would happily wipe from their memory the four, five, six, eight, ten unsavoury incidents that encounters with the Germans have left us with. Grim episodes: the sending-off of Amancio, the 9-1 friendly defeat, the lunatic who assaulted Linemayer, the Bayern players stomping off the pitch in the Trofeo Bernabéu, Augenthaler's gestures to the fans... Manchester United are the flipside of that coin: always a noble opponent, one whose encounters with Madrid over the years have never failed to produce a feeling of mutual appreciation.
Malo nabrijavanja za današnji spektakl :gitara:= Citat =:
"I was pleased to get United. They are in the Premier League what Madrid are in Spain perhaps: the values, the history. What they have always represented, the philosophy they transmit, the ideals they inculcated their players with, are similar."
Nisam ocekivao da ce im Celtic onako razbiti igru cistom fizickom snagom ali Juve je veceras napravio takav posao kakav niti jedna ekipa ne bi mogla bolje. Uvaliti im tricu i realizovati 3 od 4 sanse te ne primiti pogodak. Vraca se Juve u formu polako.
United takodjer u formi i mislim da ce sutra razbiti Real.
rekao pirlo prije tekme da nisu oni barca, mogu se prilagodit protivniku :D
danas ponešto nerealni koeficijenti na kladionici, 4.4 na remi, 5.5 na united
Lako je bilo Pirlu davati takve izjave kada je vec vidio kakav ih pakao ceka narocito jer igraju slicno Barceloni i logicno je da ce i njih pritisnuti i ici na ceste fizicke duele. Gladijatori kako je Pirlo izjavio. Primjetio sam da je i Juve imao nekoliko gladijatora tj igraca koji su pristali na te fizicke duele. Pirla,Vidala koji je uvijek takav i Licha,ono njegovo klanje sa pola Celtika kraj Buffonovog gola je bilo odlicno :) Dugo nisam gledao utakmicu sa onoliko borbe.
A sto se tice kvote na kladionicama izgleda da kladionicari znaju nesto sto mi ne znamo ili su United pomijesali sa nekom ekipom iz druge engleske lige.
Koeficjent na remi možda je malo previsok, ali ni jedna ekipa ne može biti favorit na Bernabeu, bez obzira na stanje momčadi u tom trenutku.
To je naravno tacno,ipak ovo je i liga prvaka gdje svi igraju uglavnom bolje nego inace i Real ce veceras sigurno izgledati dosta bolje nego inace ali svejedno koeficijent je nerealan.
Da je tu Juve koji jos slovi za "nedokazano" jaku ekipu koeficijent bi bio jos veci a sanse iste ili manje nego protiv Uniteda koji se previse uzda u RVP-a i duge lopte a njega ako ukrote pola posla je gotovo. Kazem to ne da dignem rep Juventusu vec iz cinjenice da su ove godine dali oko 60 golova gdje je prvi stijelac dao 6 i ne igra vec unazad 10-ak utakmica.
Kako god ceka nas odlicna tekma. Liga prvaka je bas dozivljaj za sebe.
Ja bi mu bia da drugi žuti, možda i obojici.
Zašto, izgubio je ravnotežu jer ga je ovaj odgurnuo.
Stao mu je na nogu i inace pola ekipe Celtica me nerviralo zbog ovoga. Svi su se izredali dole u nastojanjima da ometaju Buffona ali Lich je to stoicki podnio 8)
Na takav način izvode prekide, al tehnički je to naguravanje izvan pravila i sudac može podilit kartone, i podilia je 4 čak radi toga na utakmici, a ova je situacija već bila kad su oba imala po žuti mislim.
istina, ali to im je bila prljava taktika, jer su nakon sto su cooper i licht popili po zuti, poslali Browna da se gura za iskljucenje Lichta. Danas nesto seru da su to trebali bit penali(ovo penala nije ni vidjelo), i da bolji nogomet nije pobijedio, a kad pricaju o svojoj pobjedi protiv barce nikakv bolji nogomet se ne spominje.
Realno Celtic je imao jednu pravu sansu na utakmici kad je Wanyaman glavom isporucio loptu Buffonu u krilo, a valjda su znali da se Buffonu nemoze bas tako dat gol s 20+ metara sto su jedino i pokusavali.
Celtic mi je bio drag klub nakon sto sam vidio sta su napravili u grupnoj fazi, ali treba znat i izgubit.
ovaj potez pirla :pray: :pray: legenda
EDIT: jos jedna stvar, oni cetvrti sudci su za goli kurac, nikada nisam vidio da su intervenirali. Jucer da Marchisio nije pospremio onu loptu gol Matria nebi bio priznat 100%.
možda bi bilo bolje da su imali samarasa, pospremio bi on neš :D
bilo bi bolje da nisu stavili onog stopera, Nigerijca koji je igro Africki kup nacija sve do finala i ocigledno je bio preumoran, dva gola su pala zbog njegove slabe intervencije.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
http://i50.tinypic.com/oa9351.jpg
Rafael i RVP najveći aduti večeras.
Ma zgazit ce ih Real
de Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Jones, Welbeck, Kagawa, Rooney, van Persie
Diego López, Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema
Uzeo bih odmah remi ili minimalni poraz s postignutim golom.
znao sam da modric nece od prve...
gubitak svakog respekta kojeg sam imao za celtic nakon ove utakmice. ono, izgube 3 0 doma, igraju jebeno prljavo, mogli smo dobit i 4 0 da na kraju onu akciju u sesnajtercu nismo vratili nazad do golmana, i onda mi tu ulete sa nekim penalima nesudenim, sudcima, "bolji nogomet nije pobjedio" lol nije, zato ste vi izgubili 3 0 doma u lp
evo im kurac
Fenomenalan rezultat. Sudac mi je sve živce pojeo. Doslovno ništa nije dao Unitedu, još im je i korner uzeo na kraju. Smiješno.
bas, sudac je prejadan, cinilo mi se cijelu tekmu da je malo naginjao za Real i jos ovo sranje s kornerom na kraju.... idiot
Jeste se provukli nema šta. Mislim da smo mi svoju šansu propustili, teško da možemo ponovit ovakvu tekmu.
a ne znam baš, real cijelu sezonu najbolje tekme odigra protiv najjačih momčadi, može bit svega u uzvratu...
meni samo nije jasno kako tu nije pao još jedan gol :(
Sudjenje za nijansu islo na ruku Realu,koji je za par nijansi bio bolja ekipa. Odigrali su puno bolje nego sam ocekivao. 1-1 realan rezultat na kraju. Da su se gledala iskljucivo desavanja na terenu mozda je trebalo biti 2-1,isto tako Juve juce ne bi trebao uopste doci do pobjede a kamoli onako ubjedljive. Ljudi izgleda jos ne kapiraju da treba biti vrhunski da se uspjesno branis i iz minimuma prilika zabijes. Uzvrat ce biti mnogo bolja utakmica.
Yep, ne kužima da je dati protivniku 20+ udaraca prema vratima vrhunsko branjenje.
Puno bezopasnih udaraca, većina izvan šesnaesterca, nije da ih branim, al dobro su iskontrolirali real u obrambenom djelu i uz to su imali par lipih prilika.
http://footygifs.co.uk/img/degeasave.gif
Motm što se mene tiče.
Yep, iako se meni i Welbeck jako svidio.