DON'T FEED THE TROLL
Printable View
DON'T FEED THE TROLL
Prije nego sto sam isao na pos'o popodne sam vidio ovaj Wekyev komentar, i krenuh pisat odgovor. I napišem nešto tipa ''Ajme, Weky...'' I želio sam dati neki suvisao argument, ali nakon sto sam buljio u to ajme Weky 5 minuta sam shvatio da nema smisla.
I ne Weky ne da nema argumenata, nego stvarno nema smisla bilošto ti pisati. Seriju nisam gledao (Osim prve epizode), samo pokoju scenu tu i tamo, sto su mi govorili frendovi da je osm, ali sam progutao prvu knjigu od 800 stranica u 4 dana, a smatram da imam prilično istančan ukus za knjige, pošto ih čitam na hrpe.
Meni je nekak logičnije da tvoji frendovi metalci nemaju ukus, nego da ja mogu biti u krivu. :wink:
Naravno da ne trebaš argumentirati ni raspravljati. Weki je nešto kao trendy metro verzija onih likova koji po forumima idu sa zastavom NDH i himnom Hajduka u potpisu, to jednostavno uživaš u čitanju komentara i nastaviš dalje <3
Haha, odakle ti ideja da su moji frendovi metalci? Da se netko od mojih frendova sa 22-25 godina deklarira metalcem odavna se nebih druzio s njim. Ne zbog metala kao takvog, već zbog idiotluka kategoriziranja. Doduse u ekipi imam frendova koji slušaju metal, ali isto tako i onih koji slušaju sve ostale žanrove glazbe.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nevažno doduše, čak te i shvaćam da ideš kontra flow-a, i moja ideja je bila da negledam seriju, dok ne procitam knjigu,a ak mi se ne svidi knjiga da ju negledam uopce, ali sad je i to nevažno pošto je knjiga najbolji fantasy kojeg možeš naći otkad izlazi a to je već 20ak godina, pa ću jednostavno zakljucit da trollaš ili si operiran od ukusa, bez obzira na to što moji dugokosi prijatelji i prijateljice kažu. :wink: :wink:
@Aerial51: :D
i tako vi uništili jednu dobru temu na forumu :(
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nisam citao knjige ali nije mi jasno o kakvim ispraznim likovima on prica lol.
Pa vec nakon par epizoda sam pozelio da ih Stark sve pokolje, u drugoj zamrzio plavu kucku i njezinog sina, vec u petoj sam navijao da ih Drogo sve pobije retardirane, Baelish je od pocetka prejeben lik, mali patuljak je car samo takav, sve na lovu i mindfuck itd.Za svakog lika moze se sloziti solidan karakterni opis. Mislim da je ovo serija u kojoj su likovi za najkraci moguci rok dobili najvise osobina.
Uvod je jedan od boljih u zadnje vrijeme definitivno.
LOTR ne podnosim pa sa njime necu usporedjivati(vezano uz emo fore).
Red je bacit se na knjige i gj za unistenu temu.
Ma što uništenu, samo ju je učinio zanimljivijom :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Kaj je najgore veki se tak ponaša jer umišlja da donosi dodatne pageviewse forumu ili nešto. E PA FRENDE nije ti ovo index.hr da pišeš kolumne koje raspizde pol posjetitelja
Prije je bilo neke inteligencije u svemu tome, sad je ostala samo lošost na razini 13-godišnjaka koji trola 4chan :fof: :fof: :fof:
Awwwww Weki trola za dobrobit foruma. Tak je cakani <3
Kuci bi ga odnjeo da ne kenja tolko po tepihu :D.
Fine, serija. Nakon što sam pogledao svih deset epizoda, nekako mi se čini da ne zaslužuje baš savShype koji je dobila. Daleko od toga da je loša, al' mislim da neke stvari nisu trebali izbaciti (neću ih nabrajati da nebi bilo OMG! SPOILER! OMG KNJIGA DRUGA TEMA! GTFO!). Žao mi je samo što nisu prikazali odnose nekih likova, mislim da bi to seriji dalo još veću dubinu.
Also, knjiga >>>> serija
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...xVbzBeT-QD&t=1
Fixed that for you.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
lezbijske kurve >>>>>>>>>>>>>>>> knjiga
Pa hvala uglavnom dolazi od ljudi koji nisu čitali knjige, a nije teško zaključiti da je serija jedan od rijetkih odlično odrađenih fantasy serijala, ako su knjige toliko strelica bolje onda je to super :D
Serija je toliko popularna jer su gledatelji konačnod dočekali da netko snimi "Twilight za dečke".= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Nemože se poreć da knjiga vuče na sapunicu (ne mislim u smislu sapunicu, sapunicu, ali oni koji su citali moći će pretpostavit na što mislim...), međuodnosi likova, dugi razgovori, sitni opisi reakcija, izdaje, nerazjašnjene rodbinske povezanosti, no u knjizi mi se to čini puno više ublaženo nego u seriji, di kad dva lika pričaju nema drugog načina snimanja nego kadar na jednom liku, kadar na drugom i onda tako 5-10 minuta dok razgovaraju i to pogotovo vuče na sapunicu.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Knjiga je lakši format za probavit te duže razgovore, jer se ne bazira toliko na vizualnom, koliko i serija, pa vjerujem da dopizdi nakon nekog vremena gledat dvije kamere kako se izmjenjuju.
Hmmm, krenuh u totalno drugom pravcu od onog Twilight, zaboravih i što sam želio reći. Aha da :) Knjiga ima masu fanova i normalno je da su dečki (pretpostavljam da ih je većina) željno čekali da vide ekranizaciju svog omiljenog serijala, i onda su podignuli cijeli taj hype u neslućene razine, no opet grijeh je u biločemu osim po hypeu uspoređivat serijal za teen djevojčice i prištave geek-ove. Hmmm ček... :)
Opet vidim di ciljaš, ali čak ni ti nemožeš poreći da je knjiga i čak serija puno kvalitetnija od Twilight ispljuvka...
Potvrđeno je da Natalie Dormer glumi Margaery Tyrell:
http://image.xyface.com/image/n/arti...ormer-9558.jpg
fak jea, nemam pojma ko je taj lik jer knjige još nisam čitao, al nju znam iz tudora ;)
vedrane, a zašto gledaš seriju ako je loša?
Ja stigao do 4 epizode i najvjerojatnije cu kvitati. Ovo mi je predosadno
Weky is proud.
Oh ne nekome se ne svidja ono sto ja volim. Sigurno je teski retard bez ukusa omfg!!1111
Mislim stvarno, jesi ti glup covjek.
Kakve veze Vedran ima s mojom pricom?
Kuzis da se meniSne svidja serija?
Nit čitao knjigu, nit gledao seriju. Niti ne namjeravam. Frend me fora da to pogledam, ajmo reć da shvaćam njegov hype al ovo je totalno dosadno.
Nisi gledao seriju nit čitao knjigu, a oboje ti je dosadno??? Kako znaš pobogu ako nisu prismrdio nijednom??
nema eksplozija ;)
Ima secksa!
Nema epskih i patriotskih spašavanja majke Amerike.